Selam ♾️ Sizce iyi yalan söyleyebilen bir insan mı daha tehlikelidir, yoksa Zeki ve zor hata yapan bir insan mı daha tehlikelidir size göre, ucu açık bir soru istediğiniz gibi düşünebilir ve yanıtlayabilirsiniz.

Selam ♾️ Sizce iyi yalan söyleyebilen bir insan mı daha tehlikelidir, yoksa Zeki ve zor hata yapan bir insan mı daha tehlikelidir size göre, ucu açık bir soru istediğiniz gibi düşünebilir ve yanıtlayabilirsiniz.

Bana göre ikisi de o denli tehlike barındırmaz. Ancak birini seçmek durumunda kalsaydım yalancı insan derdim. Yalanın boyutu ilerlediğinde kişi artık tamamen kurgusal bir hayat yaşayabiliyor ve buna kendini de inandırıyor. Böyle insanlar kendilerini çok iyi saklar ve iyi gösterir.
İyi yalan söyleyebilen birisi zaten oldukça stratejik/taktiksel düşünebilen bir dehanın sahibidir. Zekidir ve zor hata yapar aynı zamanda.
Hayatında yalancılık, hırsızlık ve çapkınlık olmayan insanların yüzde 99'u zeki bireyler değildir zaten. Zekaları , iletişimleri, yetenekleri elvermediği için bu tip şeylere cesaret edemezler sadece. Yoksa masum oldukları için değil. Bunların birçoğu da zekâ olarak vasatın altında kişilerdir.
Sadece yüzde 1'lik bir azınlık var ki onlar hem zeki, hem dürüsttür. Zekasını ve maddi imkanlarını her zaman doğru işlerde kullanır. Tüm donanımı ve yazılımı el verse bile iyilik ve kötülük arasında her zaman iyiyi tercih ederek uzun vadede hem toplumun sevgisini kazanır, hem de kariyerin en zirvesini görür.
Zeki ve yalancı insan tehlikeli olabilir.. Ama er ya da geç yalan ortaya çıkar.. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar sonuç olarak..
Teşekkür ederim..
Rica ederim...
Kesinlikle zeki insan daha tehlikeli nerden biliyorsun diye sorma😂
🌸teşekkür ederim 🧚♀️
Rica ederim abla Günaydın 🌸✨
Akşam oldu🙄benim moraller bozuk havalardan sanırım
Daha yeni öğlen ama 🙄 ya neden bozuk ki moralin. düzelir umarım moralin ☺️
Cevap
26Cevap
Yalan söyleyen insanlar tehlikelidir. Üstüne bide zekasını kullanırken yalan söylüyorsa ekstra tehlikelidir.
ikisi de daha tehlikelidir.. ama iyi yalan söyleyebilen insan da zeki olabilir bilmiyorum. fakat; zeki insan her turlu zeki olabilecegi gibi iyi yalan soyleyen bir insandan bile daha kivrak yalan söyleyebilir ve karşısındakini manipüle edebilir.
not: (yalan iyi bir şey değildir) 😄
yanliz şuda var zeki insanlar daha kolay hata yapabilir diye biliyorum.
Teşekkürler :D
rica ederim de neden bana yanit verdin sadece? yani bir iki kişi var bide
Özel nedeni yok detaylı görüşlere yanıt veriyorum bazen
Yalancılık bir insana hayatta en rezil sıfatı kazandıracak bir davranış bozukluğu. bir kova dolusu gözyaşı dökse, bin yemin etse inanılmayacak biri olmak kadar kötü bir şey düşünemiyorum. güvenilmez biri olmak kadar insanı düşüren eden bir şey yok.
hayatta her şeyi kabul edebilirim. sevmesinler, itici desinler, hattâ manyak desinler ama bana güvenilmez demesinler.
Zeki insan tehlikelidir. Bir şeyi yapacağı zaman çoğu olasılıkları planlar. Yalancı insan daha kolay açığa çıkar. Yalan atmak bir süre sonra zincirleme gider ve attığı yalanları unutmaya başlar. Bu da insanın gözünde ona güven olmayacağını gösterir. Zeki ve kötü insan en tehlikelisidir en büyük zararı o verir
Yalancı mı zeki mı diye sorduğuna göre biri varsa diğeri yoktur diye algılamamız lazım o açıdan bakınca yalancı olan aptal olduğu için sadece malzeme verir ve inanıyor gibi yapar güler geçeriz tehlike yerine bana eğlenceli ve komik geliyor bu tipler 😊
Diğer tarafta zeki olan yalancı olmadığına göre tehlike arz edebilir zekasını hangi doğrultuda Kullandığına göre tehlike seviyesi artacak ya da azalacaktır...
Bu iki özellik birbirinden çok farklı olduğu için karşılaştırmak zor ama benim cevabım zeki insanlar. Ben zekanın yalandan daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Zeki insanlar bilgilerini ve becerilerini kötüye kullanabilirler, insanları manipüle edebilirler ya da duygusal yargıları göz ardı edebilirler. Ayrıca yalan söylemek konusunda da oldukça başarılıdırlar..
İyi yalan söyleyebilen insanlar zekidirler zaten. İnsanlar mahkemede yalanlarını unutuyolar 😂
Yalancı insan benim için daha tehlikelidir zeki olan biri zekasını kötüye kullanmıyorsa şayet tehlikeli olmaz tehlikeden kurtarır fikrimce.
Bence zeki ve yalancı insan daha tehlikelidir kendi üzerimden konuşursam çevremde gerçekten de yılan denilecek boyutta bir yalancı insan var ve o küçük zekasıyla kendi yalanlarıyla boğuluyor sadece kendine zarar veriyor ama bu şahıs zeki olsaydı gözümde tehlikeli biri olurdu.
Evet bayağı açık uçlu, zaten yalan söyleyebilmek aslında zeka belirtisidir, o an kafasında pratik biçimde bişey/ler düşünebilir. En tehlikelisi cahil insandır, önünü arkasını düşünmeden herşeyi yapabilir, mantık yoktur, neyi neden yaptığının farkına varamaz öyle hisseder ve yapar..
Zeki insan tehlikeli olmaz. Kimseye zararı olmaz. Fakat şu var ki.. yalancılar da çok zekidir. Zeki olmayan biri yalan söylerse kısa sürede açığa çıkar zeki insan yalan söyleyince başka yalanlarla destekler doğru olmadığını bildiğin halde kandırır insanı. Yalanci insan en tehlikeli insan
Çok yanlış bakıyosun konuya bence senin zeka da pek parlak durmuyo sjskdkfkfkfkglgl
Zeki insan yalancı ve tehlikelidir.. zeki insan iyi yalan söyler karşısındakini kandırır. her ikiside yani barış
Bence de
Yalanın oluşturduğu güven kaybının telafisi yok. Kaldı ki zeki insan tehlikeli değil, çekicidir.
Kesinlikle
Zeki insan tehlikelidir. Yalan söylediğini bile anlamayız
Katılıyorum
Zeki ve yalancıysa kötü..
Ama ben yine de yalancı diyorum.. Çünkü zeki de olsa o yalanlar bir şekilde çıkıyor ortaya.. Tükürük israfları onlar..
Yalancı insan daha tehlikeli. Doğruyu yanlışı karıştırıp kafayı bulandırır.
Katılıyorum abla
Zeki insan o yalanın sonunu başını düşünür, her türlü ihtimali hesaba katar ve açık vermeden yalan söyleyebilir. Ama zeki olmayan biri bir sürü açık verir. Söylediği yalan da elinde bummm😂 Cin olmadan adam çarpmamak lazım önce cin olacaksın😂
Yalancı insan daha çok tehlikeli olur çünkü kafasında herşeyi kurugulayıp senaryo yazabildigi vakit hem kendine hem topluma zarar verecek boyuta gelebilir
Zeki insan ahlaklıysa ve sende ona adil davraniyorsan tehlikeli degildir. Ama zeki insanı üzersen yalanci birinden cok daha tehlikeli olma potansiyeli vardir.
Yalan söyleyen insandan korkarım ben. Sonunda seni yalancı çıkarır psikolojini bozar bırakır asla yalan söylediğini kabul etmez yalancı insanlar.
Zeki insan çünkü aklından her an her şey geçebilir. Yalancı insan yalan söyleyerek insanları kendine bağlar veya birbirine düşürür. Zeki insan yalanı fark eder ona göre plan yapıp kendini kurtarır
Yalancı bir aptal da, zeki bir yalancı da tehlikeli olmakla birlikte, fikrimce en çok tedirgin hissettiren insan vicdansız/ merhametsiz insandır.
Bence ikiside tehlikeli bende zeki ve yalancıyım örn: YouTube’da Yakında döneceğimi söyledim ama dönemicem😈
Etrafımda yalan söyleyen kimseyi barındırmam. Böylece kendimi güvende hissederim. Zeki insanlarla dostluk ise hep fayda getirir.
zeki insanlar tehlikeli değildir bence. yalanı çok iyi söyleyip kendi bile inanan insan kadar tehlikeli bir şey düşünemiyorum.
Yalancı insanlar daha tehlikeli yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar
Her insan tehlikeli..
Aptal insan yalancı olamaz. Zeki ve kötü niyetli insan çok profesyonel yalancıdır
Sizden daha üstün zekaya sahipse ve onu kullanıyorsa, başa çıkmak mümkün değil.
Yalancı zekiler daha tehlikelidir. Kısaca biz bunlara dolandırıcı diyoruz.
Yalancının zeki olanı tehlikeli, hani böyle söylediği yalana kendi bile inanan tipler varya...
Zeki olan daha tehlikelidir. Nerden vuracağını iyi bilir.
Zeki insanın zekasını nereye kullandığına bağlı olarak değişir bu
İki türlü insan bazen öyle bir oynar ki, karşılaştırma yapmak zor olur
Yalancı şeytana bile pacunu ters giydir onlar hsjekehw
Zeki insan. Yalancı insanın yalancı olduğunu anlayabilmek için yalanını yakalamak gerekir. Yalancı kişi aslında iyi yalan söyleyemeyendir. Ama zeki insanın söylediği yalanı anlayamazsın.
Yalan söyleyen ve karşısında ki insanı kandırabilen insan daha tehlikelidir..
Zeki insan daha güzel yalan söyler. İkisinin birleşimi en tehlikelisi. Zeki olmayan yalan söylese de bir yerde tıkanır.
Zeki insan gerçekten zekiyse neden tehlikeli olsunki? Ayrıca yalan söyleyen insanda tehlikeli değildir eni sonu tehlikesi kendine olur. Kim ne yaparsa kendine yapar 😃
Yalancı insan tabi ki
Usta bi yalancı olmakta zeka gerektirir..
Bir ara gitmiş miydin abla siteden :)
Hoş geldin abla nasılsın peki ☺️
Bende iyiyim abla teşekkür ederim, iyi ol her zaman 😊
İnş abla ☺️🦋
Hem zeki hem yalancı insan daha tehlikelidir insan yanlancıysa bişey yapamazsın birde üstünr zekiyse yalan üstünde üstün başarı elde edecektir
Bir insan iyi yalan söyleyebiliyorsa zekidir bana göre. Yani yalancı insan aynı zamanda da zekidir ve tehlikelidir🙃🙃
Zeki olup yalan söyleyen. Her zeki insan yalan söylemek zorunda değil sonuçta. Eğilimi varsa bu tehlikeli.
Tehlikeli derken yani malsan ikiside tehlikeli olur
Zeki insan çünkü unutma ki zeki insanda yalan söylemeyi bilir ve bunu oldukça sistematik şekilde yapar asla unutmaz yalan söyleyen kişi iyi söykese bile o an için sonrası sıkıntı 😜
Valla zaten zeki insanlar yalan söylemeyi beceriyorlar.
Zeki insandan korkulur çünkü zekasıyla birçok şeyi yapabilecek güce sahiptir
Yalancı insan daha tehlikeli
Zor hata yapan ne anlama geliyor
Yalancı insanlar tehlikelidir.
Yalancı zeki insanlar en tehlikelisidir...
Yalan söyleyen zeki insan tehlikelidir
Zeki olan tehlikelidir...
Zekasını yalana harcıyan insan
Zeki insandan korkun sfsghsj
Çok iyi yalan söylüyorsa o kişi net zekidir.
Zeki tabii. Ben korkarım çok zekiden
Zeki insan daha tehlikelidir
Zeki insan daha tehlikelidir
Her ikiside tehlikeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?