Bakışların aynı kalır sadece. Küçüksen büyürsün.
Vücudundaki tüm hormanlar başkalaşıma uğrar. Hem de her gün... Ama bir tek şeyin aynı kalır. Bakışların... Onları gizleyemessin kaldırıp bir köşeye atamazsın ki Tüm duygularının özetini yapar göz çukurların... Bakışların anında geçmişini okur. Her şeyin değişir.
Bakışların aynı kalır sadece. Her yaşta aynı bakar insan... Her anında aynı duruşla yaşatır bedenin.
bir insanı tanımanın en kısa yoludur göz teması kurmak... Gerçek dostlukların, sağlam ilişkilerin temeli
ilk gözlerde atılır. Bazı zaman, yaşlarını da o bakışlara katık ederek... Her yerin değişir.
Bakışların aynı kalır sadece. Duygularını saklamak istiyorsan, geceler, karanlıkta konuş. Görmesin gözlerini kimse... Fark etmesinler kalbini... Öfkeli isen öfkeli bakar gözlerin... Sevinçten kınayı senden çok önce yakarlar üzerlerine. Sen,"iyiyim, iyi"derken; o gözlerinden geçen bulut var ya... Bir tek o söyler doğruyu. İnsan olan, gözlerinden tanır seni. Bir tek bakışların değişmeyeceğini bilir çünkü. Bir tek orandan yakalanırsın. Hayır canım, aklına gelen yerden değil, gözlerinden tabi... Gözler bekçisidir insanın, susturamadığı vicdanı... Yaşın, başın, kaşın, gözün durmadan değişir durur. Beyazladıkça saçların, çökmeye başlar omuzların... Yaşlandıkça, vücudunun şekliyle omurgan da bozulur. Kuyruğu diktutmayı öğrenmişsindir öğrenmesine de; bacakların olduğu yerde kalamaz ki. Titredikçe başkalaşırsın. Ruhun başka, tavrın başka söyler. Bir tek gözlerin yapar sağlamayı. Bir tek onlarla yakalanırsın. Her yerin değişir. Bakışların aynı kalır sadece. Bunu belki de bir tek sen öğrenemedin... O yüzden bu boş bakışlar... O yüzden yüzündeki şu alaycı tebessüm... Çırpınışın boşa. Görüyorum gözlerin. Onlar aynasıdır ruhunun. Onlara da yalan söyletemezsin ki. Gözlerin turnusol kağıdıdır aklının... İçinden geçen ezber ettirir adama. Ben okudum aklını... Sen dilediğini söyleyebilirsin şimdi. Hadi git oyalan... Ama gözlerini kimseye göstermeden...
Güncellemeler
+1 yıl
Her yerin değişir bakışların aynı kalır sadece?
gözler kalbin aynasıymıs sizcede öylemi?
gözler kalbin aynasıymıs sizcede öylemi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer