😞🤨Nedersiniz kizlar bana diyor ki bence seviyor ama Naz yapiyor nedensiniz siz fikirler
Sevdiğim çocuğa mesaj atayim mi?
😞🤨Nedersiniz kizlar bana diyor ki bence seviyor ama Naz yapiyor nedensiniz siz fikirler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Söyle söyle söyle 🥳🥳. Buradan birine daha bu konuda fikirlerimi söyledim. Kız yavaş yavaş halletti maşallah. İlk itiraf etmeye hazırlandı sonra söyledi sonra konuşmuşlar onda bundan hoşlanıyormuş bi hafta sonra çıkma teklifi etmiş çıkıyorlar ve araları da iyimiş çok şükür. Sende söyle kim bilir belki sonsuza dek senin olur. Kaybetmezsin bir şey
Bilmiyorum ama herkes eski sevgilisinde gözü diyorlar
Yaziyorum o zaman
tamam mi
Ona istek yolldim
Okuldan
Samimiyet güzel
Bana iyi davranır
Bilmem
Onaylamadi
O yüzden mutluyum
İnsallah abisidir
Ne yapicam ne anlamda biraz Açık konuş
şu an onu yanina gidiyorum onu görmezlikten gelsem ama arkadaşlarim diyorki bida konuş ben kendimi küçük düşürmek istemiyorum
Bide bence benim sevdiğim çocuk ve arkadaşi beni oyuna getirdiler
Ama sanarim
İlişkimiz bitti hayirli olsun 😞
Konuşma bence kendini küçük düşürme sen üstüne gittikçe a bak beni seviyor diye dolanacak ego tavan sonra o g.. kalktığı gibi inmeyecek. Ne gül ona ne de üzgün bak. Hiçbir şey değişmemiş gibi hayatına devam. Ve şuna inan ki çoooook pişman olacak. Bende Red yedim ve it gibi pişman
Bana lütfen yardım et nasıl yapacağım bilmiyorum seninle birlikte yapsak olmaz mı sen bana Öner sen sanırım arkadaşlarımda bana yalan söylemeye başladı şimdi onun en yakın arkadaşı bana dediki benim yakın arkadaşım onunla sevgiliymiş ben o yüzden onunla kavga ettim filan işte çok saçma şeyler oldu bütün gün
Bilmiyorum ya aklım almıyor zaten dört gün tatil biliyorsun ki dört gün unuturlar değil mi bilmiyorum her şeyi aklım allak bullak
Hesabımı kapatacaktım ama kapatamadım gönlüm razı olmadı
Sana umut verip canını mı yakmaya çalışıyor o mnyklar.. Bir erkek için kendini üzmeye asla değmez biliyor musun? Çok ciddiyim. Bir gün bunları yaptığın için kendine çok kizacakasin.. zaman zaman bende pişmanlıktan ağlıyorum neden kendimi üzdüm diye. Değmedi. Ama onun nasıl biri olduğunu öğrendim ve iyi ki olmamış dedim. Bir şeyi Allah'tan iste dua etmene fırsat veriliyorsa olabilir demektir ama illa da olmuyorsa demek ki senin için en iyisi olacaktır. Acını çok iyi anlıyorum emin ol. Yazınca bile tekrar yüreğim acıdı. Bu durumu düzeltmek isterdim ama bunun iyi olup olmadığını ben bilemem tabii ki de. Ondan uzaklaş ve arkadaşlarına biraz mesafe koy , seni doğrulara değil daha çok yanlışlara iten insanlar gibiler. Yeni insanlar tanımaya çalış. Dünya bi erkeğin etrafında dönmüyor ki. Ben unutamam yarabbim çok aşığım ölüyorum bitiriyorum diyordum , noldu peki? O öldü, içimde öldürdüm onu. Ve şu an başka birinden hoşlanıyorum. Umutsuzluk hiç yoktur tabi ama bazen de vazgeçmek gerekli bir şeylerden unutma. Lütfen kendini daha fazla üzme ve durumu kabul et.. Canını çok yakacak biliyorum çok özür dilerim ama bir gün iyi ki beni dinlediğini kendine söylersin..
Direk yaz
Ne yazayim onuda bilmiyorum
İçinden seni seviyorum demek geliyor
Hayir bende bu cesaret yok yapamam
Sadece onu kaybederim
Nasil benimle konuşmak istemezse napicam aklim çok karisik bilmiyorum
Çok korkuyorum tamam yazicam
😖
tamam yapicam
Ona istek gönderdim
Şimdi bekliyorum
Güzel olmadi
Çünkü onaylamadi
İstegi görmeden abisi silmiş olabilir
Biraz fazla olmaz mi
Ama yollarim
Yarin Gine sana yazabilir miyim
Ona sorayim mi
Yarin yüz yüze
Adin ne merak ettim
Tamam ateş o zaman ben yarin sararim ona
Bir şey derse sana yazarım
Olur mu
Teşekkür ederim iyi akşamlar
Profilimi ziyaret etti
Şey bide Kizlar onu zorladi konuşmak için ve ben ona sordum bana cevap vericen mi duymazliktan geldi sonra bida sordum ve gülerken ve arkasina döndü ve hayir dedi
Şimdi onu arayip bida sorayim mi
Kendisi yüz yüze konuştuk
Bunlari
Ama neden gülüyordu
Boş ver
18 den küçükse arayim mi Gine nefersin
Lütfen bir mallik yapmama izin verme olur
Ben bunlari arkadaşlarin yaninda sordum utangaç biraz bu yüzden olmuş olabilir mi
tamam o zaman
Ben onu görmeden duramıyorum
Bilmiyorum kafam sürekli onda
Nasil onu birakicam bilmiyorum rüyamda bile onu görüyorum
Napicam bilmiyorum derste bana bakiyor
Bilmiyorum canimi acıtmaya calisiyor galiba
Bence var bilmiyorum artik ne yapicam
İlişkimiz bitti onunla artik yeter
Sanarim artik yoruldum yaa
Ben sayfa mi kapatıyorum
tamam görüşürüz 👋
Merhaba hesabımı açtim ama bir sorun var ben bahsettiğim çocuk var ya onu birakamadim
Galiba Gine ayni ama bana yenge diyorlar onunki geliyor diyor yakin arkadaşi öyle diyor ve dün siranin üstünde K❤️Ö yaziyordu
Cevap
1Cevap
Demen gerekirdi evet diye onu duydu üzüldü demek ki
Ama stres yaptim ne yapayim
Bence mesaj at evet öyle dedim ama heyecan yaptım beni affet diye
Beni terslerse
Şansını dene ne kaybedersin
Of ne yazayim
Dedim ya
tamam bana şans dile
Nasip kısmet
Ona istek yolldim