Elimde şu an olanlar, başladığım noktadakinden çok daha fazla... Sanırım ben hiç birşeyle başlayanlardanım. şu an ise, bir aileden kalan 2 çocuğum var hala elimde. Evliliğim bitti belki ama güzel 2 yavrum oldu. Hayatı bir kadın olarak görmek ile, anne olarak görmek ve algılamak arasındaki dağlar kadar büyük farkı görebildim.. Vicdanım ve merhamet duygum en üst düzeye çıktı. Çocuklarla beraber her canlıyı hayatı başka türlü algılamaya başladım.. Evet evliliğim hüsranla sonuçlandı. Ama hayatta herşeyde dinlediğimiz gibi gitmiyor maalesef... Hayat, bana sadece eşim ve erkekler konusunda adil olmadı.. :) Onun dışında elimde gurur ve aptallık değil, 2 çocuk ve güzel hatıralar bıraktı.
Ne hayaller kurduk, ne umutlar ile yaklaştık... Nelere güldük, kimlere göz yaşı döktük... Fakat dönüp geriye baktığında sadece boş bir karanlık. Loş ışık bile aydınlatamıyor ah işte o zaman insanın canından can gidiyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Hayata neyle başlarsan başla, elinde çok az şey kalıyor. Gurur ve aptallık." diyen Woolf' a sizin vereceğiniz cevap nedir?
En İyi Cevaplar