sevgili sanarlar bizi çok yakınız aramızdaki samimiyet temas çok fazla ama yalnızca yakın arkadaşlarız genel olarak birbirimize ciddi davranmayız küfür argo dövüs anlasırız biraz toksiğiz geçen bana sen çok malsın aptalsın hızlıca söyleyip araya dahil ederek ama senden çok hoş dedi canım aptalsın diyerek devam etti yanlış anlaşılmasın o lafları şaka icabında söyledi böyle anlaşırız biz bu yaptığı saçma olduğundan dalga geçiyormuş gibi geldi dün satranç oynuyoduk jenna - i wanna ruin our friendship şarkısını açtı şarkının anlamını bildiğimden bakıp gülümsedim anlamına göre ima mı vermeye çalışıyor? aramızda çok temas olmasına rağmen sarılırken isteksiz gibi bu pazartesiden beri yeni yeni sarılmaya basladık başkalarına çok güzel sarılıyo bana gelince isteksiz daha önceden bir kızdan hoşlandığınıda söylemisti ama bana karsı davranısları.. kafamı çok karıştırıyo konuşurken çok yakınıma giriyo dudaklarıma bakıyo ne istiyo bilmiyorum yardımcı olun lütfen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence seni arkadaş olarak görüyor ama senin yakınlığından ve muhtemelen güzelliğinden de etkileniyor olabilir.
güzel değilim ozaman ilgimi seviyor ve ya bağlı 1 hafta önce yeni barıştık hatalı olduğum bir kavgadan dolayı barışmayı teklif etmiştim çok özlemiştim o da özlemişti belliydi çünkü bağlanmıştı bence bana bağlı ve ilgimi seviyor ama arkadaş olarak görüyor ego tatmin etmek gibi bişey
bence sen zaten biliyormuşsun ne düşündüğünü sana alışmış ilgine alışmış ve insan alışkanlıklarını kolay kolay bırakamaz. Yanına yakında bir kızla gelirse üzülme çok kaptırma kendini.
onu nasıl arkadaş olarak görebilirim bi fikrin var mı ve ya nasıl onun bana olan bakış açısını değiştirip aşka çeviririm yardımcı olabilir misin
öncelikle istediğin şeyler birbiriyle zıt önce karar vermelisin onu arkadaş görmeyi mi istiyorsun yoksa onun sana olan düşüncesini mi değiştirmek istiyorsun? Buna karar vermeden ikisini de başaramazsın.
onu arkadaş olarak görmek istiyorum sonrası gelir zaten kaçan kovalanır
arkadaş olarak görmeye çalısıcam basarısız olsam bile en azından ona onu sadece arkadaş olarak gördüğümü hissettiricem ama kendi içimde farklı hissedicem kaçan kovalanır sonuçta eskiden onu arkadaş olarak görürken yanımda heyecanlanır titrerdi bile
anladım sen oyun oynamak istiyorsun :) önce kendini kandırıp sonra onunda bu oyuna kanmasını bekleyeceksin. Başarılar dilerim :)
aşık olduğun kişiden vazgeçmek zor özgüvensizlerin özgüvenliymiş gibi davranın taktiklerini bilirsen o hesap olucak benim işim. tabii o da hoşlanıp hoşlanmadığım konusunda emin değildir her zaman ona karşı ilgili görünmedim soğukta oldum elbette bi ihtimal kanabilir bence öylece durmaktansa deneyebilirim
Aşıksan seviyorsan ve bundan eminsen vazgeçme tabiki. Ama dikkat et sonunda üzülme. Biraz seni yedekte tutuyor gibi geldi bana.
