Beni seviyor mu yoksa sadece derdi tavlamak mı anlamıyorum?

Biz aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bana sürekli iltifat ediyor çok güzel olduğumu çok güzel koktuğumu söylüyor vb. şeyler sürekli bana iltifat ediyor. Sen çok güzelsin bende çok yakışıklıyım bir araya gelsek ortalığı yıkarız diyor. Baya bu konularda kadınlar konusunda tecrübeli belli oluyor aslında korumacı davranıyor bana zarar vermek istemiyor gibi hissediyorum ama kimse hakkında iyi konuşmuyor hep kötü şeyler söylüyorlar

kendinden yaşça büyük kadınlarla ilişkiye girdiğini ihtiyaçlarını böyle giderdiğini beni sevdiği için değil kullanmak için fiziğimi görüntümü bu yüzden peşimde olduğunu söylüyorlar kendisinden biraz hoşlanıyorum sanırım ve ne yapacağımı bilmiyorum iş yerinde omunla sevgili olamayacağımı söylediğimde anlayışlı karşılaşmıştı hatta biz seninle sevgili olurduk ama sen Benimle anlaşmak istemiyorsun cekiyorsun kendini demişti

bana herkese davrandığı gibi davranmıyor bana pasta yapıyor sevdiğim bir şeyden bahsedince hemen onu yapıyor bana söylediğim şeyleri hiç unutmuyor aklında önem mi veriyor dediklerime bilmiyorum ama beni cidden seviyor mu yoksa derdi başka şeyler mi bilmiyorum insanlar kafamı çok karıştırıyor o tarz şeyler yapabilecek bir kız değilim rahat değilim yani öyle olduğumda belli oluyor benden ne çıkarı olabilir ki bilmiyorum kadınlar konusunda usta olduğu belli Benide tavlamak mı derdi bilmiyorum üzülmekten çok korkuyorum uzak durmak istiyorum ama duramıyorum ne yapmalıyım?
#erkekler #ilişki #beniseviyormu
Güncellemeler
+1 yıl
Ondan uzak durmak için ne yapmalıyım hislerime nasıl karşı koymalıyım benim daha önce ilişkimin olmadığını anlamış ima etti bunu Bile bile benden ne istiyor belli istediklerini Benimle yapamayacağı
Beni seviyor mu yoksa sadece derdi tavlamak mı anlamıyorum?