Evlilik düğün takı borç sorunları ben mi abartıyorum sizce?

Selam arkadaşlar sevgilim ile evlilik düşünüyoruz hatta aileler biliyor yakında söz olacak kısmetse dün bir muhabbet açıldı taki masraflar vs sevgilimin anne babası çalışmıyor yaşlı emekli değiller evi bu gecindiriyor herşeyi kendi yapıyor bana işte ailem destek olmiycak sonra çokta paraları yok onların takacağı şeyleri de ben alıcam dedi çok isteme bize zorluk çıkarma Biz odiycez sonuçta dedi.. ama benim ailem bana hiç borç bırakmıyor Soz Nisan taki ailem hep kendi cebinden yapacak ben 0 gidicem oraya borcsuz bide ailesinn yapması gereken borçları aylarca sıkıntı çekerek ben mi odiycem? Düğün taki ve eşyalar yani bana garip geldi benim ailem durumu çok iyi olmasa da almaya yapmaya çalışır bunlar alışmış herşeyi sevgilmn alıp yapmasına hiç keyifleri için bozmuyorlar.. bende biraz ağır oldu ama iki taraf içinDe söylüyorum dedim eğer bana analık babalık yapmiycaklarsa borç içine atacaklar destek olmiycaklarsa düğüne de gelmesinler komşuda süslenip puslenip gelip oturuyor dedim çok alındı galiba ne yapmalıyım:( ben mi yanlış düşünüyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben düz nikah olsun dedim ailesi tek erkeksin olmaz düğün olcak dedi hatta yemekli olsun dedi ama para vermiycekler ozman karışmayın düz nikah yapalım paramız cebimize kalsın
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar anne babası tek değil şu an 2 ablası var evde bekar ve çalışıyor hatta sevgilim den hep bekliyorlar hiç birseye karıştı kları yok gayet lüks marka takılıyorlar ailesi diyemiyormu kardeşinizengin destek olun o evlenicek die
Evlilik düğün takı borç sorunları ben mi abartıyorum sizce?