+1 yılAdam evli öyle mi. Bak bu adam evli çocuk yapmış üstüne. Sen mutlu olur musun saniyosun. o çocuk yarın babasız büyüse sen bunun nasıl sonucu olacağını düşünüyor musun. bak evlenmemissin. Yarın onunla evlen başka bir kız için de seni bırakır. yaein kavga et eşini tutar. Yarın ayrıl yine onunla aynı yatağı paylaşır. seni sevmesi önemli değil. Seni sevsin eee akşam eşinin yanında uyuyor. Ona sarılıyor. onunla birlikte oluyor. sen bunu hazmedebilecek misin. adam seni seviyormuş diye kalkıp karısını dövsün mu hoşuna mı gidceek bu nasıl vicdan. Sana da yazık ona da. adam mi kalmadı yaa böyle insanlarihayatina alıyorsun. o adamın kendine hayrı yok. karısını uyutan seni ayakta oynatır. yapma yol yakınken dön konuşmayı bırak ve karısı bunu ogenmisse helallik al. yoksa yarın başka biriyle evlensen bile aynı şey senin başına gelir.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bu yazdıklarına söyleyecek hiç bir şeyim yok aslında adamın kendine Hayri yok dedin ya doğru söyledin ben beni sevdiğini aşık olduğunu biliyorum ama bir seçim yapsa çocuktan dolayı yine eşini seçiyor. İnsanın aklına gelemeyecek yalanlar söylüyor ben bile çoğu zaman inanıyorum söylediklerine sonra içime şüphe düşüyor ve gerçeği öğreniyorum. Yalanları beni yıprattı ama bunu bile kabul ettim. Helallik nasıl isticem istesem bile verirmiş hiç
- +1 yıl
Sen durumunu anlat. güzelce de böyle böyle bırakıyorum her insan gibi hata yaptım de. Artık konuşmayacam de bitir. o adamla olsan bile güven problemi yaşarsın yapma. hayırlı birini bul sende yoluna bak. 2. seçenek olma.
En İyi Cevaplar
Eşine iyi davranması sonuçta çocuğunun annesi ondan dolayıdır. Ama bir kişinin mutsuzluğu üzerine mutluluk olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. İkilemde kaldığım şeylerden biri de bu o da her şeyi göze olup çıktı yola bende benim ailem belki de çocuklu birisiyle o boşanma bile olmamı istemeyecek ama sonra diyorum ki ya bu adam benim hayatımın askiysa ya bu zorluklar önümüze bilerek koyuluyorsa ve aşınca mutlu olacaksak. İlerde sevmediğim birisiyle evlenmek yerine çocuklu ama sevdiğim kişiyle evlenmek daha mantıklı geliyor
- +1 yıl
Siz hiç evlenmemissiniz ama o evlenmiş. Yani siz seviyorsunuz ve evlenmediniz peki şimdi bosanacagini söylüyor sizi sevdiği için peki neden evlenmis o zaman? Tabiki sizin bileceğiniz is ama bence bunları da bir düşünün ve biraz zamana bırakın boşandı beraber oldunuz bu geçici bir heves mi yoksa her şey çok mu güzel olacak? Bunları iyice düşünün çünkü karşılığında bir yuva yıkılacak
Soran+1 yılEskiden benim pesimden çok koştu hala daha söyler keşke o zaman bana pas verseydin de şu an seninle mutlu bir yuvam olsun diye çocuğunu seviyor biliyorum herkes evladını sever ama bazen öyle raddeye geliyor ki keşke evlenmeseydim keşke cocukda yapmasaydim hayatta en çok pişman olduğun şeyler bunlar diyor. Eğer çocuğu olmasaymis smdiye çoktan bosanmistim smdide bosanicam ama biraz zaman lazım dedi. Neden evlendiğini de çok sordum o zamanlar çok zor günler geçirmiş hatta eşi ondan 10 yaş büyük o ona destek olmus kadinda 37 38 yaşında çalışıyor parası da var her anlamda yardım etmiş o zor zamanlarında içkisi sigarası varo zamanlar aşırı iciyormus onlara anlayışlı olmuş ve hayatı bari düzene girsn diye evlenmiş en büyük hatam diyor hep
- +1 yıl
O zamanlar pas vermeyip şimdi böyle davranmanız eğer evlenmeseydi doğru olabilirdi. Ama pişman diyorsun çok seviyoruz diyorsun bu da çok önemli bir şey sonuçta mutsuz olacağı birinin yanında en onemlisi kalbinde başkası varken onun yanında hayat geçmez. Ama ortadaki çocuk işte biraz belki büyümesini bekleyebilirsiniz zaman her şeyin çaresi zaman
