Kesinlikle mutlu eder. Üzmemeye, alttan almaya, güldürmeye çalışır. En önemlisi güven, mutluluk, huzur, sevgi ve saygı hissettirir. :) Kadınların erkeklerde önemsedikleri en önemli özelliklerin başında şüphesiz kadın ruhundan anlaması geliyor.
Her kadının hayalidir hayatındaki erkeğin ona kendini prenses gibi hissettirmesi. Kadının ruhundan anlayan erkekler mutlu eder mi?
Erkekler tarafından yazılan görüşleri pek önemsemediğinizi gördüm. Bir şeyler yazmak istesemde içimden gelmedi böyle olunca :) Siz prenses olduktan sonra kim bir masalın kahramanı olmak istemez ki. Okumazsınız belki bu görüşümü. İnşallah kıymetinizi bilecek biri ile yollarınız kesişir.
bence dogru ama kadinlar hep sinr koyar genelde avrupada bu yok iste hersey sinrsiz bizim milete kadina ilskiyi ucu gibi asilar kizlara bayanlara yanlis bence
@dadas2434 bir iliski de sinir olmali zaten ama benim bile sinirlarimi asmama neden olan bir erkek olduysa kendini o kadar sevdirdiyse ki bu onun icin hic kolay olmadi cok mucadele etti cunku erkeklerden nefret eden biriydim ben konusmazdim bile cunku konusup dil dokmeye bile degmediklerini dusunurdum ki sinirlarim da cok fazlaydi hepsini teker teker asti ilgi ve guvenle
@dadas2434 Çok şükür evet ama şöyle bir sıkıntı var yaklaşık 2 gündür evde hapisim ve telefonuma el koydu bilgisayardan gizlice mesaj yazabiliyorum. Ailem görüşmemem için elinden geleni yapıyor ve annemle konuştum annem sevdiğim insanı tanımıyor ihtimaller üzerine hareket ediyor
mutlu eder etmesine ama çokta öyle el üstünde tutup sürekli iyi davranmak bir kızı bunaltabilir arada bir sert davranilmasini ister nedense o yüzden iliskilerimde basarisizim :p arada masaya yumruk vuracak misim masanın ne suçu var :p
eee neydek şimdi sevgi pıtırcığımı olalım yani belki işim gücüm sıkıntılı borç harç içindeyim belki psikolojik sorunlarım var bencillikten başka birşey değil hep kendinizi düşünün anasını satayım heeeep :/ !
kadınların da buna ortam sağlaması gerekiyor sırf dışarıdakiler beni beğensin diye halden hale girmek saçma sapan giyinmek yakışmıyor geleceğin annelerine
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Her kadının hayalidir hayatındaki erkeğin ona kendini prenses gibi hissettirmesi. Kadının ruhundan anlayan erkekler mutlu eder mi?
En İyi Cevaplar