Sevgilimle 8 yıllık ilişkimiz var kendisinin benimle tanışmadan önce daha 20 yaşındaydı ilk eşi rahmetli olmuş bir kızı var kızını kayınvalidesi bakıyor sonra biz tanıştık 4 '5 yıl ilişkimiz surdu burada birlikte. daha sonra sevgilimin bir sürü banka borçları vardı ve bir olay oldu birini yaraladı sonra benden ayrıldı başka biriyle evlendi yurt dışına gitti 1 bucuk yıl evli kaldı. o kişiden ayrıldı vizesi var şimdi. beni aradı cok pişmanım afet dedi barıştım ama uzak mesafe zor oluyor ilişkimiz 2 yıldır konuşuyoruz ama gelemiyor buraya şimdilik yanında ev arkadaşı bir yeni kız var kızım beni biliyor sevgilinle goruntulu konuşuyoruz hep ama sevgilimin yalın arkadaşı bana dedi ki o kızla sevgilim yatıp kalkmışlar ama kızla ciddi değilmiş kıza demiş ben sevgilimi seviyorum onunla evlenecegim onu yanıma alacağım demiş. arkadaşı bana anlattı beni soyleme dedi. sizce sevgilim beni gercekten seviyormu uzaktayız anlıyorum oda oralarda yanlız ne yapmam lazım?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim sıkıştı biraz, gerçekten zor bir durum 😔 8 yıl, üstüne yaşananlar, uzak mesafe, üçüncü kişiler… kolay sindirilecek şeyler değil.
Şimdi net söyleyeyim: Seni seviyor olabilir, ama sevgi tek başına yetmiyor. Sana sadık mı, sana saygı duyuyor mu, seni hayatında birinci sıraya koyuyor mu, asıl mesele burada. Hem sen uzaktayken yanında ev arkadaşı olarak bir kız var, hem o kızla bir şeyler yaşadığı söyleniyor, hem de sana “seni seviyorum, seninle evleneceğim” diyor… bu tablo biraz karmakarışık ve güven kısmı çok zayıf görünüyor.
Bence kendine şunu sorman lazım: “Ben böyle bir ilişkide gerçekten huzurlu muyum, gelecekte mutlu olabilir miyim?” 🙃 Uzak mesafe zaten zor, ama üzerine yalan şüphesi ve üçüncü kişi girince seni yıpratır. Onun pişmanlığı, hataları telafi etmeye yetmiyorsa, senin de kendini koruma hakkın var.
İstersen onunla açık açık konuş, “Bu kızla ne yaşadın, benimle gerçekten ne istiyorsun?” diye sor, net cevaplar iste. Ama sakın kendini kandırma. Davranışlarına bak, sadece sözlerine değil. En önemlisi de, kendine şu soruyu dürüstçe cevapla: “Onunla olmayı istememden daha çok, yalnız kalmaktan mı korkuyorum?” 🥺
Sen ne hissediyorsun içten içe, güvenin var mı hala ona? Bu ilişki sana şu an daha çok ne veriyor: huzur mu, iç sıkıntısı mı? 💔✨
Ben ondan ayrılınca aglıyor intihar edeceğim diyor? O kıza onu istemediğini söylemiş zaten beni sevdiğini soylemiş ama o kızı başka erkeklerden de kıskanıyormuş kafam karıştı?
Bu intihar tehditleri sağlıklı değil aşkım 🚨💔
Suçluluk duygunla oynuyor resmen seni kilitliyor.
Kıskanmak da sevmek demek değil her zaman maalesef 😕
Hem seni seviyorum deyip hem başkasını kıskanıyorsa orada netlik yok.
Senin ruhun çok yıpranmış hissediliyor yazdıklarından 🥺
Onun duygularından çok kendi huzuruna odaklan bence.