Öğle uykusunu seviyorum birde güzellik uykusu oluyor tabi , yarım saattir bebeler gibi uyumaya çalışıyorum ama yok olmuyor ama bir yandan da çok uykum varrrr yani, anlayamadım yoksa mutsuzum hep ondanmıki
şu an o kadar uykum var ki ama uyuyamiyorum nedenki?
Kafana takma kanka herşey düzelecek niye kendini böyle yiyip bitiriyorsun ki nasıl başladıysa ilişkin bitmesi de normal bunu aklından çıkarma gidenler veya yaşadığın anlık mutluluklar veya mutsuzluklar olgunlaşmanı daha iyi analiz yapmanı Neler yapman gerektiğini ve aşkı tam anlamıyla öğrenip daha güzellerini yaşıyorsun her bitenin ardından yenisinde unutma bunları bırak biraz anı yaşa şimdi
Ama uykunun bir yararıda yok. 8 saatten fazlası vucuda zarar. Yani üzgünüm ama sürekli uyurkende mutsuz olunabilir diyebiliriz. En iyisi kalkıp mutlu olmak için nedenler yaratmak.
Kendini insanların eline bırakırsan böyle olur. Sen kendi kararlarını almayı ve uygulamayı bilmelisin bence. Sevgilimden ayrıldım evde kimse beni anlamıyor kimse beni sevmiyor gibi basit şeylerse seni yıldıran bunlar inanki hiç birşey.
Benim durumum daha beterdi ama acı çektim ve yavaş yavaş geçti burayada takılmak sizlerle konuşmak yorumlar falan derken acı sogudu, seninde geçecek biraz sabret, konuşmak dertleşmek istediğinde yanındayız, sen üzülme.. Can yakan canının yanacagı günü beklesin diyor peygamber efendimiz sabret.
En İyi Cevaplar