en yakını benim dediğin gibi bana alışık başka biriyle olsa aklına girerim ama bir süre sonra unutur diye düşünüyorum cepte miyim bilmiyorum yani her türlü kötü bir konumdayım beni umursamıyo gibi görünüyor ama küstüğümüz zaman beklemediğim şekilde oldu her şey beni çok umursuyodu benim için ailesini karşısına aldı dayak yedi, üşüdüm ceketini bana verdi, ilk buluşmamızda beni bi yere götürdü burası özel yerimiz olsun unutma sakın dedi, dizime bile yattı bu söylediklerimi kendi isteği üzerine yaptı ama gerisi belirsiz hep şöyle böyle ne istediği belli değil
az şey değil yaşadıklarınız arkadaş sanırım ne istediğini bilmiyor ve maymun iştahlı. başkasıyla olsa da bunları seninle yaşamaya devam edeceğini düşünüyor olabilr.
bende ona alıştım ilgisini istiyorum, bana karşı olumsuz olsun istemiyorum. yoksa, beni iyi anlaması ve bazı yaptığı espriler, komiklikler dışında çöp gibi kişiliğe sahip, ondan uzaklaşabilseydim keşke. bunu küsünce deneyimlemiş oldum hiç göz teması bile kurmamaya çalıştım o kadar uzaklaştım buna rağmen sürekli gözleri bendeydi... unutamadım da zaten şimdi 1 hafta oldu barıştık
"çöp gibi kişiliğe sahip" bu konuda böyle düşünüyorsan şimdi alışmazsan ilerde çok daha fazla yanacak canın. Bir gün gelip senin ona ilginden kopamayışından faydalanmak isteyebilir.
kişiliğine alıştım zaten çöp gibi olduğunu düşünüyorum. benden nasıl ve ne anlamda faydalanacak?
senin ondan kopamadığını hissederse duygusal olarak, maddi olarak ya da cinsel olarak faydalanmak isteyebilir onun için muhtemelen hayır demezsin isteklerine seni sevdiğini düşünürsen
bu söylediklerim rahatsız ederse kusura bakma ara sıra bilerek mi bilmem gögüslerime eli kolu çarpıyordu rahatsız değildim aslında ama kullanılmak istemem geçte olsa gögüslerime neden dokunup duruyosun dedim geri cekilmeye basladı kullanmasını istemem bu hafta onunla çok iç içeydim yeni barıştık. bi süre kendimi geri çekicem barıştığımız için yakın durduğumu düşünür zaten. bundan sonra daha çok geriye çekiçem kendimi
muhtemelen tepki verip vermeyeceğini görmek istedi sen tepki vermesen muhtemelen arttırırdı bu tip davranışlarını ve sonunun cinselliğe gidip gitmeyeceğini görmek isterdi. Az çok arkadaşın profilini çizdim kafamda anlattıklarınızdan :)
parçaların kafamda oturmasını isterim nasıl biri tarif edebilir misin
işte parçalamazsın çünkü öyle birden belli etmez usul usul yapar tepkini ölçerek ve sana seni sevdiğini düşündürerek sonra istesen de karşı koyamazsın. Kızlarla arası iyi biri muhtemelen ağzı laf yapıyor kendine alıştırıyor sonra ne ilişki olsun istiyor ne de ayrılık istediği bir noktada tutuyor mesafeyi böylece hep elinin altında tutuyor seni. Cinsel olarak beklentisi var muhtemelen bu olmayınca da biraz soğumuş senden belki de yeni hedefler arıyor kendine.
bu konu hakkında gerçekleri düşünmekten kendimi alıkoyardım başkasının yüzüme vurması iyi oldu rolleri değiştirmek istiyorum sürünsün biraz ondan biraz soğuduğumu hissediyorum
alışkanlığın sürmesini ister insan elinde olmadan ama bazı alışkanlıkları zor da olsa bırakmalı yoksa daha ağır yaralar açar. Bir süre kendinizi geri çekin isteklerine olumlu yanıt vermeyin size değer verip veremediğini anlamaya çalışın.