Soran+1 yılDüşüncelerin fikirlerin için çok teşekkür ederim yardımın için de diğerleri gibi yargılamadan anlayışlı bir şekilde cevap verdin umarım Allahım benim hakkımda dogrusu neyse onu nasip eder seviyorum bekliyorum ama ömrümden ömür gidiyor. Sevdiğim adam her gün başka birisinin yanına gidiyor ben onunla koltukta TV izleme hayali kurarken onlar için bu sıradan bir şey kafayı yiyordum hala daha öyle zaten. Psikolojim bozuldu İnanlı ben TV de gördüğüm eşini aldatan erkeklerden bile soguyorm ama şu an böyle bir durumun içinde olmam birinci beni üzen bir şey ikincisi ayrilamamamz bazen olmayacağını düşünmem kabullenmem bazen olacak diye ısrar Edip cabalamam beni çok yıprattı
+1 yılKimseyi elestirmicem dedim her zaman.. YA kardes..8 aylik cocuk.. Yuvanin ustune yuva olmaz.. Baskasin goz yasi ustune kurulan bina her zaman Coker. Senin evil adamla ne isin var ya... Biraz utanma sikilma yok mu sende, Birde diyin karisina iyi davraniyor.. AC mi birakcak dovucek mi... Sen 2 sifir arkadasin.. adam seyinin keyfini seninle cikartiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBak evli adamla ne işin var diyorsun onyargili düşünceler fikirler tamam önce herkes aynı şeyi düşünür sana da hak veriyorum ama adam çocuğunu evini eşini düşünse senin dediğin gibi çoktan ayrılırdı benden onu boynundan zorla tutmuyorum benle geçireceği zamanı çocuğu ile geçirirdi ben sırf sevdiğim için evde durmasını eşiyle gezmesine göz yumuyorum bunun sonu olmayacağını da baştan beri bilerek davrandım ama beni seviyor her seferinde bosanacagini söylüyor. Başkasının göz yaşını ben mi akitiyorum yoksa ona bunları yapan esi mı? Aç biraksin dovsun Dr demedim hiç bir zaman sadece onu sevmediğini söyleyip beni sevdiğini dile getiriyorsa bir şeyleri kestirip atabilir örneğin gezmeye gittiğinde gitmiyorum der falan kastim o. Bir de adam seyinin keyfini seninle çıkartıyor diyosun evli zaten şeyi için niye beni secsin,? Evde her zaman birlikte olabileceği biri var
yuva yikanin yuvasi olmaz bugün esini bırakıp sana gelen yarin seni bırakıp baskasina gider
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu da düşündüm başkasını geç kavga ettik diyelim ileride eşine gitmeyeceğini nerden bileceğim diye ama askimdan gözüm karardı her şeyiyle kabul ediyorum galiba salaklık mı bu caresizlik mı bilmiyorum
Soran+1 yılİnan su aralar tek istediğim onu umursamamak. Naptigini bilmiyeyim bana yazmadığı zaman nerde napıyor dusunmiyim ayrıldığmda bir kere bile aklıma gelmesin istiyorum sürekli mesaj atmayayim ama bana o kadar söylediği yalanlara rağmen karısıyla birlikte de oluyorsa gezip tozsada ister sevdiği için ister susturmak için hayatımdan niye bilmiyorum ama gitmesini düşününce bile üzülüyorum ama sonu o olacak gibi ya ben bitecegim her şekilde psikolojik ruhsal her neyse ya da hayatım bitecek
- +1 yıl
ayni durumda bir tanidigim daha var her yerden engelledi bitti Şu an kih kih gülüyor umrunda değil 😀 sende baska ugras bul sohbet edicegin kafa dagitip derdini anlatacagin güvenecegim arkadaslar bul unutursun bu dunyada kimde unutulmaz degil 3 senelik yuvam yikildi ben unuttum kolaymo degil ama unutuyor insan
Soran+1 yılHaklısın zor olacak ama basarabilirim herhalde. Bir de bak mesela ayrılanlar nasıl ayrılıyor bosaniyor eşinden. Evlilikleri 2 sene olmuş bı senedir benle birlikte zaten erken bosanmak için desem sevmeyen insan o sussun diye onu gezmeye götürmez herlde erkek olarak düşün. Her gece çene yapıyormuş yok eve geç geliyorsun bu nasıl evlilik millet eşiyle çocuğuyla sen disarlsrdasn. Ben böyle bir evlilik hayal etmemistim. Bosanacagim senden çocuğumu da alıp gideceğim diyor her kzdiginda karısı buna. Ama hic bir sonuç yok. Ya sevdiğim adam bunu alttan alıp gnlunu yapıyor ya da sallamiyor hep aynı muhabbet diye. Bilmiyorum yani benim aklim almadı bu evlilik boşanma süreci olaylarini
- +1 yıl
soyle diyeyim biz bosanirken ailesi istedi kiz arada yipraniyordu severrk ayrıldık ama o adamin durum farkli sevmese gzmeye gitmez adam bariz yalan söylüyor 1 yerine 2 gibi düşün seni afedersin ama metres niyetine kullaniyor gibi bırakacağınada inancim yok adamin keyfi yerinde sevmese ztn cocuk vs ugrasmaz direk ayrilir bence ayrilmiycak senle ne kadar vakit geçirse kar gozu ile bakiyor evlendikden 1 sne sonra seni bulmuş madem mutsuz cocuk olmadan çokdan ayrilabilirmis bide böyle düşün
Soran+1 yılÇocuk zaten 4 ay içinde olmuş tam cicim aylarında planlanmadan kaza ile olmuş yani. karısı ondan on yaş büyük beni sevmese karısını sevse çok zorluklar yaşadık beni bırakırdı smdiye o da söylüyor sen bana baskı yapıyorsn diyor kiskancligimdan dolayı hep kavga cikartiuorum. Evde ayrı çene çekiyorum sevmesem niye ugrasayim senden ayrılmak istiyorum der ayrilirim hayır mı diceksn zaten hep sen benden ayrıldın ben toparladım her şeyi arkandan kostüm diyor. metres olarak görse bundaki amaç ne onu bilmiyorum birisiyle birlikte olsa zaten evli karısıyla olur en olmadı etrafta bir suru o tarz kızlardan var bir gün biriyle eğlenir bir gün biriyle bir sene oldu bizim ilişkimiz. bunlari da dusunuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Saflik iyi hosda fazlasi aptalliga girer.. aptal oldugunu düsünmüyorum ama kendini kandirmaya calismaktan vazgec.. basta zor olcak ama imkansiz bise degil
112 Yorumla
Soran+1 yılBunun farkındayım belki de boşlukta miyim diye düşünüyorum bazen ama sonra hayatımda olmayacağını kabul ediyorum her seferinde ayrılıyorum benimle barisiyor affettiriyor sonra diyorum ki gerçekten sevmesem bu durumun içinde niye olayım niye kendimi atayım yanlış evet biliyorum bende hayatımda olsun istemem kimseye de bunu yaşatmak istemezdim ama onu ben bulmadm eğer karşıma cikmasaydi o bana böyle davranmasa olurdum sevgimden yine de karşısına cikmazdm
Soran+1 yılSavunmak için elimde bir suru mesajlarimiz var her seferinde beni bırak ailene dön madem. Dedim yalvardim bana mesaj atmaması için bir yerden engelledim başka hat aldı bir yerden engeldm başka hat aldı böyle böyle devam etti bu yazismalarimiz hepsi duruyor sana bunları göstersem eğer o kadın olsan kocan başka bı kadına beni bırakma vs vs bir suru mesaj yazmış olsa ve sen görsen kadını mı suclarsin hâlâ
- +1 yıl
Kocami hertürlü suclarimda evet kadinida suclarim.. kimse kimseyle zorla sevgili olamaz.. gercekten istemeseydin bir yolunu bulurdun ondan kurtulmak icin.. yakinlarindan bir erkege söyleyebilirdin bu adam beni taciz ediyor diye.. olmadi polise sikayet edebilirdin ama bunlara bile gerek yok bence.. onun mesajlarini onun esine göstermekle tehdit etsen bile yeterli.. hatta göstermeliydin
Soran+1 yılEttim bunu da senin yapmayacağını biliyorum dedi bana. Ben zaten her şeyi göze alarak çıktım bu yola diyor en fazla böyle bir şey olursa çocuğumu icra yoluyla görürüm dedi bunu da ben yapamam. Ama hala bu davranışlarına devam ederse karısına göndermeyi çok düşündüm o zaman da beni öğrenecek ismimi soyismimi falan biliyor zaten. Mesajları fotoları falan görürse herkes için büyük sorun olacak.
- +1 yıl
Adam yapmicani biliyorsa ise yaramaz tabi..
Bence hala kendini kandiriyon..
Birinden uzak durmak imkansizmis gibi konusuyon ama degil..
Sende onu engellemeye bikmasaydin hep devsm engelleseydin olmadi yeni numara oda olmadi sosyal medyadan bütün hesaplarini sil en kötü ihtimal bir süre cep telefonu kullanma..
Yani sevmedigin bir adam olsaydi kendinde bunlari akil edip yapardin zaten
Soran+1 yılEvet sevmediğim biri olsa zaten umrumda olmazdı seviyorum benim icin onun da çok çabaladıgini biliyorum. Belki de eşi her şeyi ogrense dediğin gibi tamamen biticek bu olay belki yazmaz aramaz sormaz ama bunu ona yapamam onun zarar görmesini istemiyorum benim yüzümden. Çocuğundan olmasını hiç istemiyorum. Ama bir taraftan da kadın bu mesajları fotoları görmesine rağmen onu bırakmayacağını düşünüyorm. Sonuçta aldatildigini bilerek evde eşini seven onu bekleyen bir çok kadın var evlilik zor bir surec elime bunu yapınca pişmanlıktan başka bir şey geçmez ileride
- +1 yıl
Ilk cümleleri okudugunda sucsuz olmadigini anlarsin zaten..
Eger kadin bosansin umuduyla atcaksan atma zaten..
Unutma eden bulur ve yuva yikanin yuvasi olmaz..
Eger o kücük cocugu biraz olsun düsünüyorsan gercekten ozmn egoistce davranmayi birakip babasindan uzak durup anali babali büyümesine sebep olursun.. severek ayrilmak kolay degil ama yine seversin inan bana hemde seni daha cok mutlu edebilen birine..
Soran+1 yılTeşekkür ederm dusuncelerin için. Bende onu çocuğundan ya da çocuğunu ondan ayırmak istemiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum ona yapılan da büyük haksızlık sevdiğim adamın ona yaptıkları falan. Ama kalbimden hayatımdan nasıl atacağım bir gün mesaj atmasa yokluğunu hissediyorum her an görmek istiyorum merak ediyorum ne yapıyor diye bunları durdurmak için ne yapmam lazım aglayayim içimi bosaltayim hiç yaşanmamış gibi mı davranayim.
- +1 yıl
Belli bir zaman ver kendinede onada.
1 ay mesela.
O zaman icinde esiyle konussun ayeilmak istedigini söylesin konusmalarini kaydetsin ve sana atsin.
Eger bunu yaparsa demekki seni gercekten seviyor ve gercekten evliligi sürdürmek istemiyor.
Zaten sürdürmek istemiyorsa sürdürmesin bu ilerde cocuk icin faydadan cok zarar olur.
Eger esiyle konusmassa zaten hic konusmicak anlamina gelir sende umudunu kesersin ve kendini kandirmayi birakirsin böylece ondan uzak durmak daha kolay olur senin icin. hem hersey aliskanlik. eger 1 ay yazismassan alisirsin onun yokluguna üstüne bide esiyle konusmassa onu silmek daha kolay olur.
1 ay konusmadan dayanamam deme sayili gün nekadar zor olsada cabuk gecer.
en önemlisi simdi bunada cocugu henüz kücük gibi bahaneler bulmayip ve gercektwn 1 ay boyunca onunla hicbir sekilde iletisime girmemek. sadece kaydi varsa konusmasina firsat vermelisin yoksa hic dinlemicen bile. dedigim gibi cocugu bahane etme cocuk henüz kücük babasina alismadan ayrilmalari daha iyi
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bunu uygulayacagim
Gizli Üye(30-35)+1 yılInan aynı durumdayım benimde eski sevgilimdi severek ayrılmak zorunda kaldım ona karşı eskiden çok hatalar yaptım ama o herşeye ramen evlenince bile görüşmek istedi hiç kopamadık.. o eşini seviyor bıliyorum hicbirzaman da haberi olmayacak bizden asla buna müsade etmez başkası olsa yüzüme bile bakmazdı ama o çok çok farklı biriymiş bunu da geç farkettim maalesef senin yerin ayrı diyor ben ise hayatımın aşkı olduğunu biliyorum ondan sonra bidaha sevemedim çok istedim ama yapamadım o yüzden şimdi herşeyini kabullenip karşılıksız seviyorum onu çok acı çekiyorum evet ama onsuz artık ben bir hiçim içimdeki görme umudu biterse bende biterim..
016 Yorumla
Soran+1 yılSeninle konuşmak istiyorum belki beni anlayan nadir insanlardan biri olabilirsin su surecte. Ben onsuz yapamayacagimi dusunmuyorum yaparım ama bir senemizi verdik ikimizde ister yalan olsun ortada ister başka bir şey bana söylediği. En çok benim emeğin var belki de bunu kabul ettiğim için. Boşa gitsin istemiyorum çektiğimiz hiç bir seyin
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi yardımım olur mu bilmen ama ben öylesine paylaşmak istedim sadece
Soran+1 yılBirileriyle bir şeyleri konuşup paylasmazsam delirecegim
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim yaş kaç nerden
Soran+1 yıl25 senin kac
Cevap sahibi+1 yılGerçi yinede senin durum farklı ne desem bilemedim şimdi karısı haberi var diyorsun adamda hep peşimden koştu rahat bırakmadı diyorsun ıkiside baya garip geldi nasıl evlilik yaşamı sürdürüyorlar bu şekilde anlamadım.. Bizim daha farklı evet belki risk alıyor yinede ama inan ayda yılda bir görüşüyoruz telden de bazen haftalarca yazdığı oluyor bazen de aylarca yazmadığı herşey onun istediği gibi oluyor bana karşı sorumluluğu tamamen sıfır aylarca hasret çekiyorum bir mesajı için o yazmadan yazamıyorum bile sadece bekliyorum elim kolu bağlı olarak
Cevap sahibi+1 yılBenimde 25 ist ben
Soran+1 yılBizim oyledegil işteyken yazıyor hafta içi beş gün normal sevgili gibiyiz ama her zaman görüşemiyoruz haftada bir oluyor bazen bazen iki haftada bir bazen haftada 3 değişiyor. Evliliğini inan bende anlamadım karısının benim yanımda attığı bir suru mesaj var arama var senden bosanacagim vs gibi erken gelmemesi eve içmesi falan. Evde ayrı şeyler yapıyormuş ama bir şekilde birbirlerini alttan alıyorlar sanırım. Artık biraz daha fazla kavga etmeye başlamışlar film kopcak yakında farkındaysan az kaldi diyor. Ama yine de boşanır mı bilemiyorum
Soran+1 yılKarısının bildiği şey birisiyle konuştuğu biri olduğu hayatında ama o sürekli saçmalama öyle bir şey yok diyip tabi ki inkar ediyor. Elle tutulur bir şey bulamadı çünkü sadece ihtimal veriyor aldatildigini
Cevap sahibi+1 yılHmm seninle baya ilgileniyor yani senin için eşini kaybetmeye bile göze almış gibi ama bilemem yani sana umut verip sürekli böyle film kopacak yakında falan diye aynı zamanda iki tarafı da idare etmeye çalışırsa üzülürsün gibi ama belli olur nasılsa ilerde niyeti bence ayrılamazsan beklersin ve görürürsün.. ama diyelim ki onun dediği gibi olmadı boşanma vs senin için zor olur devam etmek çünkü hep ayrılacak diye empoze etmiş artik ya kabullenirsin herşeyiyle sevgisine inanıyorsan ve bir mucize beklersin benim yaptığım gibi ya da aradan çekilmeyi tercih edersin sana ters gelirse
Soran+1 yılBeni yoran şey ne biliyor musun eşiyle gezmeye gidiyor bana söylemiyor evdeyim diyor mesela. Mesaj atmadi diyor ama ben mesajlastigini biliyorum. Bu yalanları söylüyor bı taraftan sanırım onu da olaylar büyümesin üstüne gelmesin daha fazla ve eve girip çıkmasına laf etmesin diye bir şeyler yapıyor. Bazen öyle şeyler söylüyor ki cinnet gecircem oldurcem onu da çocuğu da o kadar sıkılıyorum diye
Cevap sahibi+1 yılBenimde en kafamı karıştıran bu mesela bazen eski günleri çok özledim keşke geri gelse keşke evlenseydik bile dediği olmuştu ama gel gorki gayet mutlu mesut hayat sürüyor bende anlam veremiyorum bazen ama çok özelini de kurcalamıyorum sormaktan bile korkuyorum bazı sorular canımı acıtır diye ama ne olursa olsun benim için çok değerli ve sadece onun mutluluğu önemli benim için, o iyi olsun yeter ve onunla yaşadığım herşey için bu cektiklerime değer.. onun daha çocuğu yok ama olursa kendi çocuğum gibi severim valla hatta daha cok bağlar hayata
Bu arada çocuk için öyle konuşması normal değil seni rahatsiz etmiyor mu yani onun suçu ne onları sevmese de saygı duymak zorunda benim hiç hoşuma gitmezdi bu tavırlar bence dikkkat etmelisin bu adama
Soran+1 yılÇocuğunu seviyor bunu gayet iyi biliyorum ama bazen bu konusmalarida yapıyor ayrıca hiç zarar verebileceginden değil bir şey olsa ilk o koşar zaten o ne kadar bunalttigini söylemek için dile getirdi sanırım oan ama ben ne yazikki inan seviyorum bağlandım ona bir kere gördüğüm zaman daha çok görmek istiyorum bana yalan söylüyorsa bı şey diyorsa kalbimi kıracak unutuyorum hemn sevdiğim için ama bunun beni yıprattgini çok iyi biliyorum şu an elimden hiç bir şey gelmiyor ayrilamiyruz ama ilişkiyi istediğimiz gibi de yurutemiyoruz ne yapmam gerektiğini inan bilmiyorum bazen acaba fotoları konuşmaları karısına atsammi diye çok düşündüm sırf ayrılalım geri dönüşü olmasn bir daha dye ama işte görüyorsun insanlar burda bile bir ton laf ettiler sadece anlattığım kadarına bile. O zaman nolur ailem ogrnese onun hayatı dagilsa mutlu mu olacağım o da hayır. Kafayı yemek uzereyim
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla senin ondan beklentilerin daha fazla ve ikinci planda olmayı kabullenemezsin hicbirzaman gibi geliyor o yüzden çok yıpranırsin daha böyle devam edersen.. evli olduğu sürece tabiki istediğin gibi olmaz beraber olduysan zaten bunu bilerek ve göze alarak devam etmen lazım ama ayrılmak istiyorsan ifşa etmene gerek sen sebep olma derim bişekilde uzaklaştır kendinden ama hayatlarını yıkarak değil
Soran+1 yılBeklentilerim mı fazla fazla fedakarlık yaptığım için onunda daha fazlasını yapabileceğini düşündüğüm için mı öyle istiyorum bilmiyorum bana göre seven insan her şeyi yapar göze alır cunku
- +1 yıl
Durumunuz ne oldu en son merak ettim bende aynı durumdayim
+1 yılYa kızı neden suçluyosunuz ki adamda da biraz suç arayın kız sordu diye hemen yuva yıkanın yuvası olmaz boş teneke gibi ötüyosunuz bunca insan boşanıyor başka kadınlar var diyemi hemen bi kadın geldi bozdu yuvayı boşandılar adamın gözü neden dışarda o zaman adam aşın etmş kendini kız napsın ön yargılı olmayın aynı durumda sizde olabilir gönül bu kime ne olucağını bilemeyiz kimse şans eseri çıkmaz karşımıza girmez hayatımıza allahın bir bildiği varki çıkarmış o insanı sevgi bu gönül e dur diyemiyosun tamam çocuğu var çocuğu olduğu halde neden başka kadına ümit veriyo kalbini açıyo tek taraflı düşünmeyin siz şu an ön yargılı davranıyosunuz belki siz böyle olmazsınız ama çocuklarınız böylr bi duruma düşüp sevebilir önüne geçemezsiz kimseye mana vermeyin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalbine gömüp acı çek o adamdan bir cacık olmaz yuva yıkanın da yuvası olmaz seni seviyorsa gerçekten sana gelir senle evlenir ki gerçekten sevseydi yanında karısı olarak yatan o kadın değil sen olurdun erkeklerin şöyle oyunlarına kanmayın adam haremi kurmuş bir senden bir ondan oh mis fırsat vermeyin böyle müsveddelere
