Bugüne kadar neler kırıp döktünüz? :) top dediysem futbol topu değil küçük toplardan mesela evde oynamalık :)
Cevabın nedir?
+1 yılTabi ki de evet hemde uzun bir holünüz varsa ;) Şu küçük basket topu plastik olandan bir kaleye ben bir kaleye kuzenim :D Kuzenim lambayı patlattı ben yaptım dedim babam oğlum evde top oynanır mı dedi bu topla sokakta oynanmaz dedim 3-4 gün sonra fıstık gibi top aldı :) Mahallede 2 hafta sonra patlattım :D
22 Yorumla- +1 yıl
Topu patlattıktan sonra da devam ettim yani sanmayın evin içinde top oynamak bitti diye...Taaaa ki o küçük topu küçük kuzenime hediye edene kadar :D
En İyi Cevaplar
: )) o o o avizede taş bırakmazdım :D yaş 28.. bundan 4 sene önce bile oynuyodum .. hatta yiğenler olunca .. yine vururum oynarım 5-10 dkka :)*şimdi bişe kırmıyom şükür :D hemde futbol topuyla oynardık :D
16 Yorumla
ilk okul zmanalrımda şu meşhur bakkalda satılan plastık renklı toplar vardı ya ondan almıştım bır tane pembeydı hatta tenefuslerde kzıalrla voleybol oynardık evde canım skılınca havalara doğru fırlatır malca ahreketler yapardım avizeye vrmuşluğumda çok dur ama plastık olduğu için kırmamıştı ahah:D
12 Yorumla
evet oynarim topla, cok ses cikariyor ama duvara carpinca, bana geri donmesini seviyorum
link
su ortadaki siyah benimki :)12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgili abimle oynuyoduk hep ta kiii o acı günee kadar... :D
Tam şu bildiğiniz basket topuyla oynarken ben kaleciydim abimde futbol çok oynadığı için kendini yeşil sahalarda hissedince topa bir abandı o anda bende fil koptu zaten ,:D o gün bu gündür burnum kanıyo damar catlağım varmış ve acayip derecede top fobim var :))24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsaol gaza gelince gol atıcam diye halbuki bir gariban ben varım cılızda bişeyim zaten üflese top kalede ama yok sanki rakip takım oyuncuları vardı karsısında :D
Cevap sahibi+1 yılahahaaa kesinn :D
zamanında cok oynadım hatta lısedeyken annem su dıkenlı toplardan almıs bende eve cocuklu mısafır mı geldı dıyorum o da yoo evın ıcınde oyna dıye sana aldım demıstı :D tek cocuk olunca nasıl zaman gecırecegını bılemıyor ınsan :)
17 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Küçükken çok oynardım saksı ve vazo kırmışlığım var.Şimdide oynarım eve küçük bir çocuk gelirse onu oyalamak bahanesiyle futbol topuyla oynarım öyle plastik toplar yetmez :D
11 YorumlaEvet yaaa :)) Daha geçen gün ablamla şakalaşırken bir vazoyu kırdık, annem henüz fark etmedi. Fark ederse bittik zaten, ki eninde sonunda fark edecek :))
110 Yorumla
+1 yılkışın evimizin eğlencesiydi. evde kalabalık karmaşayı sen düşün:)) evin camını kırmıştık kış ortası daha ne olsun :D
13 Yorumla- +1 yıl
ampüller de az çekmedi bizden :D
+1 yılevet.oynadım.stres toplarım vardı demirden.banyo fayansını kırmıştım elimden düşmüştü.
