Benden mesaj bekliyor kiz arkadaşlarını araya sokuyor ama hiç yüz vermiyorum ne düşünüyordur.
Not o beni terketti giderken çok ağır sözler söyledi.
Not o beni terketti giderken çok ağır sözler söyledi.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gönlün varsa fazla süründürme sıkarsın, sinirlendirirsin ve kızlar sinirlenince her şeyi yapabilir
Giderken neler neler dedi yemin ederim ya benim ona yaptığımı kimse yapmaz. Sana bunları yapsam yemin ederim bana evlenme teklifi edersin. Nereye isterse götürdüm. Kız kardeşlerine abilik yaptım. Harçlık verdim hediyeler aldım. Kız kardeşine doğum günü partisi yaptım ohoo daha neler neler.
Kardeşlerine abilik yaptım diyorum. Neler neler yaptım sahip ciktim. Bütün kardeşlerini alıp gezdik çok eğlendik. Hep eglenirdik zaten
şu anlık çekici ama çok ilerletirsen"bu çocuktan olmaz" olue
Ama O beni kullandı. Para istedi vermedim birşeyi bahane edip bıraktı.
o kadar adi ise uzat gitsin değmez hatta egosunu kırabildiğin kadar kır hakediyor para vermedi diye bırakmak ağır çok
Para istedi vermedim. Yalanini yakaladım. Bıraktı, sence daha hamle yapar mi
egosunu kırmışsın sinirlenirse intikam in yapabilir
Daha ne yapabilir ki takmiyorum engelliyor kaldırıyor yazmıyorum. Yemin ederim 2 ayda bir profiline bakıyorum canim sıkıldıkça. 1 aydır da bakmıyorum sanırım bidaa bakmamda
oluruna bırak bir şey yaparsa acımazsın daha iyi
Evet en iyisi bırakmak. Bidaha hiç takmamam.
Bosver onu sallama
Cevap
0Cevap
İyi yapıyosun, sürüsün ki bir daha aynı şeyleri yapamasın kimseye
Giderken neler neler dedi yemin ederim ya benim ona yaptığımı kimse yapmaz. Sana bunları yapsam yemin ederim bana evlenme teklifi edersin. Nereye isterse götürdüm. Kız kardeşlerine abilik yaptım. Harçlık verdim hediyeler aldım. Kız kardeşine doğum günü partisi yaptım ohoo daha neler neler.
Haketmiyor demek ki boşver gitsin. Birlikteyken bilseydi kıymetini şimdi yalnız kaldı tabii. Oh olsun böylelerine.
Evet gezdirdim çok. Zaten beni bıraktıktan 2 ay sonra kankasi facebook engelimi kaldirdi. Yazmadım 3 ay sonra başka kankasi ozelden aradı seni özlemiş felan dedi. Numaram tek eski kiz arkimde vardı. Sonra erkek arkadaşımdan kızın numarasını aldım. Baktım whatsapp engelimi de kaldırmış ama yazmadım yine. Beni yine engelledi vazmigecti sence
Sen yüz vermedin diye öfkesinden yapmıştır
Pekii 15 gun geçti hala beni düşünüyor mudur. ya da hamle yapar mi
Yapsa affedecek misin?
Hayır ama haz alirim çünkü haketmedigim sözler soyledi
Hakaret mi?
Sen adam degilsin sere fsizsin adam degilsin midem bulanıyor felan birsürü şey dedi kin kustu
Resmen
Ne yaptın da öyle dedi peki
Aslında kiz benimle adı konmamış ilişki yaşıyordu sevgili gibiydik ama değildik çok samimjydik. Yanaktan operdim kizmazdj dudaktan öptüm. Birgün sonra para istedi hastaneye gidicem dedi ama cafeye gitmiş bunu öğrendim ona dedim. Insan sevgilisi olmayan kizi opermi felan filan bunları dedi
Neden konmadı ki bir şeylerin adı? Sen onu öğrenip söyleyince o da suç bastırmaya çalışmış sanırım. Kullanıyordu galiba seni.
Aynen oyle de denebilir. Zaten optukten sonra teklif etcektim. Fikir alıyordum. 3 gun sonra bulusucaktik. Şimdi ise dönmeye çalışıyor ışte ☺
Sen de biraz daha bekleseydin keşke yani kimbilir belki o da kullanıldığını hissetti
Evet olabilir sence daha adım atar mi
Bilemiyorum karakterine bağlı ben bir kere adım atarım karşılık göremezsem de atmam kimisi vardır sonuna kadar uğraşır dediğim gibi ona bağlı
O da adım atmam demişti atmasına bile şaşırdım valla ☺
Hayırlısı...
İyi yapıyosun terk ettiyse
tam bir beyinsiz olduğunu düşünüyordur
böyle yüzüne vuracağına yapmasaydın keşke
Yüzüne vurmadim ki. Size anlatıyorum ışte kizi tanımıyorsunuz etmiyorsunuz amacı ne derdi ne diye fikir almaya çalışıyorum.
salak işte takmasana
Öyle ama icimdeki sorulara cevap versen sevinirim. Kankasi ozelden aradı seni özlemiş felan dedi soğuk davrandım. Sonra baktım ki whatsapp engelimi kaldırmış ben yazmayinca yine engellemiş. Sence beni takıntı yapmış midir
özlemiş diyorsa özlemiştir işte sende özlediysen karşılık ver
Ozlemisse geçer heralde ya salla boşver ☺☺
kanka onu bırakta zenginsen mesaj atsana bana sndxkdgşfldlsd
Valla İstanbul da isen gezelim mi ama samimi bir foto çekip atalım kdursun herşey benden. Istersen yat kiralayıp boğaz ada turu yapalım 13 arkadaşını getirebilirsin yat 14 kişilik
mesaj at bir
Takip istedi attim EsmerAdam23
tm kardeşim
Aa yine mi sen olum bunu sormustun ya
Sen kimsin be ☺
Bende sevgilimi terkettim bende kufretmistim hani
Ozelden mesaj attim o musun ☺ o degilsen dertleselim
Degilim
At dertleselim nicki vereyim
Yok kalsin
çekici diyodur
Ona çekici geliyor muyumdur?