Sevdiğime bir mesaj attım okuyun nasıl ama içten yazdım 🤗 ?

Merhaba sevdiğim merhaba güzel yüzlü meleğim merhaba hayatıma giren en en en güzel varlığım seninle bu yola çıktım ben eşsiz vede beni büyüleyen gerek kişiliğin gerek ahlak yapın gerek eğitimin vede güzel yüzün bunlar benim icin çok ama çok önemli şeylerdi hepsini sende gördüm işittim hissettim gördüm vede yaşadım bugüne kadar hayatıma giren bütün herkesten çok ama çok farklısın sen benim eşim canım kanım yoldaşım Birtanecik karım olacaksın sen rabbe her zaman dualar ettim benim dualarimi kabul etmesi için elimden geleni yaptım vede duam kabul oldu şükürler olsun seni karşıma çıkarttı vede bana layık gördü benide sana layık gördü şükürler şükürler şükürler olsun canım sevdiğim benim şu an bunları sana yazarken sen uyuyorsun ama bunu hiç bir zaman unutma sen benim her zaman aklımda zihnimde bedenimde vede ruhumdasin senden önce benim çok sade bir hayatım vardı siyah beyaz misali ama sen hayatıma girdikten sonra benim kurumuş güllerim yeşerdi canlandi dünyam rengarenk oldu bunları bana yaşattığın için sana ne kadar teşekkür etsemde zerresini bile doldurmaz bu yüzden benim için herşeyden herkesten çok ama çok değerlisin vede benimsin bundan 216 saat 12960 dk 777.600 sn sonra benim eşim canım kanım artık tapulu malım olacaksın 😂😘😘 seni yürekten kalpten seven bu adam sana canını vermeye hazır senin mutlu olman için herşey yaparım senin o dünyalar güzeli gözlerin gülsün diye yapamayacağım şey yoktur 😘 o güzel gözlerinden yaş akmasına asla izin vermeyecem illa yaş akacaksa mutluluk göz yassı olacak bundan hiç ama hiç şüphen olmasın benim canım sevdiğim benim bu yazdıklarım sadece birer yazıdan ibaret Rabbim nasip eder eşim olursan sana Birgün olsun sarılmadan asla uyumayacam asla 😘 benim en kıymetlim en güzel varlığım seni olacaksın seni bu adam çok ama çok ama çok seviyor minicik kalbimle seni kocaman seviyorum sevdiğim 😘 allahım seni korusun allahım seni bana bagislasin allahım seni cennetinde firdevs makamina layık görsün güzel kalpli sevdiğim benim bu can sa
Sevdiğime bir mesaj attım okuyun nasıl ama içten yazdım 🤗 ?