11 Yorumlaçorapları iç içe sokar oynardık abimle küçükken ama hiç bişe kırmadık tabi şimdi kocaman olduk oynayamıyoruz :D
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılçocukken abimle bildiğin futbol oynardık evde annemin vazolarını sonra ampulleri... neleri kırdık döktük :D
12 Yorumla- +1 yıl
yok artık kırmıyoruz :))
oynadık ama kırmadık :D Hole pinpon sahası yapardık heyy gidi yaa
11 Yorumla
+1 yılBen kardeşimle futbol topuyla evde oynuyorum bişi kırana kadar bişi kırıncada bırakıyoruz
18 Yorumla- +1 yıl
Ksinlkle yoksa ben top oynamaktan hevesimi alamam :))
- +1 yıl
Niyee kızlarr top sevemezmii :):)))))
- +1 yıl
Hhahahaha yaaa öyle de kara çıkartırızz bizz :))
- +1 yıl
Ne güzel :))
Vazo , lamba kırdığımı hatırlıyorum he birde çerçeve indirmiştim :D
11 Yorumla
+1 yılHocam biz hep evde pes falan oynardık onlar sayılıyo mu :D
19 Yorumla- +1 yıl
Küçükken oynardık be hocam, camları falan az kırmadık hani :D
- +1 yıl
Ohohooo hocam sizin liste iddialıymış biz sadece cam falan :D
- +1 yıl
He parayı da tabi babaya geçiriyosun :D baban babalara geliyo yani hocam :D
- +1 yıl
En iyisi :D :D :D
+1 yılEvde duvarla oynuyordum. Basketbol topu bana kafa attı. Bir daha da oynamam. :DD
24 Yorumla- +1 yıl
Biraz gerizekalıymışım sanırım küçükken. :DD
Kafam 2 gün zonkladı. Evde kırılan tek şeyde o oldu sanırım :DD - +1 yıl
Haklısın. :D
kardeşimle çok oynadık ama bu bldiğin büyk futbol topları ile :) br kapıdan diğer kapıya çarpıp duruyorduk :D
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Oynuyorduk.Hatta çorapları iç içe koyar bantlardık daha güzel oluyordu. :D
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı. kirmadik cam birakmam
corap top yaptim gecen bir falsolu gidiyor sorma abisi11 Yorumlalambayı kırmıştım bir de saksıyı devirmiştim her yer toprak falan olmuştu sonrası tabi cinnet..:D
11 YorumlaKüçük iken az dayak yemedik :) Biz top ile anne Terlik ile :D
11 Yorumlaoynarım. hatta geçen can sıkıntısından kardeşimle peluş ayıyla voleybol bile oynadık :D
11 Yorumla
+1 yılTop babamın kafasında patladığından beri oynuyacak organım yok :)
15 Yorumla- +1 yıl
tip tip baktı tövbe yarabbi dedi sonra siniri geçti eğer en iyi cevap seçersen benim yüz ifademi merak etme çünkü gülüyor olacağım :)
- +1 yıl
dah bişey kırmadım ama floresan'ı indiriyodum bir keresinde :D
14 Yorumlaabimle çok ustaca hareketler yapardık.hiç bişe kırılmazdı..ama öyle de çok sıkcııydı
11 Yorumla
+1 yılçocukkene oynardım çok kırdım döktüm de büyüdüm gari :)
13 Yorumla- +1 yıl
Askerliğimi yapıyorum şuan. bir arkadaşıma rastladım. bir baktık hakkaten büyümüşüz aga. keşke büyümeseydik. :(
+1 yılValla ben hala oynuyom hemde bildiğin futbol topuyla yetenek olduğu için bişey kırıp dökmedim daha
11 YorumlaOynuyorum tabı arada arkadasları cagırıp maç yapıyoruz :D
14 Yorumlaarkadsn evinde oyndanık geçen ben avize kırdım,arkadas ta alçıyı= ) (öğrenci evinde)
12 YorumlaAbi oynardık her gün bişey kırılınca, annemmm... :D En iyisi playstation :D
13 YorumlaKardeşimle oynuyoruz arada kendimi kaptırıp bir şeyler deviriyorum ama henüz kırmadım
21 YorumlaEskiden oynardım.Abim zorlardı oynamaya annem gelirkende hemen kaçardı :)) . Duvardaki saatlerin kullanılacak yanı kalmazdı :)
12 Yorumla
+1 yılben sokakların değil evin futbolcusuydum :D az mı cam kırdık küçüklük bir başkaydı :)
13 Yorumla- +1 yıl
yok onlar miras kaldı artık el sürmeye kıyamıyorum :)
ablamla oynarken avizeyi camı vazoyu kırardık bir kerede tuplu tvyi kırdım sonra eve top girmedi
11 Yorumla
+1 yılEskiden oynardım da sadece lambayı sallardık o kadar :D
14 Yorumla- +1 yıl
He sonradan annem bizi kırsın dimi :)
- +1 yıl
:))
Ben küçükken birsürü kağıdı buruşturup iç içe koyup top şekline getirip koli bantıyla bantlayıp oynardım evin içinde
11 Yorumla
+1 yılyeğenlerim geldiği zaman oynuyoruz (: sorun çıkıyor bazen ama olsun :p
12 Yorumla- +1 yıl
öyle (:
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. eskiden oynardık :)
16 Yorumla
+1 yılÇocukkendi onlar hep :)
21 Yorumlaaz cam kırılmadı :():):)
12 Yorumla
+1 yılEvin içinde top oynayanlara nasıl uyuz oluyorum..
