Cevabın nedir?
Türk kızları için aşağılayıcı ütopik bir durum biz sodamızı içerken Brezilya güzeli aşkın bize nasıl yaşanması gerektiğini yine gösterdi. İftiralarında ardı arkası kesilmedi bir Adriana olamayacak bizler, bir Metin olamayacak erkekler reklam dedik olmaz dedik bin bir farklı bahane teorileri ürettik. Kalbimizdeki bütün kötülükleri sıraladık. Oldu ama zamanında Müge Boz. Aslı Tandoğan, Ekin Türkmen, Begüm Pekdemir gibi çok güzel ve havalı ünlü kadınlarla aşk yaşayan Hara'ya Adriana'da çok yakıştı. Adriana kadar güzel bir kalp ancak Metin gibi kültürlü ve ince düşünceli/romantik bir erkeğe yakışırdı.
Neden erkekler bir Hara olamaz 3 ay gece gündüz Los Angelas'ta Adriana'yla tanışmak için onların bulunduğu yerlere kamp kurmuş biri onu görenlerin dalga geçmesine aldırış bile etmeden sadece kitabını eline tutuşturmak istediği hayran olduğu bir kadın için mücadelesinden dolayı..
Neden bizlerden bir Adriana çıkmaz hepimiz zaten kendi çapımızda starız bir de dünya starı olsak değil Metin gibilere göz ucuyla bakmak onu kitabını elinden almaya bile tenezzül etmeyiz. Gerçek aşk çoğu kadın için para demektir Adriana'ysa şu an paraya değil gerçek aşka muhtaç bizler hala bunu hazmedemedik. Sodalarımızı içmeye devam edelim.
Devir bu ülkede değişmez önce ruhlarımızın doyması gerek.25 Yorumla- +1 yıl
eig!
- +1 yıl
Eig baskısı yapılmış😊😊
- +1 yıl
Biraz öyle oldu ☺😊 @Aşkın_Sonu
En İyi Cevaplar
+1 yılAy valla cok gicik oluyorum ya resmen reklam icin beraberler. Cok gorgusuz insanlar yaa, ne var tamam anladik Adriana Lima gercekten masAllahi var ama bizim bu Metin ne buldulcuymus, onun yerine utandim. Dunyada bir kadin vardi onu da o kapti sanki 😒
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun sana adam.. Buna ağlanılır işte.. Gerçekten şanslısın değerini bil.. Demekki bu hayatta herşey mümkün bunu anladım. Malesef böyle şeyler beni bulmaz bu zamana kadar bulmadı yaş olmuş 27 şimdimi bulacak? Keşke Katherine ve bende böyle olsam tabi taktiri ilahi.. Allah ne derse o kim bilebilir ki .. Bel ki bir gün iyilerin hepsi kazanır be..
00 Yorumla
Çok iddialı konuşmuş fotoğraflara bakılırsa yapmacık bulmuyorum bence de gerçek fakat
Adriana limanın dostum deyip yalnız bırakmayacağını instagramdan metin haranin kitabıyla paylaşması gerçekten reklam amaçlı olduğunun kanıtıdır.03 Yorumla- +1 yıl
Birincisi Adriana LİMA'nın gerçekten reklama ihtiyacı var mı?
ikincisi neden Metin HARA ile reklam yapıyor?
Reklam bile olsa adam Adriana 'a ile öpüşüyor mu?
Sonuç:Reklam isede adama helal olsun. Hadin görelim bakalım başka bir victoria screet mankeniylede başka bir Türk erkeği reklam aşkı yaşasın :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
82Cevap
İlk soruna cevap vereyim devir değişmiş olabilir ama çoğu zihniyet aynı.
