Sizce beni gerçekten seviyor mu? anlaması güç ama?

İnstagramdan geçen Haziran tanıştık. O vakitler aralıklı konuşuyoduk arkadaşça yani. Bi beklentimiz yoktu birbirimizden. kasımdan sonra aramızda cinsel içerikli konuşmalar oluştu benimde isteğimle. Se*ting yaptık yazışarak felan güvendim felan o konuda sıkıntı çıkarmadı anlayışlı biri ve iyi çocuk. Sonra ben duygusal olarak bağlanmaya başladım buna ocaktan sonra e haliyle o da. Seviyor beni bende onu ama ikidir bası konular hakkında kavga etmeye başladık ben bazen hakaret ettim ama küfür değil buna rağmen alttan aldı özür diledi felan takşpten çıkarttım hep o ilk adımı attı. Bir hafta önce dedim senle biz neyiz o da inan bende bilmiyorum bunu dedi beni çok kırdı bu dediğiyle beni sırf obje olarak mı görüyosun dedim bişeyler dedi işte asla dedi sen benim neşe kaynağımsın kafa dengisin vb. Sonra ben belirsizlik sevmem ya kırdın beni benden bu kadar deyip postayı koydum takipten çıkarttım bir hafta sonra istek attı kabul edeyim dedim hani bende seviyorum maalesef keşke sevmeseydim direkt engellerdim:(( 10 aylık bi konuşmamız oldu kolay değil engellemek. Kopamıyoruz yani napıcaz anlamadım? Mesaj da atmıyor sadece istek attı neden sizce?
Sizce beni gerçekten seviyor mu? anlaması güç ama?