Merhaba sevgilim gemici olmak istiyor ama ben hiç gitmesini istemiyorum. Öncede birçok mahkemesi vardı agirceza mahkemesi bile bulunuyordu ama hepsi sonuçlandı ceza almadan berat etti bu şartlarda gemici olabilirmi
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki adli sicil kaydi yoksa gemici olabilir...
Ama bunca mahkeme ve olaydan sonra gemici oluo baska ulkeye kacmaya calisiyor ise bence sende fazla zorlama zaman kaybetme yol ver gitsin ve sakin bir gemiciyi bekleme...
(13 sene denizlerde idim)06 Yorumla
Soran+1 yıl7 senedir sevgiliyiz ve para biriktirmek için gidiyor düğün için neden beklemeyeyimki
- +1 yıl
Bir gemici ne kadar maas alir sence? ya da gittiginde en az 6ay kalir dimi? ya da sence sifirdan gemici oldugunda iyi bir gemiye gidermi? Bakin sevgiliniz madem kimsenin gazina gelmesin... sifirdan hic bilmeyen gemici ehliyeti alan adam anca kucuk koster dedigimiz gemilere gider inanin parasinida alamaz parada biriktiremez... malesef ama bu gercek bu sevdadan vazgecin gemici olmakla o para kazanilmiyor. ben 13yil kapta lik yaptim ben bile biriktiremedim yemekten limanlarda
Soran+1 yılKeşke gitmese benim fikrim. zaten vazgeçmesi ama. koster dediginiz ne oluyor yurtdislarina gidiyormu
- +1 yıl
Bakim soyle soylemeliyim, 7yildir birliktesiniz ve sizi birakmayacagi ortada yasinizi bilemem ama buradan anladigim en fazla 24, sevgilinizde 27olsun. Sizin yas grubunuzda herkez gemicimi oluyor evlenmek icin.6ay maas alir karada kaldiginda almaz , yabanci bayrak gemiye gitse sgk yatmaz evlenmek icin para biriktirmeye diye gider onun hayati gemide gecer senin annr ve baba olmakla... turk firmasi kalmadi dogru durust millet gidecek gemi bulamiyor, tankere gitse ayri dert cekilecek kahir degil... isin ozu anlatilanlar yalan (gemici acisindan uzakyol kpt su an en az 8000usd alir max 13500)
Soran+1 yılBen 23 yaşındayım sevgilim 24 bugün. haberim olduğu için daha tam. detayli haber alamadım. ama bakalım. nasipte ne varsa artık o.
şu an sağlık raporunu almış yarında. kursa gidecek şimdi onun kursu bitirmesi felan. gemiye. cikmasi iş bulması ne kadar surer- +1 yıl
Bu yola baskoydu isen sunu bil minimum 6ay yok bu adam gemici oldugu icinde heryerde cekmezler 7 8 ay calisir senenin 3 bilemedin 4ayi evde kalir anca hayatiniz boyle gecer, o geldihinde cocugu yaparsiniz, sonra dogumu, sonra ikinci cocugu, ikinci cocuk olunca artik karada2ay kalir kalmaz... bu nedenle hayat zor bir hayat beklerim dersen senin hayatin, omrumu gemilerde harcarim derse onun hayati. Bana kalirsa gemici bulsun yaslilardan oyle 30un alti degil konussun bakalim
Gemici olursa gemidekilere zarar hepsini öldürür denize atar kendine iş yeri arıyor şizofren
12 Yorumla
Soran+1 yılŞizofren sensin düzgün konuş
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok kaptan tanıdığım oldu bence engel
013 Yorumla
Soran+1 yılInşaallah engel olur ozaman. gidemez😁
- +1 yıl
Çok güzel meslek beklemekte çok eğlenceli
Soran+1 yılBence hiçte değil şimdiden kafayı yemek uzereyim
- +1 yıl
İyi bir işi olur abartma bence maaşta iyi kolay bir hayatınız olur ayrıca belki teknelerde falan gemicilik yapar uzun yol gitmez
Soran+1 yılYok hayır yurtdışına gidicek öyle dedi ama herkez aklıma başka birşey sokuyor bekleme gelmez başkasına gider gemici beklenmez felan. diye 7 senedir sevgiliyiz düğün için para biriktirmeye gidiyor ve engel olmaya çalıştıkça ben destek olmuyorsun diyor çıldırmak üzereyim
- +1 yıl
Seviyorsan beklersin sevmiyorsan adama üzüldüm açıkçası
Soran+1 yılUzulucek durumdaki benim bence ben beklerim ama o gelirmi aklını çelerler felan
Gemide telefon olmayacsk çekmeyecek soğur benden diye korkuyorim- +1 yıl
Artık limanlarla ya da limana yakın yerlerde telefon çekiyor yani mutlaka konuşursunuz biz sadece Aralıklarla 3/4 gün en fazla 1 hafta konuşamıyorduk
Soran+1 yılPeki şimdi sağlık belgesini almış yarın kursa gidicek kurs Ne kadar sürede bitiyor. Is bulmasi gemiye çıkması felan ne kadar sürer tahmini
- +1 yıl
Onları bilmiyorum ama yarın her istediğini cevaplarım
Soran+1 yılOkadar iyilik yaparsinki bana çok tesekkur ederim
- +1 yıl
Tamam bana at Merak ettiklerini yarın hepsinin cevabını yollarım
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
engeldir. Bende olmak istedim öyle diyorlar. Hangi kursa başvurmuş? O işler öyle kolay olmuyor.
011 Yorumla
Soran+1 yılDaha bugün sağlık raporu almış yarın kursa gidecek ama sinirden tam soramadım. Tanıdikla felan olacak işler değil diymi ınşaallah olmaz gitmesin istiyorum
Soran+1 yılBütün pskolojim bozuldu bumu diyor. herkez😀
Soran+1 yılKadın diyince zaten çıldırma noktam orasi
Soran+1 yılAyyy sus sus kalbime inicek😀 bide şöyle bir durum var son mahkemede hakim 7 ay yatma cezası vermiş ama şöyle 5 sene hiç bir olaya karismicak karışırsa yatıcam karışmazsa yok bu durumda belkide kabul edilmez sans yüzüme. guler he ne dersin 😀
Soran+1 yılHepinizin hakkinda hayirlisi olsun insaAllah
- +1 yıl
Yani sabıka kayfi temiz. Bu yeterli degilmi? Arşiv dosyası ve gbt yeni bakiyorlar memur olmicak sonuçta bu denizci
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabıkı olur ceza almöamış cunku asıl gbt de cıkan ceza alması yoksa mahkeme cıkmaz gbt de ıcınız rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılolmaz bişey. benimde darpla alakalı beraatler var. sicilime işlemedi.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılberaat ettiyse sikinti olmaz merak etme
00 Yorumla ee yane neden olamaz ki sence
00 Yorumla
+1 yılGitmesin cok psimam olur
00 Yorumla
+1 yılNe yaptınız denizci oldu mu merak ettik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi