Sizce zeki insan aldatmayan insan mıdır yoksa asla yakalanmayan mı? Bence yakalananlar aptal olduğu için yakalanıyor, zekiler aldatır ama yakalanmazlar. O yüzden de aldatmıyor gibi gözükürler. Siz ne düşünüyorsunuz? Her zeki insan aldatır diye birşey de yok tabi, örnek ben zekiyim ama aldatmam. 😀
Sizce zeki insanlar sevgililerini aldatmaz mı yoksa aldatsa da yakalanmaz mı?
Zeki insanlara bir bakalim. nicola tesla ya da isaac newton vs. Cogunun eli kadina dahi değmemiş aseksüel kişiler. Nicola nin güvercinlere olan ilgisini herkez bilir herhalde ) Einstein in karisi ile olan evlilik sözleşmesi de malum :)
" ben bu güvercini bir erkegin kadinini sevdigi gibi sevdim" nicola tesla.
Ben senin hatanı düzelttim burda laf sokma gibi bir niyetim yok, ki üyelerle polemiğe girmem ben. Durduk yere saldırıya geçen sensin ve ben bu tarz şeyleri uzatmam. :)
Herkes aldatmaz bence. Mesela bir erkek zeki olsa bile tipsizse 1 kadını bile etkileyemez. Nerde kaldı ki 2. kadını etkileyecek. O yüzden yakalanma veya yakalanmama olayı sadece yakışıklı erkeklere özgüdür. Yakışıklı ve zekiyse yakalanmaz veya hiç aldatmaz. Yakışıklı ve zeki değilse ya yakalanır ya da aldatır.
En İyi Cevaplar