Nisanlim sürekli küfür ediyor ve vuruyor. Ne yapmaliyim?

Merhaba,
nisanlim cok agresif. Ama sevgisini Cok da Iyi gösterebilen birisi. Bir bucuk yildir Bana kufür ediyor sinirlendiginde. Ve artik bana vuruyor da. Vurmak istemedigini diyor Ama yapiyor.. küfür konusuna gelince: hata yapmasaydin diyor. Onun icin normalmis gibi davraniyor. Ama Benim sesimi yükseltmeme Bile kiziyor. Onun icin en önemlisi: sözünden cikmamam. Tabiki Bende hatalar yapiyorum. Ama vurmaya, hakaret etmeye hakki mi var Sanki? Cok yol demedim. Ama Beni ciddiye almiyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Dügüne az kaldi.. aklimda bir cözüm var. Küfür falan ederse, Bende Ona yaklasmam diye dusünüyorum.. Ama aramiza sogukluk da girmesinden korkuyorum. Cok sinirli olunca ikimiz vuruyoruz yani Bende vuruyorum Ona Tabiki bir erkek gibi degil.. simdi cogunuz degismez der. Seviyorum onu. Ama yavas yavas Kufur ederse tiksiniyorum. Korkuyorum. Evlendikten sonra terapi yapsak. O sinirini kontrol edebilse Problem gider.. kontrol edemiyor ve sürekli Ben sucluymusum gibi davraniyor ve illa onun sözü gecsin istiyor. Bende cogu zaman Susmuyorum Ama susmaya yakinim... aramiz Cok kotu oldu. Onu dinlemezsem ayrilirmis.. oysaki hayatinda en degerli insandim.. artik bensiz yapabilir gibi davraniyor Bu da Beni sogutuyor. Ben onca seye ragmen sogumamistim. Ne yapmaliyim
Nisanlim sürekli küfür ediyor ve vuruyor. Ne yapmaliyim?