Bence erkeklerin çoğu eşleri çirkinleştiğinden değil kadının o dönemdeki hormonal değişiklikleri yüzünden saçma sapan hallerine katlanamadıkları için aldatıyorlar. He bu bahane mi değil tabi ama buda etken. Kadını suçlamıyorum zor bir şey elbet karnında bir canlı taşımak hormon değişikliği falan zor zor ;)₺)
Kesinlikle öyle ama birde cinsellik belli aylarda yasak olduğundan kaynaklı. Hormonların etkisinden kaynaklı rahatsızlık olabilir ama en büyük etken değil sanki.
Sevmediğim erkeğe tahammül edemiyorum ama sevdiğimin de çileden çıkaracak davranışları olması sevgimi bitiriyor. O yüzden böyle tiplere tahammül edemiyorum. :D
Sadece doğum sonrası değil, kiloyu kadına hiç yakıştırmıyorum. Kilolu olmamalı kesinlikle. Dikkat etsin, açgözlülük yapıp her şeyi yemesin.
Lohusa döneminden sonra kadın günlük alması gereken kalori miktarını almaya devam ederse zaten kilo problemi olmaz. Bunun için hamileliği bahane etmeyelim.
Hamilelikten sonra herkes aynı hızda kilo veremez. Bünyeyle alakalı. Herkes hamilelikte aynı kiloyu da almaz. Herkes farklıdır. Bu yüzden herkesin doğurur doğurmaz fit olmasını bekleyemezsin.
Bahsettiğin metabolizma hızı ise evet, doğru. Fakat program dahilinde sıkı bir beslenme ve spor ile kısa sürede eski forma kavuşulabilir. Hatta bunun için kişinin kendisini çok fazla kısıtlaması ve çok yorması da gerekmiyor.
Kilo veremese sorun yapmam, kilo vermek istemese sorun yapmam ama ay kilo veremiyorum diyerek sızlanıp tek yaptığı yatmak olursa kızarım. Spor diye bir olay var.
Sadece o değil. Kadın bir o psikolojinin ağırlığından hafiflensin, zaten o vücuduna bakınca kendi kendine bir sürü şey düşünecek kalkıpta kilonun lafını mı edeyim. Hem çocuğumun anası, dünyaları verseler bırakmam.
Yanlız fotoğrafta ki kız orada hâlâ hamile, pusetin reklamını yaptı o fotoğrafta :) ayrıca kimisi çok çabuk verirken kimisi daha az veriyor kimisi depresyona girip alıyor. Bunu dert edecek olan evlenip çocuk yapmasın bir zahmet
Onun sorun eden erkeğin karakterinden şüphe ederim. Kadın 9 ay 10 gün çocuğu taşısın, o kadar çile çeksin, bunalımlara girsin sen git kilo aldı diye beğenme :D Boşarım öyle erkeği :P
Hamilelikte aşırı derecede yemek yenmezse doğumdan sonra çok hızlı kilo verilebiliomuş. Yani ben hamileyim bana şurdan iki tabak baklava dersen kilo gitmez tabi. Tam tersi şekerden daha çok uzak durmak gerek aslında.
Kız niye kilo alsın? Yaş ilerledikçe, hamilelikle zaten alacak. Kadınlarda yağ oranı fazla erkeklerde kas oranı fazla. Kız niye kilo alsın durduk yere. Sen al. :D
En İyi Cevaplar