En yakın arkadaşım tecavüze uğradığını söyledi?

öğrendiğim günden beri uyuyamıyorum kabusta gibiyim. en yakın arkadaşım karakterine kişliğine hayranıkla baktığım efendi düzgün bir kız. aileden eksik büyümüş ve geçmişinde 4 senesini bir adama adamış. önceleri bu kadar yakın değildik liseden arkadaşım aynı zamanda. lisede falan gördüğümde lise bitti aynı iş yerinde çalışıyoruz her zaman derdimki bu akıllı zeki bir kız bu çocukta ne buluyor çocuk boş kafa karaktersiz serseri tipli. meğerse kız tecavüze uğramış ve zorla birlikteymiş sevmeye çalışmış inanmış evleneceğiz diye. dün bana itiraf etti ve çocuk belalı bir tip. muhafazakar bir toplum içerisindeyiz ailesi vs benden başka kimseye söylemediğini söyledi. çok ağladı 19 yaşında kıydı bana dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bakış açın değişti değilmi dedi ne yapmalıyım sizce ve şu an bu arakdaşımın hayatında düzgün bir insan var ve evlenmeyi düşünüyor çocuk niyeti çok ciddi ailesini getirecek. ama kız arkadaşım doğal olarak evlenemem ayrılmak zorundayım diyor. ben bu durumda ona nasıl yaklaşmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
çok güçlü bir kız zaten en zor zamanlarını tek başına atlatmış. şimdi bu durumda ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. o çocuk peşinde ailesinede söyleyenmiyor korkuyor rezil olurum evleneceğim kişiyi bulur da ben bu kızı elimden geçirdim derse ne derim diyor bana en yakın arkdaşım ve onu tek bırakmak istemiyorum zaten ama kafam çok karışık.
En yakın arkadaşım tecavüze uğradığını söyledi?