İlgisiz sevgiliden ayrılmak. Nolur yardım eder misiniz bana?

1 yıldan fazladır sevgiliyiz. Memleketlerdeyiz o mezun oldu zaten. Zar zor görüşeceğiz belli bir süre. Ama son 1 2 aydır eskisi gibi değiliz. Deli gibi seviyoruz ama ilgi göstermiyor adam akıllı öpmedi bile. Hep fırsat kollardı yalnız kalmak için bir kez olsun kollamadı. Yazın buluşalım dedim kem küm etti. Cimriliği saymıyorum bile hala aldığım hediyenin borcunu ödüyorum. Hiçbir şeyini eksik etmedim. Üstüne sınavlarına götürdüm bekledim. İlgi gösterdim. Hasta oldu hastaneye götürdüm. Annesiyle tanışmadığımız halde anneler gününde aradım bayramda mesaj attım. Eskisi gibi bir şey paylaşmıyoruz napıyorsun iyiyim sen iyi bitti bunu istemiyorum. Bende stresliyim ona gösterdiğim ilgiden bende istiyorum ama yok en sonunda ayrıldım. Ayrılmama rağmen hergün yazdım kızdırdım bir şeyler söyledim. Adam akıllı gitme yapma etme bile demedi seni seviyorum dedi boş boş konuştu ama yapma demedi. Toparlayamaz mıyız dedi ben yorgunum dedim. Ben hallederim demedi. Bende bıktım. Ne yapabilirim ben şu saatten sonra?
İlgisiz sevgiliden ayrılmak. Nolur yardım eder misiniz bana?