O ne ya habire random... Ciddiye almıyorsunuz bence ikiniz de birbirinizi.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
çocuk random atmaya başladı sürekli bende emoji atınca saçma sapan duruyor adam gibi yorum yapacaksanız yapın ya. ben çocuğa çok ciddi şeyler anlattım mesela okulda Neden çekingen oldugumu falan o yine böyle davrandı
Ulan ne ya sen kız değil misin? Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
ana bacı söven kızlar, sevgilisini aldatan kızlar, burda gelip sevgilimle ilişkiye girdik benden ayrıldı ne yapıcam diye soru soran bir kız oldugum icin bu lafları gelip bana söylemen iğrenç.
öyle bişey yapmamışken sanki öyleymişim gibi gelip bir "ulan" dememe laf ediyorsun az dön de kendine bak ulan demiş olabilirim ama gelip kimseyi rencide etmiyorum.
bana konuşma dersi vermek sana düşmedi bu bile rencide etmen, sizin karıştırdığınız haltlar için ben bişey demiyorum ama şimdi diceksin ne karıştırmışım da biliyorsun peki ben bir ulan yazdım diye beni gerçek hayatta bilmiyorsun asıl sen kendi kaliteni belirlemiş oldun. Şimdi iyi akşamlar işinize bakın. başkası size Böyle yorum yapsa çıldırırsınız
ulan dememi normal bir şekilde uyarmak yerine tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyen bir kalitesiz insanla fazla bile konuştum. Git bencede, hala yorum yaparsan kovduğum halde gitmediğin için üzerine gülücem :)
En İyi Cevaplar