Yeni birisiyle konuşmaya basladim ama ihanet ediyormus gibi hissediyorum ( uzun lütfen okuyun yardim edin)?

7 yıllik iliskim 9 ay önce bitti. Ben bu ilişkide kör kütüktum karesi tarafin yaptiklarini beni değersiz gösteriyordu, ezmeye calisiyordu, asaliyordu, ben olmazaam hicsin diyordu, kendisinin her konuda ben erkeğim ben yaparim sen yapamazsin gibi laflar ediyordu son bir yildir en son yani 9 ay önce bana inanmayip kuzenine inanmisti benim söylediklerim doğru olduğu halde etrafimizdakiler bizi ayirmaya calistiklarini biliyordu bunu bilerek bana değil kuzenine inandi ve bana guvenmedi ben ona çok güzel bir supriz hazırlarken guvenmeyip bana su cumleyi kullandı - bir aya kadar nisanlaniyorum senin gibisini bulamayacagimimi saniyorsun senden iyisini bulaacagim çok öyle iyi. kiz dedi elimi sallasam ellisi - dedi. bu lafi ettiği anda defol dedim pişman oldu dönmeye calisti ozurler diledi kabul etmedim kalllbum ilk defa boyle acimisti şu an ise yeni birisiyle konuşuyorum ikisine ihanet etmiş gibi hissediyorum ama eski görüştüğüm insan şu an heyecanlandirmyor yaptiklari umrumda olmuyor ozlemiyorum sesini merak etmiyorum ama ilerde keşke demekten korkuyorum barissamiydim demekten korkuyorum ama şu an konuştuğum kişiyle aram çok iyi oda durumların farkinda ikisinde ihanet ediyormusum gibi hissediyorum suanki konuştuğum kişiden hoslaniyorumda napcagim ben?
Yeni birisiyle konuşmaya basladim ama ihanet ediyormus gibi hissediyorum ( uzun lütfen okuyun yardim edin)?