Merhaba sevgilimle 3 aylık bir ilişkimiz var bugüne kadar tek bir kelime yalan söylemedi geçmişine ve yaşantısına dair, erkek arkadaşıyla ev de içtiklerini ve sızmış haldeyken tecavüze uğradığını söyledi yalan olabilir mi?
Detay : Benim görüşümce yalan söyleme ihtimali çok fazla değil çünkü bakirelik konusuna takıntılı olmadığımı ve isteyerek yaptığını söylese bile onu yüzüstü bırakıp gitmeyeceğimi biliyor, benim geçmişimde parlak değil ve tüm yaşadığım ilişkileri biliyor ben sadece tam anlamıyla ilişkiye girmedim fakat onun dışında her haltı yedim diyebilirim bunları bile bile yalan söylemesi mümkün mü?
Detay : Benim görüşümce yalan söyleme ihtimali çok fazla değil çünkü bakirelik konusuna takıntılı olmadığımı ve isteyerek yaptığını söylese bile onu yüzüstü bırakıp gitmeyeceğimi biliyor, benim geçmişimde parlak değil ve tüm yaşadığım ilişkileri biliyor ben sadece tam anlamıyla ilişkiye girmedim fakat onun dışında her haltı yedim diyebilirim bunları bile bile yalan söylemesi mümkün mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz tanımıyoruz sen tanıyorsun eğer buraya yazacak kadar içinde şüphe varsa zaten olay bitmiştir. Bizim sözümüzle mi yargılayacaksın?
Sizin sözünüzle yargılamayacağım elbette ama insanların da ne düşündüğü önemlidir biraz çünkü ortalık yalandan geçilmiyor, şüphemi de yakında yenebilirim umarım.
Ortalık yalandan geçilmiyor olabılır ama ona sevgilim diyorsun madem güvenmeyeceksen başlamayacaksın. Demekki onun ortalıkta ki herhangi birinden farkı yok senın ıcın. Heleki sana kendine tecavüz edildiğini söyleyecek kadar büyük bir yalan söylediğini düşünüyosan. Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz aklım almıyor. Tecavüz bu kızın bu konuda yalan söyleyeceğini düşünecek kadar karektersız olduğunu düşünüyorsun ve hala sevgilim diyorsun. O kız bunun için şüphe duydugunu bılse kım bılır ne kadar uzulur.
Üzüldü zaten biraz şüphe duyduğumu da söyledim geçmişimden ötürü kaynaklandığını anlayıp hak da verdi hatta hakkımda kim bilir neler düşünüyosun diye de üstelediği ama yaşadığı olayın şokunu atlatmak kolay değil seven bir adam için, bunu hangi erkeğe sorarsan sor eğer bir kız onu gerçekten seven bir erkeğe bu anısını anlatıyosa o erkeğin kalbine bir evren çöküyor canı yanıyor her ne kadar geçmişte olmuş olsa da, sonrasında da köpek gibi özür diledim şimdi düzeldik çok şükür ben sadece insanların fikirlerini de sorgulamak istediğim için yazdım buraya elbette yaşadığım his de geçicektir..
Seni terk etmediğine şükret böyle bir şeyın şüphesi olmaz bence terk edıp yuzune dahı bakmaması gerekıyordu. Sonucta onu tanıyıp boyle bır yakıştırma yapıyorsun.
Ayrılmak istedi bir yerde haklıydı da ben haksız demiyorum ama yaşadığım şokun o da farkındaydı bir an da dengesi şaşabiliyor insanın nasıl biri olduğumu biliyor bu tür konularda, en ufak istismar haberinde bile fıttırıyorum böyle olduğum için ne tepki vereceğimden korkmuş en başta söyleyememiş iyice güvenip anlamak istemiş ama şüphe duyacağıma kadar hepsini bildiğini söyledi çünkü en ufak şeyden şüphe duymak yapımda var biraz, toparlandık inşallah bir daha da kalbini kırmam zaten kalbini kırdığım için de ayrı canım yanıyor onun da pişmanlığı var nasıl şüphe ettim nasıl üstüne gittim bu kadar diye :(
Kardeşim kimse bilinçsiz bir şekilde öyle şeyler yapmaz, o kız o alkolü alırken bilmiyor muydu böyle olacağını sanki? Bana masal okumayın birader ya
İnsanlara güvenmek diye bişey var kardeşim önyargılı olmak zorunda değilsiniz, Allah korusun yarın bir gün kız kardeşinin başına gelir abisisin sana gelip anlatır kaldıramazsın bu yorum aklına gelince, derin meseleler ben sadece fikir almak istedim düşüncen senin düşüncen saygı duyup teşekkür ediyorum..
Hiçbir kız bilinçsiz bir şekilde alkol falan almaz
Kardeşim bilinçsiz aldığını söyleyen yok zaten onu diyorum sana ben kardeşim dediğim 2 kızla içtim evlerinde ikisi de hayvan gibi sızıp kaldı zil zurna sarhoş halde evi terkedip defolup gittim, Allah yaşatmasın hiç kimseye böyle bir şeyi, erkek şerefsiz olduktan sonra namussuz olduktan sonra kız sarhoş veya değil yine yapar, kızın tek hatası var güvenmek ve içmek sonrası çocuğun şerefsizliği çocuğu bulup öldürsem ne değişecek mesela orası da var çok şey düşünüyo insan..
detay kısmını okumadan yalan söylediğini düşünmüştüm ama detay kısmını okulunca doğru söylediğini düşünmeye başladım.
Yalan söylemek için hiçbir sebebi yok gerçekten sevdiğimi biliyor bırakmayacağımı da biliyor ama ben de insanım şüphe duymak en doğal hakkım ne kadar güvenirsem güveneyim 3 defa boynuz yiyince illa aklına takılıyo insanın sorarken bile kendimden nefret ettim..
Doğru ya da yalan şüphen olmasaydı sormazdın, geçmişinize değil yaşadığınız an'a odaklanın.
Teşekkür ederim o düşüncedeyim ben de..
Usta bence de anlattığına göre yalan söylemez. Çünkü gerek bile yok söylemesine. Onun için yalan değildir. Sen seviyorsan boşver takılma o konulara.
Kardeşim bünyesi zaten hassas o zaman ki erkek arkadaşı olacak şerefsiz de bunu fırsat bilmiştir, 1 tane bira içti yanımda sahilde 2 saat başı döndü bir yudum rakı da sızıyorum dedi bana ki cidden öyle, sonuç olarak kendinde değilken böyle bişey olduysa tecavüze giriyor, erkek arkadaşına güvenip onun yanında içmesi normal bir durum bence çocuk şerefsizse kız napsın...
Kız için hiç bir şey demem. Şerefsiz çok. Ve kız bunu sana anlatıyorsa mutluysan devam et derim. Takılma bu konulara.
Reis devam ettim zaten mantıklı bir karar verdiğimi düşünüyorum çünkü mutluyum dediğin gibi sonuçta onun geçmişinde olmuş anlatmak zorunda değildi ve yalan söylemek için hiçbir gerekçesi yokken anlattı ayrıca diktirme diye bişey de var anlatmadan da gidip tedavi olup yoluna devam edebilirdi.. Çok detay var bu tür konularda dediğini yapmak en mantıklısı 1 aya şokunu atlatırım üzerimden yaşadığı olay iğrenç bir durum çünkü..
Kızın üstüne gitme, bende bir olay var. Ben hiç bir kişinin geçmişini sormam. Kızlara da anlattırmam. Dünün senin olsun, yarınların benim derim onun için dününe takılmam. Yaşadıkları onun dur. Sende takılma. Önemli olan senleyken.
Ülkede halen mantıklı düşünen insanlar olarak 3 4 kişi kaldık ben de aynı şeyleri ona söyledim geçmişi umurumda değildi ama buna rağmen kalkıp anlattıysa gerçeği tebrik etmek gerekir böyle kadınları ve sormadan anlattıracak kadar güven veren adam gibi adamları..
Aynen öyle kızda delikanlıymış. yolunuz açık olsun
Sağolasın kardeşim varsa ilişkin sizin de yolunuz açık olsun..
Sağlasın ben tekme yedim yeni. 😀😀Sana mutluluklar
Bekle der en hayırlısını verir... Herşey Allahtan daha iyisini çıkarsın karşına :)