Sevgilim askerde oldugundan beri beni hep arardi caldirirdi. Annesini aramaz beni arardi. Ilk konustugu haber verdigi kisi bendim. Son zamanda bana mesaj yazar ama aramaz. Uyuz oluyorum. Aramayali yazsada nerdeyse 1 hafta gececek. Insan hicmi sevdignin sesini duymak istemez? Sizce sogdumu benden? Birlikte oldugumuz zamanlar neler neler yapar benim icin. Sevgisini gözlerinden okuyabiliyordum. Ama simdi beni böyle bolsukta birakip süphe cektiriyor sevgisinden.
Ben is hayatimda gayet basarili bir kadinim ve güzellgimde huyumda herkez beyenir hanfendi gibi davrandigim icin.
Onun ile konustugumda skilmasin diye ondan konusurum. Özledigmi söylerim. Oda bana cok güzel sözler söylüyor ama davranisindan dolayi daha hicbirisine inanasim gelmiyor.
Siz ne düsünüyorsunuz neden böyle yaptigni?
Ben is hayatimda gayet basarili bir kadinim ve güzellgimde huyumda herkez beyenir hanfendi gibi davrandigim icin.
Onun ile konustugumda skilmasin diye ondan konusurum. Özledigmi söylerim. Oda bana cok güzel sözler söylüyor ama davranisindan dolayi daha hicbirisine inanasim gelmiyor.
Siz ne düsünüyorsunuz neden böyle yaptigni?
Asker
Sevgi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat