Kadınların, fazla yüz vermemeleri ve zor kadını oynamaları erkeklerin onlardan daha çok etkilenmesini sağlıyor. Siz, sırf karşı cinsi etkilemek için zoru oynar mısınız?
Erkekler, zor kadını oynayan kadınlardan daha çok etkileniyor! Sırf birini etkilemek için zoru oynar mısınız?
Zorum diyenlerin hepsi 1 ay içersinde yatakta neden mi zor kadın kolay kadın da yoktur anlaşma vardır kendin olacaksın neden zor kadın yatakta abazan ya :))))) zoru kolayı yok bu işin sacmaliktan başka birsey değil zoru oynayanlar çoğu zaman hayatının aşkını ellerinden yitirip gidiyor sonra agliyorlar yani burda sadece kadınlara da kızmamak lazim erkekte becerili yoluna bakayim zihniyeti olunca böyle oluyor kadında kaybetmemek için zor olmak istiyor kolay olduk gitti diye yeni kuşaklar aşkı bitirdi zor zor asik zor olan aşkı bulmak iki taraflı
zor kadın olayım derken mal kadın olanlar var. sevmem dürüst olmayan kadınları.
bir gün gerçekten aramızda etkileşim olan kızın yanına oturdum. merhabalaştık. kız soğuk davrandı sonra da naza çekercesine müsaade istedi. bundan sonraki günler kantinde orda burda beni görüp gözümün içine baktı, arkadaşı da, gel konuş diye. gittikçe çaresizce bakmaya başladı. ama benim için bitmişti. oyun sevmem ben.
Zor kadın gizemli kadın evet erkeklere cezbedici geliyor. Ama benim işim olmaz. İstiyorsam hayatımda bunu söylerim. İstemiyorsam kimsenin aklından bile geçmem. Oyun isteyen az ötede oynasın
Bir şeyin değerli olmasının nedeni zor olmasıdır zaten. Kolay olan değersizdir. Ama karşı taraf bazen sinyal vermeyi de ihmal etmesin ki, bizi istemediği izlenimine kapılmayalım. Şair de diyor ya "Kadın dediğin İstanbul gibi olmalı. Fethi zor, Fatih'i tek." Ama şimdiki kadınlar Viyana gibi ; kuşatan kuşatana.
ilişkiden ziyade hayatın her alanında böyle değil mi? emek vermeden elde edilen herşey geçici oluyor. Mücadele edilen bedel ödenen herşey daha kıymetli oluyor bu sadece erkekler için değil insan oğlunun yaradılışında var başarma içgüdüsü ve kazanma hırsı :) Aynı durum kadınlar içinde geçerli hemen tav olan erkekleri laçka buluyorlar birçok ortamda şahit oldum :)
Yanılıyorsunuz. Zor kadından etkilenen sapım önünde gidenidir. Kendini bilen, zeki ve çekici erkekler böyle kadınlarla uğraşmaz. Hayaller ile yaşamayın, sonra "neden yanlızım, düzgün biri karşıma çıkmıyor" diye düşünüyorsunuz.
Zor olanın peşinde koşan erkekler, o kadını elde ettikten sonra hevesleri hemen kaçar ve başka zor bir kadının peşine düşerler. En güvenilmez erkek türüdür.
''iki ruhlu olmanın ne anlamı var bir ömür boyu rengini belli etmemeyi başarmak mümkün mü'varsa öyle profesyonel birisi direk işin taktigini bana da öğretsin kendim olmaktan bunaldım...
Eskiden olsa nefret ederim derdim. Ama artık zor kadın arıyorum. Ama rol yapmıcak gerçekten zor kadın. Ve önemli olan aşk sevgi tutku ihtiras hırs ve kararlılık
zor kadını oynamak!! oynuyor ise biri her halükarda hissedilecektir o oyun.. oyun olan yerde erkek te bir, iki üç... anlar ve o da oynar... zor kadın kolay kadın farketmez..
Zor bir kadın olduğum doğrudur, özellikle yaptığım bir şey yok. Sadece yeterli bir mesafenin gerekli olduğu kanısındayım. Zor bir kadın olmasam da öyle davranmazdım, insanları aldatmak olur bu zira.
O şekilde erkeğğn dikkatini çekersin belki ama tanımaya başlayınca sıkılacaktır halbuki kendin gibi olupta seni seven birini bulursan ömürlük opmasa da 10-15 yıllık olabilir 😂
En İyi Cevaplar