Arkadaşlarımı, sevgilimi kaybettim. Çok ama çok pişmanım nasıl düzelir?

Herşeyimi anlattığım 3 kız arkadaşım vardı. Sonra ortak çevremizden sevgilim oldu. En yakın arkadaşlarımdan biri sevgilimin kardeşiyle nişanlıydı. Diğer iki arkadaşımdan biriyle arasına mesfa girmişti ve o kız hep beni dolduruşa getiriyordu o samimi değil, o gösteriş yapıyo. Ay aman inanma ben onun ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Yaranmak için yapıyor. Falan hep konuşurdu. Ben vicdan azabı duymaya başladım. Sevgilimle olan çok çaltantılı ilişkim vardı yalan girmye başlamıştı ve oda sinirden o tüm arkadaşlarımı silmemi istedi. Bu konu onlara yansıyınca onu kötü bilmesinler diye arayı yapmaya çalıştım yalanla dolanla. Ve sevgilimle aramızda geçen bir muhabbeti o kıza inanıp anlattım fakat o onu gidip işte sevgilisi senin hakkında böyle düşünüyo diye karalayarak anlattı. Ben onun dolduruşuyla o arkadaşmın samimiyetini sorguladım, olmucak laflar ettim, o nişanlı arkadaşımda bunu gördü.. en son olay patladı ve ben kuyu kazan oldum ama yemin ederim kötü niyet düşünceyle hiç bir şey yapmak istememiştim. Olaylar öyle kötü geliştiki bn ben olmamaktan çıktım. Şimdi hepsini kaybettim. Sevgilimi kötü duruma düşürdüm. Oda gitti.. arkadaşlarım herşeyi anlatırlar onada. O diğer iki arkadaşım küsmekte haklılar ama ben hiç düşünmeden durumu kurtarmak için bir şeyler yaptm. Evet dolduruşla hakkında konuştum. Bu zamana kadar hiç yanlışım olmamıştı hiç birine. Onlarda bilirler. Şimdi kötü oldum. Çok kötü oldum ve çok pişmanın. Ama artık düzelmez raddede aynı mahalledeyiz hepsiyle. Sevgilimle bile. Ben napayım şimdi. yok mu çıkışım. Pişmanlığımı göstercek bir şey... çok kötü sözler laflar ettim, aslında. öyle düşünmeden gafette. Cahillikle. Ama şimdi geri dönüşü yok gibi herkes beni kötü bildi. Ama cidden nasıl öyle yaptım bilmiyorum. Çk ama çok pişmanım.. Hiç düşünmeden konuştum, sinirlendim sacma sapan konuştum. Ama hepsi anlıktı hepsi bir gafletti. Hele o arkadaşımın dolduruşu. Sonra gitti herşeyi anlattı onlara.. napayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu bana bir şeyler sölücek?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen birileri bir şeyler desin...
Arkadaşlarımı, sevgilimi kaybettim. Çok ama çok pişmanım nasıl düzelir?