Sevdiğim Çocuk Onu Sevdiğimi Bildiği Halde Yakın Arkadaşıma Mesaj Atmış Ne Yapmalıyım?

Ya şimdi ben bu çocuğu bayadır seviyorum o arkadaşım da biliyor bunu. Sevdiğim çocuğa onu sevdiğimi söylediğimde onun bana karşı birşeyler hissetmediğini biliyordum hiçbir umuda da kapılmamıştım bu yüzden. Neyse bir gece en yakın arkadaşıma mesaj atmış, arkadaşımla yaşıtım o bizden 1 yaş büyük. Muhabbet etmeye başlamışlar DM den. Ben mesajlaşmaları nerden mi biliyorum? O arkadaşımın hesabı ondan daha yakın bir arkadaşımda var o beni aradı ona mesaj atmış diye. Neyse işte muhabbet ilerlemiş ve çocuk arkadaşıma numarasını vermiş istediği zaman mesaj at diye. Düşünün bakın arkadaşım biliyor ona söylediğimi ve ona muhtemelen WhatsApp'tan mesaj atıyor. Ve en önemlisi HALA BANA ONUN KENDİSİNE MESAJ ATTIĞINI SÖYLEMEDİ. Ben onun yerinde olsam ilk yapıcağım şey çocuğa "Sen nasıl benim yakın arkadaşımın seni sevdiğini bildiğin halde bana numaranı verirsin?" diye kızmak olurdu. Sonra da söylerdim arkadaşıma ve konuşmayı keserdim. Numarasını verdi yani muhabbetin nereye gideceği anlaşılmıyor mu? Ben mi çok büyütüyorum? Umarım cevap verirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz haklısınız ama şöyle birşey var kız nası anlatsam 3 günde bir erkek değiştirenlerden. Ve o da bunu biliyor. Hatta kızın bu haliyle alakalı onunla konuşurken göndermeli tweet attı yani. Bilmiyorum sizin dedikleriniz de doğru.
Sevdiğim Çocuk Onu Sevdiğimi Bildiği Halde Yakın Arkadaşıma Mesaj Atmış Ne Yapmalıyım?