112 Yorumla- +1 yıl
Babasıyla oynarsa kaleye geçmezse namıssızımm o yeaahh :D:D
- +1 yıl
Onlar için hala saha olurum bee:D
- +1 yıl
Teşekkürler.Bencede yaşadı kanka..Eğlenceli olur düşünsene anne,baba,oğul futbol oynuyor.Çok güzel bir anı..:)
- +1 yıl
Hele bir evlenelim takım kurmayı düşünüyorum:D
- +1 yıl
Ben evlenmek istiyorumda çoğalmak için değil..:D
- +1 yıl
Bizimkide çok amaçlıda derdimiz çoğalmak değil bir ömür göz göze bakmak:)
+1 yılturnuva bile düzenlerim :)
11 Yorumlahayır oynamam oynayanlarıda döverim :D
14 Yorumla
+1 yılmecbur oynuyoruz bazen yeğenimle.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. amerikan futbolu oynarız
11 Yorumla
+1 yılailecek severek oynuyoruz
11 Yorumla
+1 yılhangisini soyleyim bilemedim
11 Yorumla
+1 yılfutbol topuylada oynadım hala da oynarım
22 Yorumla- +1 yıl
ne şutlar çektim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oynadım da hiçbir şey kırmadım.
12 Yorumla
+1 yıleskiden oynardımm bee simdi niye oynamıyorum kii
11 YorumlaGazoz kapağıyla az oynamadık kuzenle.
12 Yorumla
+1 yılUfaklığımda kaç kere avize kırdığımı hatırlarım..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. çorabı top gibi yapıp oynardı evde abim :)
10 Yorumla
+1 yıldaha o gün avizeye çarptı :D
12 Yorumla- +1 yıl
:)))
Evet abimle oynardık hep
10 Yorumlaben değilde kardeşim çok oynar :D
11 Yorumla
+1 yılTerlik geliyorr...
16 Yorumla- +1 yıl
çocuklarla mı oynuyorsun yoksa..
- +1 yıl
iyi. Sizin gibiler var olsun. PC kırın arada ki bize de ekmek çıksın :D
- +1 yıl
hemen tamir eder geri göndeririz. Senden önemli mi ...
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet rövaşata atarken camı indirdim
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe dökmedim ki.Az dayak yemedim bu yüzden
11 Yorumla
+1 yılkardeşimm oynarr :))
14 Yorumla- +1 yıl
cok oynadımkii onlaa :)) evimizde koridoru büyük eğlenceli oluyo
- +1 yıl
aynen öyle vallahee :)
+1 yılhe bizim evde halı saha felanda var zaten sıkıldıkça kramponları giyip takılıyrz öyle biliyon mu
01 Yorumlaeveeeeeeeeeeeeeettttttt...
10 Yorumlaben oynamam in-cin oynar.
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri