Güzelim benim, kac yasindasin? O kac yasinda? Lütfen bir bak, senin verdigin degere... onun sana layik gördügü degere... Sevgi dedigin sey sevgi ve deger verdikce cogalan artan ve olusan bisey... Bir insan seni azarlar, seni görmezden gelirse ve ezip gecerse ozaman o sevgi kaybolur zamanla. Bu böyle! Kendimde delice gözüm kör bir sekilde birini sevmistim ama oda ayni bunun gibi birisiydi iste. Ne oldu? Zaman gecti, sabrettim.. agladim icim yandi... Ama VAZGECTIM! Cünkü oluru yoktu. Simdi ise hayatimda 8 aydir hayalimdeki adam var. Beni seven bana deger veren ve beni mutlu eden. Bu yüzden kaderin o degilmis gibi gör ve VAZGEC.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıladam seni baya baya istemiyor niye zorluyorsun ki gerçi adamı da anlayamadım ama peşinden ayrıl bence kendine yeni hayat kurmuş sonra gider senin için herkese ''gurursuz peşimden düşmedi'' diye söyler bence üstüne düşme sende yeni hayat kur kendine :)
18 Yorumla
Soran+1 yılya konuşuyorduk hiç te öyle degil ben 15gün süre istedim diye böyle yaptı
- +1 yıl
o zaman al karşına konuş özür dilerim de ona unutamayacağı bir sürpriz hazırla
Soran+1 yılnasıl bir sürpriz
- +1 yıl
mesela git kumsal kenarına masa hazırla yemekleri kendin yap ama ondan sonra sevdiğin çocuğa çok acil gelmen lazım de konum at tabi o sırada sen ordan toz ol o geldiğinde git arkasından sarıl sonra güzel sözler söyle
Soran+1 yılcanım bu benim için anca filmlerde olur hem bizim şehir de kumsal deniz yokki
- +1 yıl
tahmin etmiştim ama bir ümit haahahahaha
Soran+1 yılbaşka napabilirim :D
- +1 yıl
aklıma gelmiyor valla internetten biraz araştır
+1 yılKizim adam seni kullanip atmiş. Takilma göm aşkını kalbine toparla kendini başka biriyle devam et yoluna. Adam sana umut vermiyor kibarca bitti demek istemiş sen devam edince çirkin tarafını göstermiş. Bunu engelle sende hatira neyi varsa çöpe at. Sonrada yoluna devam et. Başka birini al hayatina yoksa çok aci çekersin elinde hep boş kalir.
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın zaten başkasıyla konuşuyorum şu an oda çok yakışıklı
- +1 yıl
Evlilik düşünüyorsan yakışıklılıkdan önemli meziyetler vardır maddi durum, karakter, eğitim kültür, aile kültürü gibi bunları göz ardı edersen ilerde üzülürsün tek bir şeye odaklanma hepsinin ortalamasini al ona göre seçim yap. Bunuda yeni sulara yelken açarak bulursun hadi bakalim hayat yolun açik olsun.
+1 yılbırak seni istemeyen bir kişi ile yürütemessin bu işi
03 Yorumla
Soran+1 yıldün bitirdim bıraktım zaten
- +1 yıl
aferim
Soran+1 yılaferim bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Resmen yalvarmışsın ona istemiyor seni yalvarma pişman olucak benide bıraktı bebeğim 4 yıllık ilişkim 1 ay önce bitti engelledi beni istesem ulaşırım biliyor o da ama ulaşmıyorum akışa bıraktım yalvarma ona
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni engellemiyorda engellese böyle yapmam
Hepsi şerefsiz bunların yarı yolda bırakmakta bir dünya harikası hepsi bırak şunu allah için bırak değince bırakılmıyor biliyprum çok zorlanacaksın ama ciğeri beş para etmez biri için gururunu ayaklar altına alma değmez.
00 YorumlaResmen kölesiymiş gibi davranmissin. Yalvarmissin yani. Bu kadar dusme. Kimse kendinden daha kiymetli degil unutma. Seviyorsan da zamanla unutursun, boyle birini nasil sevmisim diyeceksin ilerde belki de.
