Kızların arkadaşlık seviyesi nedir?

Uzun zamandır bir kişiyi seviyorum. Yaklaşık 5 aydır gece gündüz konuşuyoruz. Bana anlattıklarına göre başına güzel şeyler gelmemiş. Aldatıldığı için defterleri kapadığını söylüyordu hep. Ben onu kaybetmekten korktuğum için onu sevdiğimi söylemeye korkuyordum. Ona bir başkasını seviyormuşum gibi hislerimi anlatıyordum. Bir süre sonra bana "O kız kim " diye sordu. Ben de onun olduğunu söyledim."Arkadaş olarak gördüm seni arkadaş olarak devam edelim hayatımda kimse olmayacak benim" dedi. Arkadaş olarak devam ediyoruz. Ama ona beni nasıl hatırlıyorsun da aklına geliyorum gibi şeyler sordugumda "Asker gördüğümde, ayet gördüğümde, televizyonda hoca gördüğümde, ekran görüntüsü zaten senin mermilerle yazdığın ismim nerdeyse saate her baktığımda" gibi şeyler söylüyor. Yataktan çıkmadan bana mesaj atıyor. Ben çok seviyorum. Ama bana sık sık da "umutlancaksan keselim ilişkimizi" diyor. Karşılıksız sevmesi de cok güzel ama? Bir kız böyle arkadaş olarak kalabilir mi ki biri ile? Ne kadar kalabilir? Arkadaş olarak bile kalabilirim ama arkadaşlık bağı koparsa diye bile cok korkuyorum? Kızları cok fazla tanımıyorum öyle 1 hafta konusunca sıkılıyorum ama bu kızdan 5 aydır sıkılamadım her şeyi rahat rahat anlatıyorum. Bir ümit var mıdır sizce?
Kızların arkadaşlık seviyesi nedir?