İlk olarak tabi ki şaşkınlık birini arkadaş olarak görmek çok başka yani hıc bisekilde ona diğer turlu gözle bakamıyosun. Tabi bu benim için geçerli böyle bir olay geçmişti basımdan ilk defa bir erkek arkadaşim olmuştu dershanede arkadaşlığı çok iyiydi ve sonunda öğrendim ki beni seviyormuş ne arkadaşlık kaldı ne de ötesine geçildi. Ben çok iyi bir arkadaşımı (!) kaybettim o da sevdiği kızı.. :/
Daha çok kızların başına gelir böyle şeyler. Bunun da iki tür sonucu oluyor. 1 kız da boş değildir ve güzel bir birliktelik başlar, 2 kız şaşırır ve şiddetle reddeder. Daha sonra da kendini çok önemli addedip tüm erkeklere düşman kesilir. Ve esas beklediği çocuktan asla ilgi göremez. Feminik bir hale dönüşür.
10 senelik arkadaşım her fırsatta bunu ima edip sonra şaka yaptığını söylüyor. Artık o kadar sıklaştı ki, bundan emin oldum. Üstelik cinsel tercihimi de biliyor. Allaha dua ediyorum açılmasın diye ciddi olarak. Çünkü onu kaybetmek istemiyorum.
Aslında mesafe çok önemli.. özellikle erkek kız arkadasliklarinda.. çünkü senin samimi ve sıcak tavırların karşı tarafın seni yanlış anlamasına ya da senden etkilenmesine sebep oluyor..
Kankam kardeşim dostum gördüysem anında buz gibi soğurum ben güvene ihanet gibi gelir ve cidden ben öyle görünce öz kardeşimden farksızdır ama sıradan normal bir arkadaşımsa değerlendiririm
Aynı şey başıma geldi bu şekilde arkadaşlığımız devam edemez, hareketlerimi kontrol etmek zorunda kalacam yanında rahat olamam artık dedim oda haklısın dedi
benim durum kıza açılsam ne hisseder arkadaşım oluyor kendisi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşk adası geldi aklıma. Bence bir bayan bir erkekle zor arkadaş olur.. Ben sadece akrabalarim la görüşürüm yoksa arkadaş olarak kim kabul edebilir ki? Sevgilime söylesem beni öldürür:D
Tuhaf bir durum sen onu samimi bir arkdaş gibi görüyorsun ama o sana kalbimi açıyor aynı zamanda seni çok iyi tanıyor eğer gerçekten değer verdiğini hissedersem bir şans verirdim zamanla benim de fikirlerimi değiltirir belki
En İyi Cevaplar