bana değer veriyor biliyorum. gerçek yüzüme vurulunca ondan soğumaya başladım. çok teşekkür ederim. onu kendime aşık edip, amacıma ulaşırsam, amacıma ulaştığım için gözümde biter zaten. aynı şeyleri yaşatır, aklını başına getiririm. ama başından beri yaptığım en büyük hata onu şımartmaktı, bu noktaya kadar geldik. düzelmeyecek bir hata. o beni gerçekten çok yordu, üzdü. benim hissettiklerimi hissetsin, hak ettiğini bulsun istiyorum. ne yapmalıyım fikrin var mı
ona senin için sıradan biriymişsin gibi hissettir umursamadığını düşünsün. başkalarıyla olmayı ona tercih et mesela arada.
bunları söylüyorum ama benim ona attığım bir videoyu ekran kaydına almış okulda da dalga geçip şakalaşırken sana attigima bak dedi güldü baktım gece mesajlaşmamızda attığım videoyu ekran kaydına almıs. ama gece attığımdan 1 dakika sonra almış. sence bilerek mi yapıyo yoksa bi anda düşünmeden mi attı sınıftayken aşıkmış gibi mi görünmeye çalışıyo
ona attığın videoyu ekran kaydına almasının bir çok sebebi olabilir. aşıkmış gibi görünmeye çalıştığını sanmıyorum.
yakın bir erkek arkadaşı var, o arkadaşıyla daha çok ilgilendim, hatta bir olduk şapkasını aldık kaçtık. arkadaşı parkta çocuk oyuncağına binmişti bizde tahterevallideydik beni yukarı kaldırmış indirmiyodu, arkadaşına bakıp, tipe bak dedim güldüm o küçük oyuncağın içinde komik duruyodu çünkü. sonra bana çok mu beğendin dedi. hayır canım mısın dedim
canım değil site canım a çevirmiş slk olucaktı o
ekran kaydına alma sebebi ne olabilir bana aşıkmış gibi görünmeye bu denli akıl edemez zaten
çok mu beğendin derken ciddiydi ifadesiz ama üzgün de gibi
Kiskanmis olabilir belki seni arkadasina olsn ilgini. Bir sure kendini geri cekip sana nasil davranacagini gorebilirsin.
tamamdır🙂 her şey için teşekkür ederim yardımcı oldunuz sağolun 🙂🙂
son bir şey var durum buysa ozaman neden beni arayıp saatlerce konuşmak istiyor oyun oynamak istiyor annesiyle bile konuşturdu aklımı karıştırdı bu durum
Seninle vakit gecirmekten hoslaniyor olabilir. Belki de senden hoslaniyor emin degil. Yaslarinizi sorabilir miyim? Daha dogru yorum yapabilmek icin soruyor. Profilde 30-35 yaziyor ama okul dedin kafam karisti.
istersen özelde konuşabiliriz
Tabi konusabiliriz özelden yaz istersen.
Sen bunları ona sorsan oturup bir ciddi konuşsan duygularıni anlatsan daha iyi olur bence... Sende ozaman anlarsın. Aşk mı dostluk mu...
kaybetme korkusu var söylediklerimin üzerine ne saçmalıyosun derse diye düşününce kendi kendime yerin dibine giriyorum böyle bir şey yaşanırsa ne yaparım bilmem ne gibi gözüküyor aşk mı dost mu
Başkalarına çok güzel sarılıyor diyorsun.. Bu başkaları kim peki...
benden önce arkadaş olduğu 2 kız vardı. bana o kadar temas ettikten sonra sarılırken isteksiz olması anlamsız of
Ya bırak sen bunu. ya da sende onu friend zone yerine at gitsin. Hic üzülme... Hic yakışmıyor kaç tane kız arkadaşı varmış bunun... seninle 3 oh be güzel... Herkesle keyif yapıyor... ciddi birisine hiç benzemiyor...
doğru düşündün hiç ciddi değil bu söylediklerin beni etkiledi sağol