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyor bana gelecek biliyorum smdi ondan ayrılıp da onun evliliğini uzaktan izleyip hiç bir şey yasamamisiz gibi onu mu bekleyeyim zaten ayrilack bana gelecek diye bu çileğe devam mı edeyim
Cevap sahibi+1 yılBen evli adama hiç bulaşıp gerilmem geliyorsa ayağına gelecek yoksa ikinizde yolunuza bakacaksınız
Soran+1 yılAyağına gelecek derken
Mantiken soyle dusun sana yapilmasini annene yapilmasini istermiydin boyle biseyin hep empati diyoruz bosuna demiyoruz yani sen bir empati kurmaya basla hic kmseye sormana gerek kalmaz emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarısından boşanmayacak cesaret edemez sen de kandırıp oyaladığiyla kalacaksın. karisi da bilse bile cocugu icin ve sevdiginden sineye çekecek yazık bu kadinlar hep akılsızliktan kaybediyor erkekler de firsat bu kullaniyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden cesaret edemez sence çocuğu göstermeme durumları yüzünden mj
Cevap sahibi+1 yılsimdi bir düzeni var esi cocugu var bu duzeni bozup tekrar bir hayat kurmak zor. ayrica bosansalar bile o her zaman cocugunun annesi olacak ondan vazgecemez
Soran+1 yılEvet düzeni var bende bunu çok düşündüm ve hep dile getirdim boşanmayacaksn boşa bana böyle şeyler söyleme diye ama bı taraftan da karısının duymasından korkuyor bu sevdiği için onu bırakmasın diye mi yoksa çocukla alakali bir durum için mı bilemiyrm
+1 yılŞans ver yuva bozmadan ayrı evde kal arada sana gelip gider kira yine içme karşılar yuva bozulacaksa aradan çekil yuvasi bozukise mahana arıyordu ise devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak bak.. eski sevgili evlenince kıymete binmiş...
niye? çünkü zor.. elde etmek imkansız görünürde.. bu da onu cazip hale getiriyor.. ulan bu kadınlar yok m u10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle birseye yardim mi edilir? Yapacagin tek sey o heriften uzak durmak...
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yapıyorsunuz bırakın uzakların birbirinizden.
+1 yılayrıl küçücük çocukları varmıs bir de
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet var kucucuk çocukları ben kesinlikle kötü birisi değilim öyle olsam ben ayrılsinlar diye elimden geleni yapardm ama her seferinde ben eşine ittim durumların düzelir böyle şeyler olur her evlilikte diye ama o çocuğunun olmasına rağmen eve girmek istemediğini söylüyor eşi boguyormus onu her şeyde çocuğu bahane ediyormuş falan.
+1 yılAileyi bozma uzak dur vebali çok agir olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bu durumda ben mi aileyi bozmus olucam karısını sevmediğini söyleyen bir adam var bana her seferinde ben zaten bosanicam sen olsan da olmasan da diyen biri. Olmazsan eğer hayatımda bosandigimda seni bulup sende bir şans daha isticem diyor.
- +1 yıl
Sebebi sen oluyorsun uzak dur sen evlisin de uzaklaşır kendinden böyle yaparsan ama gerçekten yapabilirsen güven kendine vebalin kalmış olabilir fakat tamam bosan gel dersen unutma ki ALLAH'A EN SEVIMSIZ GELEN SEBEPSIZ YERE BOŞANNAKTIR
- +1 yıl
herkes sütten çıkmış ak kaşık olmaya bilir ama sende temiz olmak zorundasın benim senin gibi komşum olacak neyse boşver
Soran+1 yılYani çok yanlış bir şey öyle mi peki sen erkek halinle evli olsan karını aldatsan bu hemen ört bas edilir canın sıkılmıştır yeni bı şeyler aramak istemişsndir. Ben sevdiğim için evli olmasını bile kabul ediyorum bu size göre karaktersizlik mı aşığım aşık.
- +1 yıl
Benim ismimi dahi bilmeden bu şekilde hakaret edemezsin ben sevgisine şağdık biriyim çok şükür sizin gibi kalbim aklımın önüme gecmiyor. 🛇🛇🛇
Soran+1 yılBen sana hakaret etmedim istersen yazdığımı tekrar oku ben sadece orda sevdiğim için evli bir adamla birlikte olmayı bile göze aldım ama bir kadın oldugim için araya giren kötü kadın rolü yakistiriliyor hemen. Eğer ben gozume koysaydim onu deseydim ki evli ama ben onu seviyorum benle gorussun konussn diye yanassaydim evliliğini bile bile bozsaydim eyvallah haklısın belki de en kotu insan ben olurdum. Ama o beni istedi o beni buldu o ayrilmayalim diye
Çaba sarfetti Bene sevdiğim için kabullendim- +1 yıl
sen erkrk halinle olsan demişsin uzatmanin anlamı yok oi günler ALLAH ISLAH ETSİN
- Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yıluzak dur, yuva yıkanın yuvası olmuyor
00 Yorumla
+1 yıladam evli yuvasını yıkma ayrıl bidaha görüşme
00 Yorumla
+1 yılyuva yikanin yuvası olmaz
00 Yorumla
+1 yılsövmek serbest olsa da sana bir sövsem keşke
00 Yorumla
+1 yılcanım bak yapma evli birine hem cocugu da olcak
02 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda ben mi kötü biri olarak gozukuyorm. Beni bulan o bu aşamaya getiren o ben sadece ona inandım olabilirligine aşkına sevgisine. Ama o karısını bırakıp başka birisinie secinde bir sorun yok öyle mı?
Uzak dur adamdan
06 Yorumla- +1 yıl
O da bu dediğini çok tutacaktı :D
Soran+1 yılBen ona her seferinde ayrılmak istediğimi söyledim hatta ayrıldım her yerden sldm konuşmadım kapima dayandı tehditler etti görüşmek istedigi için senden ayrilacagimi düşünüyorsan yanılıyorsun dedi ben değil o beni birakmiyor
Soran+1 yılEşine şikayet etsem o zaten aldatildigini biliyor o zaman işler daha kötü olur ben benim yüzmden ayrılanlar istemiyorum. Öyle istesem smdiye yapardım kötü düşünsem. Ne kadar aralarında gibi gozuksem de sevgimden sadece.
- +1 yıl
Ayrılacak olan her türlü ayrılır. İcraat yapar. Oturup da lafını etmez.
Ayrılmak istemiyor ki ayrılmamış. Kasmaya gerek yok bence. Madem kullanılmayı seviyor, bırak kullanılsın o zaman... Metres : )
+1 yılKonuşmamak en güzeli
00 YorumlaYasak aşk
00 Yorumla
+1 yılbirlikte oldun mu
09 Yorumla- +1 yıl
olmadıysan bırak
Soran+1 yılOlduk. O eşiyle birlikte olmadığını söylüyor yeminler etti çocuğumun ölüsünü göreyim diye büyük yeminler ama 6. his mı demeliyim davranışlarından mı aklım da almıyor zaten bir erkek evli aldatildigini karısı biliyor hiç birlikte olmazlarmi bir sene boyunca? Kadın onu aldatma ihtimali varsa bile kendi yanaşır diye düşünüyorum öyle olmasa bile bu aldattigimi düşnmesin diye yine birlikte oluyor müdür acaba bunda da mı bana yalan soyluyor
- +1 yıl
senleyken belli ediyordur sonuçta iki kadın bir erkeği zorlar
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
özelden uzun uzun anlatayım
Soran+1 yılBurdan söylersen anlarım zaten
- +1 yıl
uzun anlatırım oradan
Soran+1 yılGerek yok insan gibi normal bir soru sordum
- +1 yıl
normal cevap verdim ben de
Detaylı bilgi