Sevgiliye son mektup 3. ayrılık?

Boşu boşuna değil kalbimde sevdim seni pes etmem Bırakmam dedim gözlerimin içine bakıp sevmiyorum dediğinde bile vazgeçmedim sevmekten bırakmadım ellerini kimseyi Dinlemedim ben herkes yavaş dedi seviyorum dedim Ben sadece Annem beni seviyorsan gitme dedi gideceğim dedim onu da ezdim ben sevgime tutunmak için koştum geldim canım yansada yanacağını bilsem de Sevdim lan ben Sadece Sevdim sen her pes ettiğinde daha da sıkı sarılmak için döndüm ben karanlıkta kaybolmuş bir gemide olsam bana Liman olur ışık olur dedim güvendim ben inandım iyi ki tanımışım iyi ki hayatımda diye saatlerce şükrettim ben en güzel Dualarım yer verdim sana kolaydı senin için bitirmek güvenmiyordun kien başından beri sen. Pişmansın ya akıttığın gözyaşları için ben seninle yaşadığım hiçbir saniyeden pişman olmayacağım... Ama bu sefer dönmeyeceğim seni bir kez daha pişman etmeyeceğim Ben bağırarak vurarak kırarak çıkaramıyorum siniri mi derdimi anlatamıyorum ağlamak susmak tek çarem oluyor bazen Ben sadece kelimelere dökmek istedim Son Bir Kez içimde kalan şeyleri söz vermiştim sana Ağlamayacağım demiştim karşında sözümü tuttum bu akşam zor olsa da bir damla Gözyaşım hatıra kaldı Sana bu sayfada Vazgeçtim senin gibi vazgeçtim bir kez daha Gözlerimin içine bakıp seni sevmiyorum demene izin vermeyeceğim çünkü kaldıracak gücüm yok daha güçlü olduğunu sanırdım cesurum derdim ama yanılmışım bunu da öğrettin bana Ama sen de bir korkaksın pes etmek kaçmakta senin zayıf noktan bunu da öğrendim Son Defa şimdi aklından geçireceksin bıktım şunun boş laflarından Bir kurtulamadım diyeceksin belki sonra yırtıp atacaksın ya da dalga geçeceksin bakıp bakıp ne yaparsan yap... dediğin gibi siktirolup gidiyorum içimde söyleyemediğim bir şey kalsın istemedim içimi Son Bir kez dökmek İstedim yüzüne söylemeye cesaretim kalmadı benim yazmak istedim yaşattığın nefes almayı sevebilmeyi öğrettiğin her gün her saat ve her saniye için teşekkür ederim ve son kez de seni kırdığım üzdüğüm her saniye için özür dilerim...
Sevgiliye son mektup 3. ayrılık?