Benim sevdiğim birisi vardı ama çok sevmiştim..Çekingen bir yapım olduğu için onunla gidip arkadaş olarak da olsa konusamamıstım. Yaptığım tek şey onu uzaktan izlemekti.Ha bir de bir arkadaşım ondan hoşlanıyordu.Çocukla aynı sınıfta olduğum için çocuğa gidip onun onu sevdiğini söylememi istedi.Ben de yaptım.Okul kapandı.Yazın ben bu çocuğa ''Arkadaşımı hatırlıyor musun?'' diye mesaj attım..O gün üç saat konuştuk.Ama daha sonraki konuşmalarımız maksimum 5 dakikaydı.Duygusal patlamalar yaşayıp ona saçma sapan mesajlar atıyordum..Onu sevdiğim yönünde.Bunu biri bana yapsa ben engellerdim.Ama o çocuk engellemedi.Sorularıma kısa kısa da olsa cevaplar verdi.Benden hoşlanmadığını biliyordum ama bu da bana yetiyordu işte.Sonra ben bu çocuğa bu son mesajım demeye basladım ama asla son olmadı.En son ona beni engellemesini söyledim..Ben engelleseydim iki güne kaldırırdım çünkü.. O da engelledi.Daha sonraları onu ask.fmde takip etmeye başladım falan.Arkadaşımın hesabından kimliğimi belirterek bir iki kez mesaj atmıstım.Onda da bir iki cümle konuşmuştuk.Her neyse işte.
bir keresinde yanlışlıkla anonimden çıkarak soru sordum.Çocuk beni orada çok pis rezil edebilirdi ama sorumu cevaplamadı bile.Böyle birisi. Ama başka bir soru sorduğumda kimliğimi belirttiğimde 5 sorudan ikisini sen bilirsin diyerek cevaplamıştı mesela.Diğerlerini cevaplamamıştı.Onu sevdiğimi bildiği için kendini geri çektiğini düşünüyordum yani. Ona karşı umut beslemiyim diye..
Neyse ben bu çocuğa 1.5 senedir mesaj atmadım.
Çocuğa o zamanki saçmalıklarım için teşekkür etmek istiyorum.Sizce (cevap vermeyeceğini tahmin etsem de) teşekkür mesajı atmalı mıyım? Ya da direk selam falan mı desem?
bir keresinde yanlışlıkla anonimden çıkarak soru sordum.Çocuk beni orada çok pis rezil edebilirdi ama sorumu cevaplamadı bile.Böyle birisi. Ama başka bir soru sorduğumda kimliğimi belirttiğimde 5 sorudan ikisini sen bilirsin diyerek cevaplamıştı mesela.Diğerlerini cevaplamamıştı.Onu sevdiğimi bildiği için kendini geri çektiğini düşünüyordum yani. Ona karşı umut beslemiyim diye..
Neyse ben bu çocuğa 1.5 senedir mesaj atmadım.
Çocuğa o zamanki saçmalıklarım için teşekkür etmek istiyorum.Sizce (cevap vermeyeceğini tahmin etsem de) teşekkür mesajı atmalı mıyım? Ya da direk selam falan mı desem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer