Beni seviyor mu yoksa dalga konusu muyum?

Merhaba direk konuya gireceğim benim Mayıs sonundan beri bakıştığım bir çocuk var. Baya o bana bakarken ben ona bakar, ben ona bakarken de o bana bakardı. Genelde gözlerini kaçıran taraf ben olmama rağmen bazen o da aynısını yapardı ama genellikle gözlerini kaçırmazdı. Ben ona bakarken o bi anda bana dönünce ben gözlerimi kaçırır ama o beni izlemeye devam ederdi. Bazen bende öyle yapardım ama bende sosyal anksiyete olduğu için onunla çok göz göze gelemezdim. Bu olaylar yaşanırken arkadaşları onu benim üzerime doğru itmiş ama o hiçbir sey demeden gülümseyerek durmuş ve elini yanağında koyarak benim ordan geçişimi izlemişti. Bunlar olurken ben dayanamamış ve ona istek atmıştım o iste ne reddetmis ne kabul etmişti. Artı olarak bir anda bana bakmayı kesince bir şeyler olduğunu düşünmüş ve isteği geri çekmiştim. Böyle 1 hafta boyunca ne ben ona baktım ne de o bana bakmıştı. Ben yanından geçerken bile kafasını eğiyordu. Ama bi arkadaşım yanıma gelip öğle arası onun 40 dakika boyunca beni izlediğini ve artı olarak ben o ortamda olmadigim zaman arkadaslariyla gulup eglendigini ben geldigimde ise susup beni izlediğini söyledi. Ama ben tavrımı koruyarak ona bakmamaya devam ettim ama sonra arkadaşlarım her seferinde onun benim yanımdan geçerken bana göz ucuyla baktığını soylemeye başladılar. Tabi bunlar olurken o olmasa bile arkadaslari beni görünce aralarında bir şey fısıldaşırlardı. Bir keresinde ben onların sınıfının kapısının önünden geçerken o ve arkadaşlarının kapının eşiğinde dikilmiş olduğunu gördüm. Ve hararetli bir şey konuşurlarken bir anda sustular ve beni izlediler. Daha birkaç gün once arkadaşları ile yürürken onların yanından geçmek zorundaydım onlar ise 3 kişi dolaşıyorlardı. O ise ortalarindaydı ama ben onların yanindan geçerken arkadaşı bir anda diğer tarafa geçti ve onun yanından geçmeme sebep oldu. Bundan sonra bende ona bakmaya başlayınca bu sefer o bakmadı. Eskiden bir iki defa da olsa göz göze geldiğim kişi ile şimdi göz göze bile gelemiyorum. Ama arkadaşlarım ben bakmadığımda onun bana baktığını söylemeye devam ettiler. Ama ben görmüyordum ve en çok da bu acitiyordu, benden sogudugunu ve artik beni begenmedigini dusunerek kendimi yiyip bitiriyordum. şu an bu böyle devam ediyor, bi bakıyor bi bakmıyor beni görünce (arkadaslarimin sozu ile) kafasını iki defa cevirip arkasına bakıyor. Bazen yine göz göze geliyoruz ama hemen gözlerini kaçırıyor. Şimdi beni seviyor mu yoksa arkadaşları arasında dalga konusu muyum anlayamıyorum. Sizce nasıl?

Beni seviyor mu yoksa dalga konusu muyum?