Sizce beni gerçekten seviyor mudur?

Bu çocukla sesli sohbet uygulamasından tanıştık. İlk başta arkadaştık sonra flört durumu oldu. Daha sonra aramız bozulur gibi oldu ama o hep bana yazmaya devam etti. Ama ben konuşmamaya emindim sonra başka biriyle tanıştım uygulamadan onunla konuştum sonra bu çocukla konuştuğum çocuk yakın arkadaş oldu uygulamada sürekli denk geliyorduk. Uygulamada birçok sesli odalar var bende başka odaya gitmiştim ve bi çocuk var herkesle dalga geçip küfür ediyo felan. Banada baya küfür etmişti bel altı Muhabbetler felan. Ama biz bu çocuğu aldırış etmiyoruz bizde onunla dalga geçiyoruz aynı zamanda da bu çocuğu çözmeye çalışıyoruz felan çünkü normelde çocuk iyi biriymiş felan dedi bir tane kız orada. Neyse sonra en son flortlestigim çocuk bunlari görüp benden soğudu bana laflar felan saydı her yerden çıkarmış beni. Ama o ilk konuştuğum çocuk bizzat yanıma gelip benimle daha çok ilgilendi ben çünkü ağlamıştım. Senin ağladığını üzüldüğünü biliyorum senin yanındayım sadece arkadaşlarını doğru secemiyorsun felan dedi. Gerçekten o gün sadece onun sayesinde bütün yüküm gitmişti üstümden. Beni gerçekten seviyor mudur?

Sizce beni gerçekten seviyor mudur?