1 aylık sevgilim beni çok trip attığım için terketti. Kendimi değersiz hissediyorum. Geri dönmesi için napmalıyım nolur help?

Üni öğrencisiyim 3 aydır okulda bana bakan biri vardı ama hiç denk gelemiyoduk 1 buçuk ay önce instadan yazdı tanıştık. Bana karşı ciddi yaklaştı 2. buluşmadan sonra sevgili olduk. Beni sürekli sevdiğini söylüyordu ama tanıştıktan 15 gün sonra ailesinin yanına bursaya gitti ben de erkeklere güvenim olmadığı için ona birkaç kez saatlerce habersiz bırakıp yazmadığı için trip attım. Ama öyle saatlerce trip atmıyorum yarım saate hemen en ufak söze yumuşuyorum çok yufka yürekli bir kızım herkes öyle söyler çok iyi niyetlisin safsın diye. En son haber alamadığım için trip attığımda her zamanki gibi bana güven seni çok seviyorum dedi. Ben de sorun değil falandan sonra aniden sana aşık oldum ben diye yazdım. Cevap gelmedi ertesi gün normal konuşmamız devam etti akşam telefonda laf arasında gülerek sordum bana "sana dürüst olucam seni seviyorum ama aşık değilim" dedi. Kaldı ki önceden "aramızda aşk var sevgi var" demişliği var whatsapptan. Kandırıldığımı düşündüm tüm kırgınlığımı saydırmaya başlayınca da seni çok seviyorum ama olmuyor ilişkimiz çıkmaz sokak, önceki 2 sevgilimde de aynısı oldu dedi Ben 3. sevgilisiymişim diğerlerinde bırakmadım neler çektiğimi ben biliyorum artık prensip edindim dedi. Ben yalvarmaya başladım nolur bir şans daha ver bir daha yapmıcam sadece geçmişteki hayal kırıklıklarımdan dolayı böyleyim dedim (bunu en başından söylemiştim) devam etsem de seni sevemem eskisi gibi olamayız sonradan sevmiyorum diye bırakmam daha mı iyi dedi. Ben de sıkıldım ben de yoruldum bana güvenmiyorsun dedi. Oysa ilişkimiz başlayalı daha 1 ay oldu ve ailesinin yanına gideli 15 20 gün oldu. Birkaç kez trip attım alt tarafı yani zaten bu kadar kısa sürede hemen güvenemezdim ki (zaten geçmişte kazık yedim) Gerçekten seven bir insan, üstelik 3 aydır benle tanışmayı bekleyen bir insan bu kadar katı olamaz. "Bir daha yapma son olsun" der sadece

Aslında aşık değilim ama geri dönsün istiyorum çünkü özgüvenimi kaybettim. Geri dönmesi için nasıl taktikler uygulamalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Karakter yetmediği için devamını yazıyorum.
Tamam bende de hata olabilir ama çat diye bitiricek kadar büyük bişi yapmadım. Hergün beni sevdiğini söylüyordu bitanem falan diyordu. Bu saatten sonra hayatta kararımdan dönmem beni tanıyorsun dedi. Biliyorum özgüvenli inatçı disiplinli bir çocuk ama kapıları ardına kadar kapatmaya gerek yok. Bir de son buluşmamızda öpüşmüştük o anları, kokumu tenimi unutamayacağını söylemişti zaten çok beğeniyo beni. Bu beni umutlandırıyo belki beni özler geri döner.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll nolur yardım edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
GÜncell
1 aylık sevgilim beni çok trip attığım için terketti. Kendimi değersiz hissediyorum. Geri dönmesi için napmalıyım nolur help?