İkinci soruna cevap olarak da eskiden beri mümkün gibi gösterilir ama arada hem sıkıntı çıkar
son olarak da ben nedense samimi bulamadım bunları birden yırtık dondan çıkar gibi çıktılar hiç mi flört olmadı ya da bir konuşma anı garip.00 YorumlaMetinin tabiriyle fakir erkekler dahami cok kiymet biliyor bu koca bir yalan. Karakter onemli olan zengin ya da fakir. onemli olan insanlik benim maddi durumu daha yerinde olan arkadaşlarmin karakteri daha iyi cikiyor. Kizlar daha az kiskanc oluo en azindan
10 Yorumlaİnsanlar bir yerden sonra maddi boyutu bırakıp, manevi kısma önem veriyor. Bence her zaman böyle olmalı.
40 Yorumla
+1 yılYahu reklam. Türklere çok çabuk gaza gelir. Şimdi bu adam nisret gibi milli gurur falan olur. Hem onun işine hem limanin işine geliyor. Amanda cerny yozgatku dayiya cevap verince de olay olmuştu. Reklam reklam reklam. Yeter keriz yerine koyuyorlar halkı
20 Yorumla
+1 yılsenelerin zengin kız fakir olan hikayesi kaldı ki metin hara seneler önce seansı 1.000 Tl olan bir insan şimdi düşünmek dahi istemiyorum yaptığı fakir edebiyatından başka bir şey değil.
10 YorumlaKüçük bir sersem büyük bir budalaya sahip olmuş. Buna göre bütün siyonizm, emperyalizm, kapitalizm, bütün hepsi yoksulların dostu mu oluyor? Bu söylediğine kargalar bile güler. Onları bile bu düşüncenin doğruluğu konusunda ikna edemezsin, kalkmış burada çığ gibi uzun ve güçlü beyinleri etki altına almaya çalışıyorsun, boşuna ve faydasızca.
00 Yorumlabana samimi gelmiyolar, 2 aya kalmaz ayrilirlar zaten.
fakir erkek zengin kiz senaryosu da anca filmlerde olur.74 Yorumla- +1 yıl
Zaten adamı biraz daha ünlü etmek için yapılan anlaşmalardan biti
- +1 yıl
O dama kalmadım merak etme
Bilip bilmeden konuşman 😒 - +1 yıl
@iansomerhaldersever Tamam
Heyy gidi Lima buralara kadar düştün mü sen aklına zıcım senin yanına aldığın çocuğa bak çilli cılız vitaminsiz tipsiz bir çocuk, ne cengaverler var ülkede.. Gönül işte gitmiş boka konmuş..
24 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşma derim. Sonra kafanı taşlara vurursun😊😊
- +1 yıl
Tekrar söylüyorum. BÜYÜK konuşuyorsun.
+1 yılAdriana lima nin zaten parası var napsın zengin kocayı. Ayrıca aldatılmış bir kadın samimi duyguları anlar diye düşünüyorum. Demek ki inanmış :)) sevgi böyle bir şey işte
21 Yorumla- +1 yıl
Müthiş samimi ve mütevazi bir kadın. Ne şan nede şöhrete ihtiyacı var. Belliki bizi ve ülkemizi seviyor. Metin HARA 'ya helal olsun. Gerçekten iyi iş çıkardı ve biz ve dünya onu konuşuyor. Adriana alışık ama biz değiliz bu duruma. Hadi bakalım yakışıklı gençler İrina shayk içinde aynı şeyi bekliyorum :D :D
+1 yılumarım mutlu mesut yaşarlar
:)
aşkı sadece zenginler yaşamaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav çıkalı üçbeş gün olmuş sanki 15-20 yıldır çok mutlular da onun sırrını veriyorlar Bir görelim belki birkaç hafta sonra birkaç ay sonra çok olumsuz şekilde ayrılacaklar ne bu abartıp büyütüyorsunuz yüzyılın aşkıymış gibi
50 Yorumla
+1 yılFakir gencin meşhur olma çabasını görüyorum ben sadece.. buram buram reklam kokuyor aşk değil,,
10 Yorumlaeskiden oyle romantik biriydim. baktim safliim suistimal ediliyor. ben de değiştim. artik kullanilmiyorum. ote yandan artik guzel seyleri de yasayip hissedemiyorum. asik olmak, mutlu olmak gibi seyler cok zorlu olmaya başladı.
00 Yorumlaadriana nin böyle reklamlara alet olcagini ya da boyle bir seyi kabul edebileceğini düşünmüyorum çünkü hic bir seye ihtiyaci yok
Aralarindaki ilişkinin gerçek olduğuna inanıyorum. Ask bu secme şansın olmuyor bazen..00 Yorumla
+1 yılBence önceden daha kolaydı bu işler. İnsanlar aza kanaat etmeyi biliyorlardı. Yani Adriana farklı bu konuda. Ondan seviyorum zaten bu kadını.
*Gecen bol olsun.*10 Yorumla
+1 yılMetin hara yakışıklı olduğu için kazandı. Aynı kutuyu ben alsaydım da aynı şiiri ben yazsaydım adriana benim suratıma tükürmezdi belki susamıştır da şifası olmasın diye.
00 Yorumla
+1 yıl"Sacma sapan" tabulari yikmis gibi duruyorlar ama cogu kez dagrulugunu kanitlamis olan "davul bile dengi dengine" sözünü uzun vadede yenebilecekler mi görücez
00 YorumlaYok be kardeşim dünya kuruldu kurulalı zengin/fakir
Ucurumu hep vardı.
O yüzden fakir çocuk ancak avutur kendini
Hiç duymadın mı?
Davul bile dengi dengine00 Yorumla
+1 yılburada mevzu zengin kız fakir oglan değil. oglan bizlerden daha da zengindir eminim. burada konu Adriana gibi ünlü birinin bu türkle nasıl birlikte oldugu
00 Yorumla
+1 yılbu kadar güzel kız hindi kılıklı bu adamla çıkıyorsa harbiden devir değişmiş demektir ya da adriana nın zihinsel bir hastalığı var demektir
11 Yorumla
+1 yılDostum şiiri merak ettim. Biri yorumumun altına nasıl bir şiir göndereiğini yazabilir mi? Kendisine ait bir şiir sanırım.
10 YorumlaAdriana bir sürü kişi ile çıktı metinde büyük ihtimalle reklam için fırsat görmüştür uluorta yerde öpüşmeleri bunu gösteriyor
10 Yorumla
+1 yılGuzel tavsiyeler, guzel ornek. Kaliteli insanin basimizin ustunde yeri var, Allah mesud etsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdriana Lima neden bu adamla sevgili olsun? Tek bir sebep söyleyin, etrafında yunan heykeli gibi elemanlar dolaşıyorken oysa. Kızlar siz olsanız?
10 Yorumla
+1 yılKadın para kazanıyorsa Metin Hara'nın dediği gibi içten seven birine ihtiyacı olur.
20 YorumlaAşk kadına yakışır sevmek adama yakışır. Aşk hesap işi değil nasip işidir aşk arayış değil adanıştır ve belki de bir ihtimali sevmektir Aşk...
00 Yorumlahepsi reklaaaam.. angelinaya her türlü erkek yazmıştır zengin fakir gönlü dar geniş. sanki tek gönlü geniş bu da angelina da kaçırmak istemedi :) reklam hepsi
00 Yorumlainsanlar mutlu olmak için tatillere, doktorlara para ödüyor ama bazen mutluluk kendi geliyor demek ki belkide gerçekten aşktır ilerde anlaşılır zaten
00 YorumlaAman sevsinler birde açıklama yapmis ya cekemeyenler soda icsinler :)) ne gerek var bunlara yani yok fakir kazandı filan sacmalamis 👍
00 Yorumla
+1 yılBöyle sevgilim olacağına hiç olmasın daha iyi..
00 YorumlaUlan kadın zaten kazanacağını kazanmış kendisine bir ömür yetecek parası vardır artık farklı şeyler denemek istemiş seninle olmuş sen paran olmadan git bir fakir ama meteor kızı tavla bakalım muzik kutunu napiyor. Kendisi de fakir degilmis bu arada.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. İlk bir evlensinler sonra çocuk felan olsun o zaman inanırım bu sefee fakir çocuğun kazandığına :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstisna gibi istisna. Daha böylesi zor denk gelir. O yüzden üstüme alınmıyorum ve eşek gibi çalışıp zengin olmaya devam ediyorum asfg
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılmümkün kişilerin birbirini etkileyebilmesi paradan çok o anki duygu yoğunluğuna bağlı hani biraz şans birazda yürü ya kulum olayı :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılMetin Hara hergün bu ilişki icin konuştuğuna gore kesin balon iliski.
10 Yorumla
+1 yılmetin hara çok romantik ve duygusal sözler sarfetmiş.. adriana limayı nasıl tavladığını şimdi daha iyi anlıyorum.
00 YorumlaAdriana Lima olsun da Evimin erkeği cocuklarimin babası olurum
10 Yorumla
+1 yılBen yüz tane şiir yazıyordum hiç düşmedi kimse, ay çok çomar bir cümle oldu pardon
00 Yorumlaheybetini gizli tut yiğidim duruşun cok kişinin canini yakicak metin hara :) :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu ise herşey hikaye bence aslını inkar etmediği mesajın vermiş burada
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen bbana hic inandırıcı gelmiyor tamamen reklam amaçlı gibi geliyor.
00 Yorumla adam yeni bir akim başlattı artik hepimiz fakiriz.😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Devrin değiştiği konusunda haklı. Sevgililik bile pazarlama unsuru oldu bu canım Dünya'da.
00 Yorumlaadam bunları söyleyerek reklamını yapıyor. her gün bir şey diyor
00 YorumlaYav he he 😒 sırf bir kadın için oluşturulan koca önyargıyı yıkmamızı mı istiyorsun?
00 YorumlaFakirlik bu kadar göreceli değil. Hara Bey kendinize gelin lütfen.
00 Yorumla
+1 yılaynen ya cok degil istedigimiz biraz sevgi ilgi guzel soz 😒
00 Yorumla
+1 yılBenim de Aamir khan la ilgili hayallerimi birakmamami mi soyluyon simdi😂
00 Yorumlabelkide asıl kazanan adrianadır. işte tamd abu şekilde düşündüğünüz zaman insanlık kazanacak
00 Yorumla
+1 yılÖlü ozanlar derneğine üyeyim. Ağzımdan çıkan güzel sözcüklerle kadınları çok kolay etkileyebiliyoruz
00 Yorumla
+1 yıldevir değişti artık zenginlik para etmiyo akıl ve karizma para ediyo
00 YorumlaDoğru söylüyor herşey çok para demek değil bazen kocaman bir kalp yeter
00 Yorumla
+1 yılGüzel demiş valla helal 😊 De kendisi zaten Zengin biri yani bildiğim kadarıyla.
00 Yorumlazengin fakir ne farkeder aşk olsun dicemde adriana sonucta bende nedicem bilemedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Metin sana milli gurur dedik yeter ama abarttın reis yeter fhksdjsfkj :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılpara hiç bir zaman sanıldığı kadar önemli olmadı zaten
10 Yorumla
+1 yılParası olmayana hala bakılmıyor pek. İstisnalar hariç tabi. Devir daha da kötüleşiyor.
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı. Cekemeyenler iftira atmaya başlamış bile.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. İyi güzel demiş de bunlar sevgili olalı ne kadar oldu arkadaş? Kızı öptü yoluna bakıyor herhalde
00 YorumlaReklam icin ilin erkegiyle opusmesi cok ucuz birsey degilmi? Reklam reklam dediniz birakin bu sizofrenik trajedileri yahu
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Metin HARA: Bu sefer fakir çocuk kazandı dedi. Gerçekten devir değişti mi? Artık fakir çocuk zengin kadın ya da tam tersi mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım