çocukluktan beri sevdiğim vardı ayrılıklar oldu en sonunda 4 ay önce sözlendik dün yanıma geldi ona içimde ki ses olanları anlatmam gerektiğini söyledi ve 4 yıl önce tecevüze ugradığımı anlattım ama işin tuaf yanı hiç bi şekilde tepki vermedi hiç soru sormadı sadece ağladı ağladık bu benı korkuttu yüzüğü cıkardım düşün birseyleri dıye bu sefer kolunu kestı kanı ıle yuzugu parmagıma taktı anca ölüm çıkartır bunu dedı sizce doğru mu yaptım evlenmeden anlatmak ile
Cevabın nedir?
+1 yılen doğrusunu yapmışsın. seni gerçekten seviyomuş ki senden vazgeçmemiş. bir erkek için çok zor bir durum, ama sana yapılan iğrençlikten dolayı, yanında olamamış olmaktan, o iğrenç duyguyu yaşamış olmandan dolayı kendinide suçlu hissetmiş ve ağlamış normal olarak... evlendikten sonra öğrenseydi emin ol daha farklı olurdu bir kere en önemlisi ona karşı dürüst olmamış olurdun. ama sana tavsiyem bu durumu kabullenip kabullenemeyeceğinden emin olmak istediğini ve ileride ne olursa olsun bunu yüzüme vurup sorun haline getirmeyeceğine dair söz al. Çünkü evlilik farklı bir olay zamanla bazı şeyler değişecektir. sorunlar, sıkıntılar, çocuk olunca onların sorumluluğu derken yavaş yavaş tartışmalar başlayıp zamanla artacaktır.çevremde bu tip şeyler yaşayanlar oldu ve zamanında kabullenilip sorun yapılmayacağı zannedilen şeyler şartlar değişince sorunlar başlayınca gün yüzüne çıkmaya başlıyor.sonuç olarak doğru olan yapmışsın ama bu konuyu ölene kadar kapatacağına dair söz almalısın... hayat buuuu...gerçi söz alsanda çok değişen birşey olmayabilir ama en azından senin bu konuda bir söze dair dayanağın olur... Allah yardımcın olsun ve tecavüz edenede lanet olsun... onada oğlancılar tecavüz etsin yüzlerce kere...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
bir defa eninde sonunda zaten ortaya çıkacaktı gerçekler...işte o zaman yüzleşebilecekmiydin gerçeklerle...bu yüzden Evlendikten sonra bilmesinden daha kötü olacağını sanmıyorum...en azından gerçekleri söyledğin için güvenini kazanırsın...ama bu güveni sakın suistimal etme seni gerçekten seviyormuş...helal olsun sevdiğin adama...sana bunu ima etmek istemiş ama biraz abartmış...onun kıymetini bil...size mutluluklar dilerim :)
00 Yorumla
doğru bişey yapmışsın o da seni çok seviyo belliki ama seni anlayacaktır büyük ihtimalle afedersin ama dürüstlük erkekler için önemlidir yani yanlış bişeyde olsa söylemelisin her ne olursa olsun tabi üzülcekler gerçeklere ama daha sonra düşünceklerki bu kız gerçekten dürüstmüş başka kız olsa asla yapmaz bunu diyecek kendi kendine ve ilişkiniz dah daha güzelleşir
00 Yorumla
herşeyi en baştan söylemen iyi olmuş. Seninle bi ömür geçirecekse ve aynı duygular içersindeysen yalansız dürüstçe ilerlemenz lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılevt artık kötü bir durum olsada yalnsız en doğru şekilde ölümüne giderim onunla artık
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu doğruyu anlatmak için çok geç kalmışsın ama evlenmeden bunu anlatmakla çok doğru yapmışsın. Peki gerçekten öyle mi oldu yoksa kılıf mı uydurdun? O çocuğu sakın üzme. Eğer gerçekten tecavüz değil de kendi isteğinle olduysa o çocuktan da uzak dur. Ona da neden uzak durduğunu söyle seni bu kadar sevip bu kadar sahiplenmiş. Tek kelimeyle adammış. Tecavüze uğrayan kızın bir suçu yok o insanla birlikte olursun ama keyfi için yapan kızla bir erkeğin birlikte olması tamamen onun seni sevip sevmemesi bu durumu kabul edip etmemesine bağlı. Keşke zamanında söyleseydin. Ama olsun yine de böyle tepki vermişse demek ki seni çok seviyor.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazı özel durumlarda tecavüz yoluyla olmasa da ona yakın bir durumda bekaretini kaybeden kızla da birlikte olunur (ama bunu çoğu erkek yapamaz). Benim hayatıma girecek kız bana benden önce ne bu anlamda ne yaşadıysa harfiyyen eksiksiz anlatmalı ben onu eğer bekareti yokken kabul edeceksem bile doğruyu bilirsem kabul ederim. Ama bana yalan söyler ve sonra farklı çıkarsa ben sepeti takarım koluna ve ilişkinin en başında bana bunu söylemeli.
bu gerçekten olduysa senin adına çok üzüldüm... ama dürüst davrandığın için tebrik ederim böylesi daha iyi olur doğruyu bilmesi onun en doğal hakkı ama erkekler tuhaf yaratıklardır eğer birazda saplantılıysa birkaç zaman sonra detay isteyecektir nerde oldu nasıl oldu kimdi nerde şuan senin hayatından bezdirecek tekrar o acıları yaşatacak sorular sorabilir böyle sorular sormaya başlarsa bence onu ikinizin bir pisikologa gitmeniz konusunda ikna et seven adam aklında kurup kuurp dellernir...
00 Yorumlasaçmalama tabiki dogru yaptın sevgilinin degerini bil bence o seni gerçekten çok seviyor asla ama asla onu kaybetme eger anlatmasaydın ve ileride bi şekilde bu senin karşına çıksaydı onu kaybedebilirdin
00 Yorumlasevgilin çok film izlemiş bacum. kolunu kesip kanla yemin etmeler falan. len ölüm ayırırsa öyle söyler geçersin ne o şovenistliğin alemi ne. neyse anlatman lazım tabii ki doğru davranış ama sevgilin pek artistmiş be.
20 Yorumla
+1 yıl31 Yorumla- +1 yıl
fasfsdfgsdgfdgfsgfdgfsd:D
Ölümsüzlerin bir sahnesi canlandı gözümde. Kolu neden kesiyorsun ben bilader kendindemisin yoksa şizofrenimisin. Birde yüzüğü neden kanla bulamaç yapıyorsun. ''Böyle devam etsin'' denir geçilir isteniliyorsa eğer. Böyle atraksiyonlara ne gerek var !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. adamın kralı ile birliktesin. her zaman ona karşı dürüst ol kardeşim.
20 YorumlaDoğru yapmışsın, ileride o şey içini kemirebilirdi ama daha erken söyleseydin daha iyi olurdu. Neyse hayırlısı olsun.
00 Yorumlasen ne diyon ya böyle bi şey olur mu hiç talebe mi var senin karşında sallama hayal dünyandaki olaylarla insanları meşgul etme elini kesmişte kanıyla yüzük takmışta piiii
12 Yorumla
Soran+1 yılsiz dört dörtlük hayat yaşıyorsanız bılemem benım haytım hiç iç acıcı degildi
tabi doğru yapmışsın içini kemiren bi düşünce kalmamıştır.o adama da helal olsun.gerçekten sewmiş seni.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. gerçekten tecavüze mi uğradın yoksa evlenmeden cinsel ilişkiye girdin de yalan mı söyledin
33 Yorumla
Soran+1 yılben 15 yaşında idim hayat sizin bildiğiniz kadar basit degil bundan emin ol anne babasız kaldığında insanların serfsizliğini
Soran+1 yılevt gercekten öyle
benım korkum yok adlı vaka olark kayırlarda
+1 yılsöylemen şartmı idi ,biliyorum belkide en doğrusunu yaptıııın merak ettim tecavüze uğradınmı gerçekten
01 Yorumla
Soran+1 yılsöylemem şart tı çünkü o kişi ıle aynı şehirdeyiz karşılasıp birsey olursa sonra anlatmak onun bana guvensızlıgını saglayacaktı
bir apaçiyle mi sözlendin ? ya yürügit hemen sözü bırak kol kesmeler falan öyle biriyle sakın sözlenme kardeş. hiç iyi hikayeler duymuom valla
13 Yorumla
Soran+1 yılapaçilik ile alakası yok içinde ki acıyı dısına söyleyememekten canını acıtmak oluo
Soran+1 yılonu yapmak istemediğini kim söyledi o hapsini yattı sevdığim öldürse yaralasa olan sevdıgım kısıye olck oln yıne benim hytıma olck
Ya oda bende tecavüze uğradım deseydi ucuz atlatmışsınız ...
10 Yorumla
+1 yılYönetmene söyle senaryoyu daha inandırıcı yazsın be gizli :(
00 Yorumlayaptığın doğru ama anlattığın yalan gibi geldi bana...
00 Yorumladürüst olmanı takdir ettim ama neden 4 yıl bekledin söylemek için
06 Yorumla
Soran+1 yılbasıma oly geldıgınde 15 yasında idim o yasta birine ne anlatabılırsın kim senı anlar insanlar bile kötü iken ben anca toplamışken kendımı şimdi bile kararsızdım ama anlttm
Soran+1 yılonun tanıdığı biri olmadığı için bilmemesi en doğrusu
Soran+1 yılkolay kolay karşıma cıkacagını sanmıyor hapishane yetmiştir ona
+1 yılbi an için boş bulunup inandım,hüzünlendim allahsız
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yapmışsın söyleyerek, dahs sonradan söyleseydin durum daha farklı olurdu. bundanda kendine pay biç demekki seni seviyor . aksi takdirde çok daha farklı şeyler yapabilirdi.
00 Yorumla
+1 yılolayda hicbi sucun yoksa uzulme demekki seni cok seviyor bence durustluk yapip en basinda solemissin hic korkma en iyisini yapmissin
00 Yorumlayha hala kız dı degıldı muhabebetımı yapıosunuz ınsan olssun yeter gecmısı benı ılgılendırmez...
04 Yorumla- +1 yıl
çok absürt çok delikanlı ve çok entelsin kardeeeeeeeeeşş :)
Soran+1 yılherkez sizin gibi deği malesef
Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı. Bugün kolunu kesen yarın seni keser dikkat et psikopat biraz galiba
00 Yorumladoğru mu yaptın bilinmez ama sanırım evleneceğin adam psikopat.
01 Yorumla
+1 yılDuygılandım amk lan ben aynısını yaparmıydım bilmiyorum
00 Yorumlavay be vay be bu sitede herkese tecavüz etmişler ya la :D
10 YorumlaYa abı hersey ıyı guzel de bır yuzuk ınsanın kolunu nasıl keser ya :D tenekecıden mı aldınız naptınız
02 Yorumlaçocuğada sana da bravo sizi hiç bişey yıkmaz artık şimdiden tebrik ederim Allah bi yastıkta kocatsın
00 Yorumla
+1 yıliyi yapmışsın tabi. ama oğlan biraz asi galiba döver bu seni
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
kesinlikel çok dogru yapmışsınız tebrik ederim sizi:) ilişkinizi kurtardınız galiba uzun ömürler ve mutluluklar dilerim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen doğrusunu yapmışsın, alnından öper bağrına basarsa adamdır onunla ölüme git.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:'(
Cevap sahibi+1 yılneye ağlıyorsun ya?
Soran+1 yılo kadar insan tanıdım ki o kadar kötü gecti kayatım başıma gelenlerı bilen kişiler bile baska gözle bakarkenn sevdiğim kişinin yanımda ollması beni duygulandırdı
Cevap sahibi+1 yılgurur duy
+1 yılEn doğrusunu yapmışsın. Yalan üzerine yuva olmaz, zaten evlenince anlayacaktı ve daha kötü olacaktı.
00 Yorumlasen senarist ol. Türk milleti seviyor zaten bu tür dramları. reyting rekorları kırarsın.
00 Yorumla
+1 yılNese salla erkenden solemen sahane olmus ama bundan sonrasina dikkat etmen gerekiyo
00 YorumlaYapılan doğru da, anlatılan pek inandırıcı gelmedi bana.
00 Yorumla
+1 yıldur tahmin edim zarında esnek senin zaten herkes esnek herkes tecavuze ugramış
00 Yorumla
+1 yıldoğru yaptın bence
sağlam bir
ilişki güvene dayanır
TEBRİK EDİYORUM SENİ00 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
+1 yılEn doğru olanı yapmışsın :)
Ha bu arada adam seni harbi seviyormuş00 YorumlaÖyle kol kesip kan akitmasi saçma olmuş ama seviyor belli.
00 Yorumlayalan değilse jüpiter dünyaya çarpmak yerine bana çarpsın. hadi len
00 Yorumla
+1 yılArabeskten öleceksiniz.
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanne babasız büyüyen biriyim anlıyabiliyor desem bile farklıdır.en doğrusunu yapmışsın bravo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sevgili iken soyleseydin niye şimdi
Ama iyi etmissin soylemekle01 Yorumla
Soran+1 yılniye şimdi mi söyledim çok kararsız kaldım etrafımdaki insanlar söylememem gerektiğini söyledi ama ben düşündüm eşim olck bilsin gidecekse şimdi gitsin diye düşündüm
+1 yılGizli Gül'ün Suçu Ne? Çok yakında KS Tv'de ..
52 Yorumla- +1 yıl
)))
- +1 yıl
:D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamı kaçırma tabi yanlış anlamada dikkat et tecavüzü o etmesin sana senin adınada çok üzüldüm geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılMax Payne detected...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılçok dizi izlemeyin
133 Yorumla
+1 yılSöylemen doğru olmuş..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılPsikopat heralde sevgilin :S
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. oha.Var mı öyle bi erkek ya
16 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki varmış
Soran+1 yılallah tum bayan kardeslerımi böyle kötü dürumla karsılastırmasın
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. adam elini atese koyup yüzüme bastı!
00 YorumlaKesinlikle doğru yapmışsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. bilmesi iyi tabiki doğru bence
00 YorumlaKolunu kesmesı garıp psıkopatmı acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılacıyı içine atınca insan canını yakmaktan baska bırsey gelmıo bende yaralamıştımm kendimi mlsf yasıom
+1 yılHeralde doğru olanı yaptım. Adammış sevgilin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. gerçekse geçmiş olsun sende oda doğrusunu yapmışın
00 Yorumlahayır iyi yapmışsın anlatarak
00 Yorumla
+1 yılama tecavüze ugramadın ki sen !
10 Yorumladoğru olanı yapmışsın evlenince geç olurdu.
00 Yorumla
+1 yılgerçekten tecavüz mü? dogru söle kız :)
12 Yorumla- +1 yıl
yalan mı len sanki bi,lmiyoz.burda yaziyosa oledir
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri