Mesela başka kadınlara güzel diyen öven erkekler aldatılmayı hakediyor
Aşağılayan erkekler hakediyor
Para istmeeyen kızın değerini bilmeyip para harcatan kızın götnde koşan erkek hakediyor aldatılmayı
Mesela başka kadınlara güzel diyen öven erkekler aldatılmayı hakediyor
Aşağılayan erkekler hakediyor
Para istmeeyen kızın değerini bilmeyip para harcatan kızın götnde koşan erkek hakediyor aldatılmayı
Neden aldatmak istersin ki? Ayrılırsın ve bir başkasıyla yeniden başlarsın! Haketseler bile doğru olan bu! Hoş bu dünyada doğru olan ne kaldı ki?
Ama bazıları o kadar ağzna scyrkı hakedıyor
@merelanda +1
Cevap
10Cevap
Bir cok kadin kendi kaşınıyor diye düşünüyorum. Ha kavun degilki koklayasın ama hic olmazsa cuma persembeden bellidir. Bu kadarda saf olunmaz bence insan
Hakediyorlar aşkım böylesini aldatacaksın anlayacak değerini
Gör bak nasıl koşuyor peşine
Saol aşk
❤️❤️❤️❤️
Sonuncusu hariç diğerleri psikolojik şiddet sayılır zaten, böyle bir insana saygı duymana gerek yok aldat gitsin.
Aynen öyle
Zoruna giden bişey varsa ayrılırsın gider senin ki zoruna giden bişey değil de kuyruk acısı gibi geldi açıkçası
Hayır ama bazıları hakediyor
O hakediyor olabilir ama senin karakterin buna neden izin veriyor? Ayrıl gitsin.. (sen olarak konuşmuyorum genel konuşuyorum.)
Bir çok insanın çok yaşlı olduğunu düşünüyorum ben ya
yazdıkların da haklısın. bazı kadınlar da adaltılmayı hak ediyor
Yav he he bende tam tersini düşünüyorum napacaz şimdi
Değişir. ben de hakeden werdim diycem ama, bi ara topuzu fazla kaçırıp üzdüklerim oldu :((
ha o zaman tamam :)
evet hakederler aldat gitsin
Aldatan kendini aldatır diye bi laf var kimse aldatılmayı hak etmiyor ayrıca aldatmak sadece fiziki olmuyor…derin bi mevzu ama elbet ilahi adalet işliyor…ve hak eden buluyor belasını da mevlasını da…seviye meselesi…
Sg mal
Duyar kasma
Ayrıca Mustafa olduğunu biliyorum
Bu yorumlar bana mı? Şimdi agresif bi yapın olduğu belli lakin aldatmak diye bi kavram kendi başına zaten herşeyi açıklıyor seninki çaresizlikten doğan intikam hırsına benziyor ve son olarak mustafa neden pembe olsunki galiba bu postun sorumlusu oysa seni tatmin edemediğini bildiği için sözüyle eziyor sende onun ezik triplerine şişip gelip bana çatıyorsun yalnız ağır gel hiç havamda değilim
Sanane kaşmer
Boynuzlu
Çünkü burada pembe hesap açıyor erkekler
Her insan için geçerli değilki bu
Doğru lafa ne denir
evet
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez.
Sen aldatmayı göze koymuşsun aldat sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?