Diğer Tesettürü bırakmak? morpapatya95 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hiç istemiyorum bu halimi tesettürü, açık olmak daha normal geliyor. Öyle açık sacikdegil tabii Açılanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Tesettürü bırakmak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sonradan acilmak biraz skntili oluyor keske net karar vermeden kapanmasaydin 1 0 Yorumla
vehakan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kendi istegin mi yoksa cevrenden dolayi mi birakmak istiyosun, kendin ne istiyosun onu dusun guzellik 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İmaj olsun için kapanmaktansa hiç kapanmamak daha iyi 👍 0 0 Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bırak insanlar ne düşünürse düşünsün, ne derse desin sen mutlu değilsen acil kendini mutlu et 0 0 Yorumla
theblesname Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Açıklar maldır neden çünkü kapanıp tekrar açılmak istedikleri için 0 0 Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Diğer konusunda 344 cevap paylaştı. Kendi kararları ve saygı göstermek gerekir. Duyar kasmaya gerek yok bence 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Tesettür toplumun dayatması, zaten son zamanlardaki tesettür dine uygun değil. 0 0 Yorumla
reisaga Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu senin kararın. Bize saygı duymak düşer. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yap. 0 0 Yorumla
oyleyadaboyle7 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 784 cevap paylaştı. En yakin arkadasim acildi su an daha mutlu 1 1 Yorumla Tozluyoll25 +1 yıl Mutluluk acık olmakta mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şeytan böyle olmanı istiyor benim anladığım bu !Allah (cc) istemediği aşikar 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 550 cevap paylaştı. Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek diyorum 0 0 Yorumla
merakliyimsormaya Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl merak etrim sormaknisterim ama tpedrmis rica etsem 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimsenin kılığına kıyafetine karışmıyorum sonuçta 0 0 Yorumla
gölcüktenbirinsan Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Beyinsiz olduğunu kanıtlayabilirsin 0 2 Yorumla morpapatya95 +1 yıl Anlamadım? Yorumla gölcüktenbirinsan +1 yıl Sen zaten anlayacak kapasitede değilsin. Başkaları anlarsa kârdır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sonradan acilmak biraz skntili oluyor keske net karar vermeden kapanmasaydin
Kendi istegin mi yoksa cevrenden dolayi mi birakmak istiyosun, kendin ne istiyosun onu dusun guzellik
İmaj olsun için kapanmaktansa hiç kapanmamak daha iyi 👍
Bırak insanlar ne düşünürse düşünsün, ne derse desin sen mutlu değilsen acil kendini mutlu et
Açıklar maldır neden çünkü kapanıp tekrar açılmak istedikleri için
Kendi kararları ve saygı göstermek gerekir. Duyar kasmaya gerek yok bence
Tesettür toplumun dayatması, zaten son zamanlardaki tesettür dine uygun değil.
Bu senin kararın. Bize saygı duymak düşer. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.
En yakin arkadasim acildi su an daha mutlu
Mutluluk acık olmakta mi
Şeytan böyle olmanı istiyor benim anladığım bu !
Allah (cc) istemediği aşikar
Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek diyorum
merak etrim sormaknisterim ama tpedrmis rica etsem
Kimsenin kılığına kıyafetine karışmıyorum sonuçta
Beyinsiz olduğunu kanıtlayabilirsin
Anlamadım?
Sen zaten anlayacak kapasitede değilsin. Başkaları anlarsa kârdır.
Burdakilere uyarsan yanarsin bacım
Sonradan kötü olmuş, keşke iyi düşünse idin.
Kapanma manyak mısın kapanmak ne
Tebrikler doğru karar
Zorla güzellik olmaz