Eski sevgilimle nişanlanma aşamasindayken ablası yüzünden ayrıldık. sorun da şu ablasının küçük kızı var sevgilimden sürekli onu al bunu al diye biseyler istiyodu bende evlendikten sonra da mi bu şekilde olcak dedim onun babası var ondan neden istemiyor biz nişan yaocaz dedim sen karişamazsin evlendikten sonrada böyle olur ona göre kararını ver dedi yani ablası yüzünden beni kaybetmeyi göze aldı bu kişinin yaşi da 35 bu arada
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun. Üzülme. Benzer sorunları evlendikten sonra daha çok yaşardınız herhalde. Gerçi senin karışman pek doğru olmamış ama
Yok ben ilerisi için konuştum ilerde kendi sorumluluklarin olcak dedim ve evinin yedek anahtarı da ablasında evlenseydik de almayacakti anahtarı ablasında böyle bı mantık var mi
Haklısın tabi de evlenmeden aile ilişkilerine karışman doğru değil. Evet bir tercih yapabilirsin , ailesiyle çok yakın ana abla kuzusu biriyle evlenmek istemeyebilirsin , sende tercihini yapmışsın zaten. evlenince de rahat etmezdin emin ol. Ne kadar oldu biteli?
3 ay oldu ama hala numaram kayıtlı ayrılırken çok ağır konuştum ona ve arkamdan bizi taniştiran kişiye hâlâ benle ilgili konuşuyor bunları duyuyorum kendisine söyledim ben konuşmam aklıma gelmeyen dilime düşmez diyor karakter meselesi
Bence asla iletişime geçme onunla. Siz tekrar bir araya gelseniz bile ailesi size rahat vermez. Artık kimseyle de konuşma bu konuyla ilgili.
Yok ben konuşmuyorum zaten ama kendisi anlatıyor orada burada ablasının eşi yurtdisinda calisiyor herşeyiyle bu ilgileniyor çocuğuyla falan ablası heralde biz evlenirsek bizi unutur bize bakmaz diye evlenmemizi istemedi
boş ver umarım yeni biri çıkar karşına artık. çalışıyormusun? sen nerede yaşıyorsun?
Calsyrm
Artık anakuzusu olmayan , ekonomik özgürlüğü elinde , sakin , yemek yapmasını bilen , evcimen güleryüzlü bir erkek olsun :) tercihini böyle birinden yana kullan
O yemek yapmasını bile bilmiyordu ve çok sinirliydi
:) kurtulmuşsun bence :) Şükretmelisin.
iyi ki ayrilmissiniz.
Zerre mutlu olma imkanin yoktu
Sözünün ederi yok cunku
Sen karişamazsin ne demek bana öyle söyledi bı de bu tek yaşıyor evinin yedek anahtarı da ablasında ilerde evlensek ablasında da olacaktı demekki anahtar
Kesinlikle
Sizin yaş kaç
Meslekler nedir
29 özel sektörde calsyrm
Anladım
Yaşlarda var.
Ne süre gorustunuz
O 35. 6 ay konuştuk nişanimiz olcakti ablası çok kıskanç fikirlerini değiştirdi bunun
Nereden tanismistinuz
Bı aracı sayesinde tanistik
Aracılar aracılar
Hep b. ka batirirlar
Adam olsaydı 35 e kadar beklemezdi
Kötü olmus ama bir bakıma da iyi olmus boş ver üzülme
Ablasının eşi yurtdisinda çalışıyor sürekli bu ilgileniyordu ablasıyla çocuğuyla ilerde dedim sen kendi çocuğun olunca ilgilenmezsin dedim bana ben ablama yeğenime bakarım dedi şaka gibi
Geri dönse kabul edersin ama
Yok ablası olduğu sürece olmaz o is
Olmaz desende aklında kalbinde olacak bir sekilde
Cünkü siz kadınlar böylesiniz beyefendi değil nerede light badboy var onları seviyosunuz
O kadar şeyden sonra. Bitti o iş o beni değil ablasini tercih etti ablasıyla kalsın
Yuva kuracak bı potansiyel göremedim evliliği göze alan evini ve eşini düşünür
Ne kadar süredir beraberdiniz ki? Yani evlendikten sonra böyle bisy yapsa yine boşanır mıydın?
6 aydır konuşuyorduk farklı şehirlerdeydik kendisi istedi ekimde nişan yapalım diye sonra ablası ne dediyse değişti fikri
Çalışıyo musun peki sen?
O çok istedi ben acele etmeyelim dedim geldi ailemle tanıştı beni ailesiyle tanıştırdı sonra birileri kafasına girdi değişti
Özelde calsyrm
Nerden mesaj
Seni tanımadan ailesiyle tanıstırması hata bu bir güvensizlik problemi ve davranış bozukluğu tabii sende yaş 30 old icin evlenmek anne olmak istedin normal yani. Peki o hangi sehirdeydi ki?
orada msn?
Nskwkwqpqp abi şaka mı ya
Valla belayı satın alıyodum başima ucuz kurtulduk
Aynen abla Allah kurtarmis
Ve ablasında herseyine karisiyodu ayrı şehirlerde biz o yanıma geliyodu mesajlarını okudum ablasi sıra onda o gelsin sen adım attın yazmis
Of bu gorumceler niye böyle yaaa
Kıskanç ve fesat
Üzülme boylesi daha iyi olmuş bence
O kaybetti beni ben uzulmuyorum
En güzeli
Kimsenin peşinden koşacak değilim benim vicdanım rahat
Konu kapanmıştır o zaman
Biz de derdimiz var sanıyoruz 😒
Nasıl yaniiii
Selam ablası ne dedı buna
Ablasiyla bir kere görüştük sevgiliyken ondan sonra hiç konusmadik sevinmistir ayrildigmza