En yakın arkadaşıma aşığım onu sevdiğimi anladı gibi sevgilisi var ama bana karşı çok ilgili, sevdiğimi anlamış gibi davranıyor.
Beni mi seviyor, onu mu?
Beni mi seviyor, onu mu?
Seni seviyorsa veya seni kız arkadaşı olarak değil de sevgili olarak sevmesine neden olduysan eğer çok yanlış yapıyorsun bence. Aşk bu, kalp, deli dizgin, dinlemez falan diyceksiniz ama bir de diğer kızı düşün. Yazık değil mi ona, bir de madalyonun diğer yüzüne bak lütfen.
Her zaman söylüyorum, şimdi de tekrarlıyacağım, kanka ayağı d.t ayağı diye bir söz vardır bilen bilir. Yine aynı hikaye yazılmış, için acı tarafı da taraflardan birinin sevgilisi varken olmuş.
Bana kalırsa sevsen de seni seviyorsa da bir şey söyleme, yapma, belli etmemeye çalış. Zamana bırak, eğer seni sevgili olabilecek şekilde sevdiyse zamanla o kızdan soğur ayrılır. Bırak arkadaşın kızdan doğal nedenlerle ayrılsın, sonra çeker karşına söylersin böyle böyleydi diye, ama asla ilişki bozan taraf olma. Çok yanlış yaparsın, aldın mı bir ah sonra senin de kırılır kalbin ileride...
Yakın arkadaşın olduğuna göre sana karşı ilgili olması normal bence. Bu sana aşık olduğu anlamına gelmemeli. Acaba davranışları hep böyleydi ama sen ona aşık olduğunu anladığında mı farklı değerlendirmeye başladın? Ya da o senin ona aşık olduğunu anladı da sana daha bir ilgi mi göstermeye başladı? Bu iki soruma göre kendin karar ver...
Bu soru Emerald arkadaşımızın sorduğu "En büyük aşklar kankalıkla başlar sözüne katılıyor musunuz?" sorusunu aklıma getirdi. İncelemek istersen işte link link
aslında önceden böyle değildi sevgilisini anlatırdı durmadan ama artık çok canımı sıkıyor falan diye anlatmaya başladı.
Şimdilik sen arkadaşlık görevini yap ve dinle onun sıkıntılarını. Kız hakkında olumsuz şeyler söylersen hata yaparsın. Biraz zamana bırak.
yok zaten asla söylemem öyle bişey tavsiyeler için sağol:)
:))
benim de en iyi arkadaşım erkek aramızdan şu geçmez... ama asla kardeşlikten öte değiliz onun içinde öyle... bence sen hiç bir zaman "en yakın arkadaş" olmamışsındır öyle olsaydı kardeş gibi görürdünüz birbirinizi... demek içinde varmış ta ortaya çıkacak zamanı beklemiş .. bence çok yanlış ya uzaklas bu çocuktan... ya da arkadaşlığınızı kaybetmeyi göze al...
seni seviyorsa bile.. 3 5 ay sonra bitdığinde ne kalacak elinde hiç birşey sadece bir dostunu kaybetmiş olacaksın... yapma bence...o sevseydi seni bence o adım atardı.. insan oğlu ilgiyi sever kim olursa olsun ona aşık olmasını bilmek egosunu tatmin eder, bunuda unutma :)
En yakin arkadasin ise neden bu gune kadar aranizda bir cekim olmadi da bugun farkina vardin, acaba sevgilisi olmasi mi onu gozunde cekici kildi?
eski sevgilimin çok yakın arkadaşıydı zaten tanışıyoduk ama bu sene başından beri daha da bi yakın olduk ilklerde hiç birşey hissetmedim ama neredeyse hergün birlikteyiz sevgilisi zaten buraya 1 bucuk saat mesafe uzakta yaşıyor ve çok nadir görüşüyorlar. sürekli birlikte olduğumuz içinde ben ona aşık oldum resmen oldum.
Belki de acikca durumu konusmalisin.Ama bunun sonucunda arkadasligin hasar gorebilir.Ama artik arkadasliktan ciktigina gore kaybedecegin bir sey yok.Baskasini beklemektense acik olmanin daha faydali oldugunu dusunuyorum.
konuşmaktan acayip çekiniyorum ya.
Neden ki?
Cevap
6Cevap
test edin mesela sevgilisiyle sözleştiği bi günü seçin... ama bu onlar için de özel bir gün olsun... sonra da aynı gün için çok kötüyüm falan deyip onu çağırın. bakalım kimi daha mühimsiyor. yani kızsınız bu şeytanlıkları size biz erkekler mi öğretelim xD yapmayınnnn !
bence yanlış sularda yüzüyorsun. başkasının sevdiğiyle ne işin var. başka erkek mi kalmadı Allah aşkına. aynı duruma kendini koy. şayet sen onunla sevgiliyken ona başk bir bayan yakınlaşma kurs demek ki o seni de bırakıp ona gidecek... yapılmasını istemediğin bir şeyi yapma...
hoşuna gidiyor senin ılgın..o da bilmiyor kimi sevdiğini
Kafası karışmış.Ama şuan sevgilisinden çok senden hoşlandığını düşünüyorum...
çocuğun yerinde olmak istemezdim.yazık..arada kalmıştır.
seni yedekte tutuyor ikinizide idare etmeyi en iyi çözüm olarak düşünüyor
sana tavrı daha yakınsa emin ol sanadır
yapmam gereken şey ne peki:)
arkadaşdan sevgili olmaz boşuna heveslenme
seni seviyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar