Merhaba direk konuya gireceğim benim Mayıs sonundan beri bakıştığım bir çocuk var. Baya o bana bakarken ben ona bakar, ben ona bakarken de o bana bakardı. Genelde gözlerini kaçıran taraf ben olmama rağmen bazen o da aynısını yapardı ama genellikle gözlerini kaçırmazdı. Ben ona bakarken o bi anda bana dönünce ben gözlerimi kaçırır ama o beni izlemeye devam ederdi. Bazen bende öyle yapardım ama bende sosyal anksiyete olduğu için onunla çok göz göze gelemezdim. Bu olaylar yaşanırken arkadaşları onu benim üzerime doğru itmiş ama o hiçbir sey demeden gülümseyerek durmuş ve elini yanağında koyarak benim ordan geçişimi izlemişti. Bunlar olurken ben dayanamamış ve ona istek atmıştım o iste ne reddetmis ne kabul etmişti. Artı olarak bir anda bana bakmayı kesince bir şeyler olduğunu düşünmüş ve isteği geri çekmiştim. Böyle 1 hafta boyunca ne ben ona baktım ne de o bana bakmıştı. Ben yanından geçerken bile kafasını eğiyordu. Ama bi arkadaşım yanıma gelip öğle arası onun 40 dakika boyunca beni izlediğini ve artı olarak ben o ortamda olmadigim zaman arkadaslariyla gulup eglendigini ben geldigimde ise susup beni izlediğini söyledi. Ama ben tavrımı koruyarak ona bakmamaya devam ettim ama sonra arkadaşlarım her seferinde onun benim yanımdan geçerken bana göz ucuyla baktığını soylemeye başladılar. Tabi bunlar olurken o olmasa bile arkadaslari beni görünce aralarında bir şey fısıldaşırlardı. Bir keresinde ben onların sınıfının kapısının önünden geçerken o ve arkadaşlarının kapının eşiğinde dikilmiş olduğunu gördüm. Ve hararetli bir şey konuşurlarken bir anda sustular ve beni izlediler. Daha birkaç gün once arkadaşları ile yürürken onların yanından geçmek zorundaydım onlar ise 3 kişi dolaşıyorlardı. O ise ortalarindaydı ama ben onların yanindan geçerken arkadaşı bir anda diğer tarafa geçti ve onun yanından geçmeme sebep oldu. Bundan sonra bende ona bakmaya başlayınca bu sefer o bakmadı. Eskiden bir iki defa da olsa göz göze geldiğim kişi ile şimdi göz göze bile gelemiyorum. Ama arkadaşlarım ben bakmadığımda onun bana baktığını söylemeye devam ettiler. Ama ben görmüyordum ve en çok da bu acitiyordu, benden sogudugunu ve artik beni begenmedigini dusunerek kendimi yiyip bitiriyordum. şu an bu böyle devam ediyor, bi bakıyor bi bakmıyor beni görünce (arkadaslarimin sozu ile) kafasını iki defa cevirip arkasına bakıyor. Bazen yine göz göze geliyoruz ama hemen gözlerini kaçırıyor. Şimdi beni seviyor mu yoksa arkadaşları arasında dalga konusu muyum anlayamıyorum. Sizce nasıl?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lise mevzusu sanırım bu. İkiniz de birbirinizden hoşlanıyorsunuz. Açılın birbirinize. Benim de benzer şekilde hoşlandığım birk vardı. Tek fark, bizim sene sonuna doğru da olsa konuşmaya başladık ama açılmadık. Bu nedenle 6 sene gecmesine rağmen pişmanım hâlen.
yorumun için tesekkuur ederimm ona istek atmistim ama ne reddetti nede kabul etti ve bi anda neden bakmayı bıraktı sence? Ve onun arkadaş çevresi çok cıvık her şeyi dalgaya vurabilecek bi arkadaş çevresi var en çok bundan korkuyorum. Bir de o okulda popüler biri olduğu için ya bunu bütün okul dalga konusu yaparsa.
Öncelikle arkadaş çevresini, okuldakilerin dalga geçmesi vb unut bunları, umursama. Ben de hoşlanırken bakmayı birakirdim, nedenini bilmiyorum 😅 Genel olarak bakarsak çocuk hoşlanıyor bence.
bende anksiyete var bu acilma olaylarindan biraz çekiniyorum ikimizde farklı sınıflardayız ve konuşmadan başka bir şekilde belli edebilir miyim çünkü istek atmistim 3 gun boyunca bir kere bakmamisti bile
Belli etmişsin zaten yeterince 😄 İkiniz de birbirinizi biliyorsunuz. Birinizin hamle yapması gerekiyor sadece. Dilersen isteği geri çek, tekrar at. Bakmazsa ya da redderse tekrar at. Daha çok belli edersin. Ama önemli yöntem onunla konuşmak. Senin kararın.
onu rahatsiz etmekten korkuyorum onun bu yaptıklarını kafamda kurmus olabilir miyim sence ya da onun hamle yapmasini beklersem cok mu beklemiş olurum
Çocugun senden rahatsız olacağını sanmıyorum. Hamleyi sen yap, bir şey kaybetmezsin.
dedigini yaparsam ama ya o körlük oynarsa
Sen açılmazsan, o da körlük yapıp açılmazsa ne olacak? Aranızda hiçbir şey olmamış gibi devam edeceksiniz hayatiniza. Birinizin açılıp dominonun ilk taşını devirmesi gerekiyor. Bunu da sen yap diyorum, ne olacak 💁
tamam istek cekip tekrar atticam ve varsayalım o kabul etti sonra ona ben mi yazacagim
Sen yaz bence. Hatta yazarken dürüst ol. Yani, uzun süredir onunla konuşmak istediğini fakat cocugun arkadaşlarından ötürü kendisine yaklasamadigini söyle. O da bir şeyler söyler. Bir şekilde hoslantiya gelir konu.
tesekkur ederim ama boyle bir sey yapmistim ve o cocuk benden hoslanmadigini ve benim bunu kafamda kurdugumu soylemisti ayni olay yasanir mii
Bilemem. Yazdıkların, bu çocuğun sana bir ilgisi olduğunu gösteriyor. Reddederse kendi bileceği iş. Sen ilk adimi at, olursa harika olur. Olmazsa da kafan rahatlar, önüne bakarsin artik.
tamamm tesekkurr ederimm
Rica ederim, bol şans.
ben ona istek atali 1,5 gun gecti ama hala kabul etmedi geri cekmeli miyim
Geri çekme simdilik. Okulda çocuğa bakma bir süre, hiç umursama. Bir iki gün içinde kabul edecektir isteği paşa paşa. Yine kabul etmezse geri cekersin istegi, o çocuğu da bırakırsın artik.
tamammm teşekkürler
selam tekrar ben ama bu sefer konu biraz kritik ben ona istek atmama ragmen tekrar bekletti ve ne red etti ne kabul etti. Hata bikac kizin daha ona istek attigini ve onun reddettigini ogrendim. Ben artık dayanamayarak isteğimi geri çektim. ama bu sefer o kisi ters kose yapip sinifimdan cok alakasiz bir kiza istek atti. Kizda bunu kabul etti ve hemen geri takip yaptı. Bugun okulda o nobetciydi ve bizim sinifa girdiginde o kiza hafif yan gozle bakip bana hic bakmadan sinif defterini alıp gitti. Kiz ise mutluluktan havalara ucacakti neredeyse. Bana bakıp nispet yapar gibi gülümseyip önüne döndü. Neden ona bi anda istek attı bilmiyorum ama bu benim moralimi çok bozdu. Bana bakarken ona istek atmasi garip ayrıca. Simdi ise ben siniftan disari cikmiyorum ve gorsem bile ona hic bakmiyorum arkadaslarim gorunce birkac defa baktigini soyluyor ama ben kaale almak istemiyorum. Neden boyle yapıyor?
Çocuk, senin ona acilmani bekliyor bence ve bu süreci hızlandırmak istiyor seni kiskandirarak. Fikrim bu.
ama neden o kiz iste bunu sorguluyorum. bugun merdivende yan yana indik bir kere bile suratima bakmadi +sinavlarimiz kelebek sistemi oluyor bugun ayni sinifta sinava girmemize ragmen tekrar bakmadi
Senin sınıfında bu çocuğa istek atan tek kız o mu? Seni kıskandırmak için senin sinifindan birini secmesi lazim ki sen gorebilesin. Bak, lisede benim de arkadaşlarımın da basina benzer durumlar geldi. Tek onerim, cocuga acilman. Yüz yüze ya da sanaldan. Lise sonrasinda 'acilsaydim keske' diyeceksin
kiz degil cocuk ona istek attı kotu olanda o zaten. ona acilmak istemiyorum ama ne bir adim goruyorum ne bir sey yanimdan geçerken bile sanki bir sey yapmisim gibi bakmadan geciyor, kafasi dik ama asla gozlerini benim oldugum tarafa cevirmiyor. Cok garip davraniyor sag gosterip sol vuruyor ve net bir hareketi yok. Bu yüzden red yiyeceğimiz düşünüyorum ve ona acilamiyorum. Cunku okulda yeterince hatta daha fazla begeneni var ve beni de egosunu pohpohlayan herhangibiri olarak görmesinden korkuyorum. İki ay sonra siniflar karilacak ve onun bikac arkadasiyla ayni sinifa dusecegim acaba arkadaşlarıyla arkadas olup oyle mi acilsam hem belki yardimlari dokunur
Cocuk bilerek senin sinifindan birini secmis olabilir, senin gözüne sokmak için. Yaptığı hoş değil tabi. Red yiyecem diye acilmaktan korkma. Açılmadığın takdirde de bir sey olmuyor, açılmadan red yemiş oluyorsun aslında. Açıldığında belki o da senden hoşlandığını itiraf edecek, bilemezsin. Red yersen de önüne bakarsın. Açıldığında red yesen de yemesen de kazanacaksin, inan bana. Acilmadan beklemek, karşı tarafin davranışlarını incelemek zaman kaybi, ikiniz de bıkarsınız.
Diyelim ki çocuk senden hoşlanmıyor ve egosunu okşamak için uzun süre seni izlemiş olsun. Açılıp red yersen çocuğun gerçek yüzünü de görmüş olursun zaten.
ya alay konusu olursam bizim okulun ortami ozel okul gibi aninda her sey yayilir
Niye alay konusu olasın ki? Birine açılıp red yemek dalga gecilecek bir sey değil ki, olgun olun liseliler 😅 cikma teklifi falan etmeyeceksin, hoşlandığını itiraf edeceksin sadece.
gelde bunu butun okula anlat. acilirsam sanaldan acilirim cunku hicbir muhabbetimiz yok ki yuz yuze acilamam bir anda koseye cekip ben senden hoslaniyorum dersem biraz garip kacabilir. Sanaldan acilmam icinde ONCE O LANET İSTEGİ KABUL ETMESİ GEREK
Okulu boş ver. Ben de lisede okuldan utandigim icin acilmadim. 5 sene gecti, pismanim, cidden. Boş anını yakala çocuğun, hizlica yanina gidip konusmak istedigini söyle. Bir sey kaybetmezsin.
ama o istegi kabul etmeyi birak bakmiyor bile istegimi neden kabul etmiyor
utangacligim devreye girerse kekeliyorum ve kendimi rezil etmekten baska bisi yapamiyorum
ne yapicam
Okulda gorunmemeye çalış ona. Görünsen de bakma. Bir süre bekle bu sekilde, istegini kabul edecek mi diye. Kabul ederse sanaldan acil, etmezse cesaretini toplayıp yüz yüze. Tercihim yüz yüze acilman.
neden yuz yuze
Özgüvenli ve olgun biri olduğunu göstermek için. Yüz yüze acilman, ilerleyen yıllar için de özgüvenini ciddi oranda gelistirir.
simdi ona istek atmali ve ona bakmamali ve bir anda ona acilmalimiyim
Evet. Bence ona bakmazsan bir süre, istegi kabul edecek. Sonra yazip acilirsin. İstegi kabul etmezse de bir süre bekleyip yüz yüze açıl.
genelde arkadaşlarıyla oluyor yalniz olduğunu görmedim ne diyecegimde bi anda acilacagim
Sade bir şekilde konuşacaksın. Uzun süredir dikkatimi çekiyorsun, sana karşı farkli hisler besliyorum vb diyeceksin. Bence böyle olmalı.
o istek attigi kizi seviyor olmasi yüzde kac sence?
(veee onunda benden hoslaniyor olmasi yuzde kacc?)
Yüzde vermek gerçekten saçma olur ama istek attığı kıza karşı gerçek bir hoşlantı hissediyor mu? Sanmam.
umarım öyledir
Bol şanslar diliyorum sana
bende tekrar tesekkur ediyorum
Kime oy attın?