Sevgilimle 3 gündür konuşmuyoruz küstük kendisi uzman çavuş doğuda nasıl davranacağımı şaşırdım artık yardım edin napıyım?

2 yıldır devam eden bir ilişkimiz var kendisi doguda görevli asker ailelerimizi biliyo tanıştılar ama bir sorunumuz var ağzı çok bozuk sürekli bir ufak sorun yaşasak bana hakaret ediyo küfür ediyo bel altı giriyo hep böyle ben çoğu zaman doğuda piskolojisi bozuk diye hep alttan aldım takmadım bukadar ama bu sefer bende bişey oldu nedense zoruma gitmeye başladı bazı şeyler aile grubumuz var abisi yengesi felan o grupda nişan işlerini konuşuyorduk bişey oldu nişan fikrimiz uymadı ben istemeden 1 hafta sonra olsun dedim oda 1 gün sonra fikrimiz uymadı buda öyle olursa gelirsem şerefsizim dedi bende eşşek gibi gelirsin kız evi yapıyı nişanı aileler karar verir konuşarak anlaşırız dedim ama o gelirsem bilmem neyim demeye başladı ailesi içinde bana böyle konuştu ve şimdi haklı gibi 3 gündür arayıp sormuyo napıcagımu şaşırdım zaten küfürlerinden doydum yeterince bide böyle yapıo ya haklı haksız hep ben altan aldım sırf doğuda zor iş diye fedakarlık yapıyorum yaparımda ama bu sefer içimden gelmiyo artık çünkü bişey yapmadım bu muameleyi hakedecek çok gururlu yazmıyo ya ben gene alttan alicam ya da bitecek ne diyosunuz
Sevgilimle 3 gündür konuşmuyoruz küstük kendisi uzman çavuş doğuda nasıl davranacağımı şaşırdım artık yardım edin napıyım?