Arkadaşlar sevgilime sinirlendim ve böyle oldu.

Arkadaşlar sevgilim ile 15aydır çıkıyoruz. Ciddiyiz. Ama öyle rahat rahat gezemiyoruz rahat rahat bir yerlerde oturup konuşmıyoruz rahat rahat konuşamıyoruz bazen bile. Ailesi biraz sevgilisinin olmasını istemiyoda. Neyse sonra bende bunlar yüzünden sevgilimi 2 dk daha fazla göreyim diye elimden geleni yaptım hep. Ne bilim eve gitmek için kendi dolmuşuma binmeyip onunkine bindim beraber gittik. Onu evin ykaınlarına bıraktımhep sonra 1.5 kmden fazla yol yürüdüm. Her akşam. Bakın 15 ayın 10 ayı her akşam. Bu akşam sevgilim işten geç çıkıcam biraz dedi. Moralim bozuldu. Vaktimiz yok zaten bide geç çıkıcak. Sonra neyse geç çıktı. Baktım bu apartmanda telefon ile konuşuyor 1dk geçer 2dk geçer 3dk geçer. Hala konuşuyo. Deli oldumya. Sonra yanıma geldi kımle konuşuyon sen dedim ya. Sinirlendm biraz. Sonra neyse babamla konuşuyodm dedi. Ee diyemedin mi dolmuş duragına gidiyorum diye dedim. Kızar falan dedi. Ya eve gitmenın neresıne kızıcak dedim ya. Sinirlendim. Bide öyle rahatki yani 2dk fazla oturmuşuz oturmamışız umrunda değil. Bide diyoki ben rahat insanım k.bakmadiyo. Deliye döndüm çıldırdım ya patlıcaktım. Sonra baktım gülüyo falan.Gülünce patladım işte. Git dedimya git önden git sen dedim elimde şemsiye vardı açılmamış yere attım onu sinirden. Sonra oturcamız yere gititk otrudk böyle sus pus dediklerime cevap vermıyor falan. Duvara yumruk attım Sinirden naptımı bilmiyom ya. Sadece bu sinir edince oluyo.Sonra dediki beni korkutuyosun falan dedi. Şimdide sinirim geçti tabi iyi konuşuyorm o konuşmak istemiyorm diyor. Beni daha fazla kendinden uzaklaştırmadiyor. Napm arkadaşlar ben ya.
Arkadaşlar sevgilime sinirlendim ve böyle oldu.