00 YorumlaSinir bozucu zor bir durum ama seni sevmiyor canım üzücü çok üzücü biliyorum ama gerçek bu.
Çok zorlamamalısın kimseyi. Kendini daha da itici hale getiriyorsun onun gözünde. Bırakmalısın.02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bıraktım zate
+1 yılkusura bakma ama o kadar gurursuz ve yüzsüzsün ki insanın senin saçını başını yolası geliyor. Yakında gidip ayaklarına falan kapanırsın sen. Beyin gerisi ya
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama her sene böyle yapıp geri dönüyor
- +1 yıl
seneye de aynı şeyi yaparsa affetme artık. Dalga geçiyor seninle
Soran+1 yıltekrar dönermi bana
+1 yılKaç gündür senin aşk ilişkini bir çözemedik be..
Buşralar hep fedakar anlaşılan..
Ama artık uzatma bence02 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım ki bundan sonra mesaj atmam
- +1 yıl
Hadi inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılabovvv böyle aşık düşman popona
https://i.hizliresim.com/DdYPqO.png03 Yorumla
Soran+1 yılaşk mı bu
Cevap sahibi+1 yılböyle bir kara sevda, kara toprakta biter
Soran+1 yılkara sevdaya tutuldum galiba
Ya az gururlu ol napcaksin boyle birini daha fazla ugrasma birak ne hali varsa gorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılbende gurur falan bırakmadı çok seviyorum onnu
Soran+1 yılhaklısın napıcam ya
+1 yılya sen de ne israr ediyosun illaki tersleyip kufur mu etsin. bosver belliki sizin is bitti daha da kucuk dusurme kendin
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın üstüne çok düştüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler cepte olan kizlari sevmezler, varsada sana karsi bir ilgisi bu davranislarindan bitmistir. senin ve onun burcu ne?
18 Yorumla
Soran+1 yılbenim burcum koç onun yengeç
Soran+1 yılneden sevmezler
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadasimda koc burcu, zor olni seviyor, takintilida, sevdigi cocukta yengec, dengesiz, gel gitleri olan bir burc, iliskiniz oldu mu? platonik miydin hep, yasini kac
Soran+1 yılaynen tamda ben de öyleyim oldu mu bilmiyorum ama evlenelim diyordu
Cevap sahibi+1 yılYasiniz kac? detay verir misin? kac senedir taniyorsun? iliskiniz oldu mu? olduysa ne kadar surdu? hep mi boyleydi? yoksa senden sogudu mu
Soran+1 yılhep böyleyiz her sene böyleyiz önce evlenelim diyor sonra böyle oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılYasiniz kac? dengesiz biri, belkide sadece senin ilgini seviyor
Soran+1 yılaynen bende çözemedim ilgilenmiyordum ki konuşmayı bırakınca böyle yalvardım
+1 yılEvli adamla ne konuşmaya çalışıyorsun nasıl bir ahlaksızlık bu ya
05 Yorumla
Soran+1 yılevli degil bu gidişlede evlenmez bu kimseyle
- +1 yıl
Sanane istemiyor işte ne uzatıyorsun
Soran+1 yılya benle ciddiydi eski mesajları atsam böyle demezsiniz
- +1 yıl
Demek ki. şu an değil ne sıkıyorsun
Soran+1 yılsıkmıyorum artık
+1 yılHiçbir insafsizin insan dışı varlığın peşinden koşmam
04 Yorumla
Soran+1 yılbende öyleydim bu çocuk beni böyle yaptı
- +1 yıl
Bak benden ayrilmak istedi bende tamam dedim geri adım atmadim soylediklerinden anlaşılıyordu zoruna gittiği çünkü biz kavga edince ben üzerine düşerdim ilk ayrılıkta ayrılalım dedi tamam deyince tabi şok bekliyordu ki yalvarayim hah Üzgünüm ayrılık benim için her zaman son secenek oldu eğer o kisma Kadar geldiysek bitmiştir
Soran+1 yılben ona karşı çok yüzsüz gurursuz oldum ama bittirdim artık onu başkası olsa bende yalvarmam bırakırım ama bu çok farklı benim için
- +1 yıl
Inan kimse icin degmez
+1 yılgeçmiş olsun ne diyim bitmiş bir aşk adamın tek dediği yaa bir git neredeyse sktrgit diyecek
02 Yorumla
Soran+1 yılaynennnn valla başkası olsa böyle yapmazdım ben bırakırdım ama bu çocuk çok başka
- +1 yıl
neyi başka
+1 yılKesinlikle yazma kesinlikle. Boyle dusuncede karakterde birine.
01 Yorumla
Soran+1 yılyazmam oda yazmaz bittiiiiii buna inanamıyorum
+1 yılÇocuğun kapısına çadır kur oldu olacak. Bu kalpde grev var yazarsın..
bu ne ya kendini amma küçük düşürmüşsün05 Yorumla- +1 yıl
BEni bıraktı 4 yıllık sevgilim 1 ay önce ve engel attı wpde istesem heryerden ulaşırım beni annemi babamı engellemiş olsada herşey Benim istememe bakar ama ben ona ulaşmıyorum ulaşırsam beni basit kız olarak görcek ben mutlu imajı sergiliyorum kötü olsamda çünkü o pişman olacak bu kızı nasıl bıraktım diye
- +1 yıl
@Sulemsi98 Niye pişman olsunki. siz kızlarıda anlamıyorum. bulunmaz hint kumaşımısın? çocuk demekki seninle evlenmek istemiyor
- +1 yıl
@Salih_tutucu niye kıza umut veriyor evlenmek istemiyorsa ailesi bulmuşta bilmem neymiş kendiyle konuşuyo diye istememiş 15 gün sonra konuşalım deyip kızı yüz üstü bırakan o hin kumaşı olmakla ne alakası var kıxın hayalleriyle oynayıp yarı yolda bırakıyor tabiki yanına kalmayacak ama bir konuda haklısın kız kendini çok fazla küçük düşürmüş değmez kardeşim asıl onlar hint kumaşı değil niye ısrar ediyosun allaha havale et bırak ne bu ısrar seni tersledikçe mesaj atmışsın egosunu tatmin etme o herifin @Sulemsi98
Soran+1 yıl@Balımm93 çok haklısın bende bunu anlatmaya çalışıyorum onla konuşamadıgımdan böyle oldu onla o kadar heycanlanıyorum ki mesajdda böyle şeyler yazdım
Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı. bırak istemiyo daha ne istiyon daha ne desin g. tü kalkmış veledin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha adam ne yazsın istemiyorum demiş üstüne düşnenin bir faydasi var mı boşver kendini küçük düşürürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılboşverdim zaten
ya kadın dediğin biraz gururlu olur sana küfür etmiş neler demiş niye hala ısrar ediyorsun sen ısrar ettikçe kendini bir b*k sanmış yapmayın allasen yaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen utanmadan küfür etti ya bende ona mesaj attım ben çok yüzsüz oldum ona karşı
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılValla sen bırakmasan da adam çoktan bırakmış ve hakaret ediyor artık küçülme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen yüzsüz gibi bişey oldum
Kızım sen de ne gurursun haspam açıklama bile yapmaktan aciz. Ergen ağzıyla seni reddedip duruyor sen hala edebiyat yakıyorsun.
00 Yorumlabak canım istemeyen iki erkek vardır. Sevipde istemeyen erkek küfür etmezzz. Bu seni hem sevmiyor hem istemiyor. yazdığı şekle bak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz gururlu olun ya
13 Yorumla
Soran+1 yılgurur bırakmadı bende
- +1 yıl
Sence deger verilecek birisi mi? İleriyi bir dusun mutsuzluk sonu
Soran+1 yılaynen hayatı zor onun benim hayatım zor dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılbirak tabikide bu ne ya biraz gururlu ol
01 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım zaten
Adam mission complete yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yılone demek
+1 yıldaha ne desin adam herhalde bırak artık yani
011 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım zaten sie yazmasına ragmen mesaj attım ben ona
- +1 yıl
bu kadar zorladıktan sonra o adam gelsede seni kullanır atar allah aşkına mantığını kullan azcık
Soran+1 yılgelmesin istemiyorum artık hakkımda ne düşünüyordur
- +1 yıl
pek iyi bir imaj bırakmamışsın
Soran+1 yılmesela ne diyordur
- +1 yıl
Yamanmaya calistigini bile dusunebilir
Soran+1 yılo ne demek ya ben namusuma söz getircek bişey yapmam.
- +1 yıl
Bana soruyosun bende ihtimalleri soyluyorum sana laf getirtcek birisin demedim bana patliyosun adam gibi yaziyorum ve aksine boyle sevebildigin icin iyi bir insan oldugunu dusunuyorum lutfen bir daha bana bagirma ben ihtimallerden bahsettim
Soran+1 yıliyide ben kötü birisi demedim ki sadece cok havalı
- +1 yıl
Tamam canin nasil iatiyosa oyle yap lutfen ben pes ettim
+1 yılHala bırakmamışsan sende bir sorun var.
010 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım zaten her sene böyle umut verip bırakıyor
- +1 yıl
Sende baktın bırakacak o bırakmadan şutla gitsin niye peşinde dolanıyorsun ki. Bırak o kuyruk acısı onda olsun.
Soran+1 yılya suç bendeydi ben 15 gün süre istedim sonra böyle oldu
- +1 yıl
Heh aferin sana. Sonra da niye böyle oldu diyorsun. Yahu bu maç mı sinema filmi mi araya zaman konur mu hiç.
Soran+1 yıldönmezmi artık bana
- +1 yıl
İpini salmışsın dönmez daha.
Soran+1 yılölem ben ya
- +1 yıl
niye ölesin ki erkek kıtlığı mı var
Soran+1 yılonun gibi yakışıklı yok
- +1 yıl
sana öyle geliyor
+1 yılsie diyor ya.. ne ah alıyor bilse yapmazdı bunu
18 Yorumla
Soran+1 yılsie demesine ragmen ben yazdım ona çünkü o haklı dedim 15 gün süre istemiştim böyle oldu
- +1 yıl
15 gün boşta bırakırsan böyl olur işte
Soran+1 yılofffffffffff erkek kardeşim kanserden öldü bu gidişle bende kanser olurum
- +1 yıl
saçmalaama.. se ni böyle şu an yol bırakan evleincede bırakrdı o nedenle için rahat olsun bir beladan kurtuldun belkide
Soran+1 yılonun hayatı zor zaten ben yapamam
- +1 yıl
o zaman niye takıyosun ki kardeş boşver sal gitsin yani
Soran+1 yıl15 gün süre istedim şimdi yazma 15 gün sonra konuşalım mesaj dedi şimdi de böyle yaptı ailesinin buldugu kızla evlencek galiba?
- +1 yıl
muhtemelen
+1 yılDaha fazla yazma seni istemiyor baksana
01 Yorumla
Soran+1 yılyüzlük yapıp yazdım zaten bende bitirdim
Bir kez daha anladım. Teşekkür ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılneyi anladın
kene gibi yapışmış çocuga yaaa :D
111 Yorumla
Soran+1 yılöyle oldu :D
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılya hiç konuşmuyor oda bende bitirdim artık
Soran+1 yılhiç mi üzülmedi ya :(
Soran+1 yılbende bu hayattan gitmek isstiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılfazla değer verip üstüne düşme bence
00 Yorumla
+1 yılçok fazla yapışmışsın...
00 Yorumla
+1 yılG. tünü kaldırmayın la şöylelerininğ
00 Yorumlagetir bana su cocuguda az tokatlayim
00 Yorumla
+1 yılbırak gitsin
fazla deger toto kaldırır00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirak
01 Yorumla
Soran+1 yıltm bıraktım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılne diyim bilemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılbende hiç böyle olmamıştım ölcem üzüntüden
+1 yılbırak
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılbu herif tam bir...
00 YorumlaErgenler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılergenmi :D
+1 yılbırakmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım yazmam artık ona
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bırakma devam süper
00 Yorumla
+1 yılBitmis the end
06 Yorumla
Soran+1 yılölmek istiyorum
- +1 yıl
Amannn erkekmi yok salla gitsin
Soran+1 yılbenim için tek o vardı senelerdir
- +1 yıl
Zamanla unutursun o baskalarinla gezerken sen burda uzulcen degmez
Soran+1 yılaynen ama o oyle birisi degildi çarşıda gezen birisini istemiyordu çalışan bir eş istemiyordu
- +1 yıl
Zamanla fikri degismis olabolir
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSinir oldum
03 Yorumla
Soran+1 yılbende
- +1 yıl
peşinden koşma
Soran+1 yılbıraktım zaten
+1 yıldeğişik cidden
00 Yorumla
+1 yılmalsın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılevetttttttt tam malım herşeyi hak ediyorum
yani iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılbırak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaldan dala olmus
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılBaraj gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yıltmmm
bırak bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım.
+1 yılCok aptalsin
00 Yorumlabirak
00 Yorumla