Karınız hamile kaldığında çok kilo alsa onu beğenmeyip aldatmayı düşünür müsünüz?

Karınız hamile kaldığında çok kilo alsa onu beğenmeyip aldatmayı düşünür müsünüz?

Birkaç gün önce kız arkadaşlarımla canımız sıkıldı. Hem eğlencesine hem de anı kalsın diye hamile taklidi yapıp fotoğraf çekildik. Çok şaşırdık güldük ve kendimizi beğenmedik. Ben ortadaki yeşil yelekliyim. Kendimi öyle görünce çocuktan soğudum ve yapmamayı düşünüyorum. Kadınlara sorum şu hamileyken o kadar şişiyor musunuz yoksa ben karnıma kıyafet koymayı abartmış mıyım? Yatarken nasıl uyuyorsunuz? Erkeklere sorum de üstteki gibidir. Cevap verirken lütfen saygı çerçevesinde cevap veriniz.

Güncellemeler
+1 yıl
He şunu da diyetim yeşil yelekli olanın göğüsleri o kadar büyük değil ben 2 tane tüm yumak koydum gerçekçi olsun diye
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel