eski sevgiliye mektup ve sonrası?

sevgilime bir yazı yazdım daha doğrusu buldum bunu okuduktan sonra etkilenme ihtimali var mı? etkilenmesi lazım şart yani. eğer geri dönerse onu defetcem. yapmam lazım bunu içimde kalıcak yoksa :D

Sana "Beni sakın bırakma, olur mu?" dediğimde, bırakmayacağına dair söz vermiştin. Hem de her defasında. Hatırladın mı? Sözünü tutmadığını ikimizde net bir biçimde görüyoruz maalesef.
Ve bana gelmiş "Artık beni unut" diyorsun. Nasıl unuturum sevgilim? Bunu benden nasıl istersin? Aklım almıyor. Bunca şeyden sonra, biz de mi ayrılacaktık?
ilk gün dahi seni bırakamadım. O denli sevdim ben seni. Şimdiki halimi tahmin edebileceğini düşünüyorum.
Seni kimseyi sevmediğim gibi sevdim ben. Sana hiç kimseye bağlanmadığım kadar bağlandım. Beni terk ettiğinde, herkesi ve her şeyi belli bir süre uzakta bırakmak istedim. Fakat gördüm ki; sabah telefonuma senin "Günaydın" mesajını görmek, gece telefonuma senin "İyi geceler" mesajını okumak için bakıyorum istemsizce. Öyle bir alışkanlık ki, istemsizce kapalı telefonumu yokluyorum senden mesaj var mı diye. Bir tarafım hala ayrıldığımızı kabullenemedi sanırım. Ve sen hiç mesaj atmadın; büyük bir düşmanınmışım gibi, büyük bir belanmışım gibi.
Zamanla geçer, uzun sürmez diyorsun. Seni unutmam ne kadar sürecek, hiç bilmiyorum. Ömrüm bunu görmeye yetecek mi, bir fikrim yok.Bunu neden hala anlayamadım, bilmiyorum. Defalarca kez "Niye?" diye soracak kadar aptalım sanırım. Çünkü idrak edemiyorum. Ne kavgamız vardı, ne de tartışmamız. Bir insan sevdiğini böyle bırakabilir mi? Uzak kalmamız çok fena bir haldir, farkındayım. Ama bizi bu kadar koparmış olamaz. Belki de içimi kemiren, cevabını aradığım şey de budur.
Başka biri miydi amansızca aramıza giren? Benim için geride bıraktığın insanlardan biri miydi yoksa? Feda ettiklerinin, benim için fazla olduğuna mı kanaat getirdin? Benim için geride bıraktığın insanların, katlandığın dertlerin, kaybettiğin zamanın fazla olduğunu mu düşünüyorsun artık?
eski sevgiliye mektup ve sonrası?