Beni seviyor mu? Oyalıyor mu :( ?

Arkadaslar kafanızı ütülemeden direk konuya giriyorum. 1 aylık bir ilişkim var. Sevgilim 29 ben 20 yaşındayım. işyerinde tanıştık. Ilişkinin 3. Haftasında eve gittik bişeyler yaşadık. Bana b*kire misin dedi evet dedim beni kullanmasından korktum aslında değilim. Eski sevgilimle birlikte olmuştuk. Orası uzun ve beni üzen bir konu bunu z*vk için yapmamıştım onu bilin. Sonra sevgilim b*kire olmasaydın da problem olmazdı vs gibi şeyler söyledi bana güven verdi. Sonraki hafta eve gittiğimizde ben hic dur demedim b*rlikte olduk. Bana hiç soru sormadı ne zaman oldu kimle oldu. Konusu bile geçmedi. Acaba kimle ne yaşadıysa yaşadı ben zaman geçirir ayrılırım diye düşündüğünden mi sormuyor? Neden ciddi konular konuşmuyoruz dedim daha 1 ay oldu seni kırmak istemiyorum bir 6 7 ay geçsin dedi. Acaba inceliğinden mi sormuyor? Ilgisinde bir azalma olmadı hatta geçenlerde hediye aldı bana. Zaten şehirdışında okuyorum yakında gidicem. O zaman anlarım ne sıklıkta geliyo benim için neler yapıyo. Ama şu an nasıl anlarım niyetini sizce bu durumun sebebi nedir?
(bazı yerlere * koydum c1nsell1k olarak algıladı soruyu göndermedi 3Xper deyım o yüzden)
Beni seviyor mu? Oyalıyor mu :( ?