Evli birine aşığım o da beni seviyor ama önümüzde engeller var kendimizle de alakalı evli olmasıyla da alakalı ne yapmalıyım?

Eski sevgilim kalbimi carptiran kişi yıllar sonra karşıma geldi ama evliymis eşi de hamileydi o zaman olaylar hiç konuşmadan bu aşamaya geleceği düşünülmeden devam etti sevgili olduk benim her şeyim oldu bütün dünyam hareketlerim davranışlarım onun hayatı üzerine kurulu aşık olduğum için sürekli onu bekliyorum bana yazsın diye çalışıyor her gün mesajlasiyoruz hafta sonu hariç smdi hafta sonları da konuşmaya çalışıyoruz ama eşiyle ev gezmesi akraba gezmesi falan devam ediyor o da bana aşık eminim de bundan ama eşine iyi davranmasına da anlam veremiyorum onu sevmiyorum diyor sorunlarını anlatıyor çocuğu şu an 8 aylık onun için hemen bosanamiyor. Ben kizmayayim diye bir çok konuda yalan söyledi bana gezmeye gitmedik dedi sakladı evdeyiz dedi denize gitmişler sirf karısıni susturmak için kadın da artık bir şeyler biliyor aldatildigini birisi olduğunu hayatında ama o da bosanicam edicem demesine rağmen bosanmiyor bana yardım edin sizce karısını seviyor mu? Beklemeliyim hala çok kez ayrıldık olmadı birakamadk birbirimizi ailem onu böyle kabul edermi bilmiyorum ben bir bayanım ve hiç evlenmedim. Ne yapmalıyım her şeyi kalbime gomup acı mı cekeyim? Her şeyi kabullenip güzel günler olacak diye bekleyip acı mı cekeyim bir sene oldu her şeye katlandik birakamiyorz birbirimizi ama doğrusu ne göremiyorum ilişkinin içinde olduğum için göremiyorum sanki hayatımın aşkı o gibi beklemeliyim gibi ama evli çocuklu yalanlar var ortada beni üzmemek için de olsa söylediği bana lütfen ciddi bir şekilde yardım edin yalvarırım 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes mı sütten çıkmış ak kaşık burda? Evet ben yanlis olduğunu biliyorum evli birisiyle birlikteyim ama sırf sevgimden dolayı emeğini çabasını görüp ilerisi olabilir diye düşündüğüm icin. Hiç biriniz sevdiğiniz biri için evli de olsa bunları göze almaz misiniz? O zaman bu kadar aldatan insan kim? Herkes doğru seçimler mı yapiyor? İstediğim tek şey yargilamayip doğru yol göstermeniz?
Evli birine aşığım o da beni seviyor ama önümüzde engeller var kendimizle de alakalı evli olmasıyla da alakalı ne yapmalıyım?