Beni seviyor mu oyalıyor mu?

1 haftalık bir ilişkimiz oldu aile sorunları yüzünden ayrıldım gerçekten ciddi sorunlarım vardı aradan 1 sene geçti beni bekliceni söylemişti o yüzden Ona yazdım ama 6 aylık bir ilişkisi varmış ve şimdi bana knk olalım diyor birkaç kere buluştuk sevgili gibi davranıyoruz ama o yanımdan gitdigi zaman soğuk davranıyor.
Buluştuğumuz zaman seni seviyorum diyor evlenicek kadar seviyorum diyor ama bana güvenmediğini söylüyor bu yüzden sevgili olmak istemiyormuş buluştuğumuzda ise bir sevgili gibi kucaklıyor öpüyor morali bozulduğu zaman bana geliyor ama sevgili olalım dediğim zaman kızıyor sabret bekle beni diyor
Ben ciddi ilişkileri sevmeyen bir kişiyim ama onunla ciddi düşündüm bana dedi ki benim 2 günlük kıza değil ömürlük kıza ihtiyacım var dedi yanımdayken aramız çok iyi ama yanımdan gitdiği zaman kalbimi kırıyor
Sevgilisi ile ayrılmasını bekliyorum... Benimle konuşmak istediğini söyledi o yüzden knk gibi konuşuyoruz daha doğrusu o konuşuyor ben dayanamıyorum. Mesaj gönderiyor cevap veriyorum beni 1 saat bekletiyor yaa konuşmak istemiyorsan neden mesaj gönderirsin ki ben ilk mesaj göndersem yine aynısını yapıyor
Beni seviyor mu oyalıyor mu?