eveeet soru basligi gayet acik :))
Ahh bu gözlerr cidden kalbe tercuman oluyor mu ?
Ahh bu gözlerr cidden kalbe tercuman oluyor mu ?
bence değil. annem hep bi konuş ne geçiyor aklından falan der. öyle bakıyor muşum. ya da başka biri der. bunu duyduğumda genelde tam tersine aklımdan bir düşünce geçmez. içimde rüzgar esiyormuş gibi bir şey olur.
bencede öyleler..mesela ben hala o bakışmalarımızı onun o bakışlarını hiç unutmadım unutamamda.. =) belki o gün hiçbir kelimeye dökemediğimiz şeyleri o şekilde ifade etmiştik birbirimize =)
anlamlı bakan var boş bakan var... cekici gozler var normal gozler var...
her zaman dogru degil... birinin gercekten bir şeyi icten soyleyip soylemedigini ,insanın gözlerinin içine bakmasını bilenler bilir.
gözler herşeyı anlatır :))
Cevap
13Cevap
Gözler sözlerden daha samimi ve sıcaktır. Dilin yalan söylesede gözler yalan söyleyemez :)
bütün site duysun . arkadaşlığımı kabul etti .SEVGİLİM OLMASINA AZ KALDI . HUZURLARINIZDA SÖZ VERİYORUM BANU AŞKIMLA EVLENİNCE TEKRAR BURAYA GELECEĞİZ VE BÜTÜN SİTEYİ DÜĞÜNE ÇAĞIRACAĞIZ :))) HERKESE MUTLULUKLAR TEK AŞKIM BANUUUUUUUUU
Evet.Bi arkadaşıma aşkımı ilan etmiştim.Bazen soruyodu yok diyodum yalan söylüyosun gözlerinden anlıyorum sevdiğini diyodu.Doğruydu yani :D
Önceden öyleydi.. Şimdi herkes yalan makinasını atlatabildiği gibi bununla başaçıkmayı da öğrendi.
oluyor... vücut dilini iyi incelersen, karşındaki ne kadar usta yalancı olursa olsun çözersin...
Dilinin söyleyemediğini gözlerin anlatır çoğu zaman haykıra haykıra hemde.
Bakan gözler güzel oldumu kalbide gözleri kadar güzel oluyor...
Gözler kalbin aynasıdır
Yalan nedir bilmez onlar
Siyah mavi yeşil olsun
Aşkı inkar etmez onlar
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, ayine değildir kalb ayn'nın tercüman olmaz;)
Gözler kalbin aynası doğru tamam da g*t neyin aynası ?
eet kudurunca anlaşılıyo gözünden yani gözler çükünde aynasıdır..
hayır değil. her zaman olmuyor
askı nefreti kini sevgiyi herseyi anlatır
aynen herseyı bellı eder onlar
kan pompalayan göz görmedim
bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar