ya kalbi yok ya da gözü kör ne olcak şimdi?

Gözler kalbin aynası mıdır?
ya kalbi yok ya da gözü kör ne olcak şimdi?

Gözler kalbin aynası mıdır?
gönül bir aşk yuvasıdır
ümit aşkın rüyasıdır
seviyorsan hayır deme
gözler kalbin aynasıdır
gözler kalbin aynasıdır
yalan nedir bilmez onlar
siyah mavi yeşil olsun
aşkı inkar etmez onlar
şiir gibi, roman gibi
okuyorum ben aşkını
öylece bak gözlerime
çevirme hiç bakışını
gözler kalbin aynasıdır
yalan nedir bilmez onlar
siyah mavi yeşil olsun
aşkı inkar etmez onlar
yağmur gibi damala damla
seven gözler konuşurlar
gözden kalbe bir yol gider
ayrılanlar kavuşurlar
gözler kalbin aynasıdır
yalan nedir bilmez onlar
siyah mavi yeşil olsun
aşkı inkar etmez onlar...
psikolojiyle bağlantısı olan söz. beden dili ve sözlerin bir dereceye kadar doğru olduğunu ama gözlerin tamamen gerçekliği yansıttığını anlatan söz...
Evet gözler kalbin aynasıdır. Bizzat bu durumu yasadığım icin biliyorum. sizi gorunce gozlerinin içi parlayan, gözlerinin içi gülen birini görürseniz bilin ki sizden hoslaniyordur ve ya seviyodur öylesine güzel bir bakistir ki bu ömür boyu unutamazsiniz o yuzden onu bulduğunuz zaman kaybetmeyin😕
"Gözler kalbin aynasıdır" sözü, birinin duygusal durumunu veya iç dünyasını yansıtabileceğini ifade eder. Göz teması kurmak, duygusal bağlantı kurmada önemli bir rol oynayabilir çünkü gözler, insanın derin duygularını ifade etmesine ve başkalarının hislerini anlamasına yardımcı olabilir.
İnsanın derin duygularını yansıtır doğru bakınca
Ama tabii ki bunu da bir noktada karşıdaki insanın anlaması lazım yani anlamayan bir insana ne kadar bakarsan bak bir anlamı olmuyor
Ne demişler anlatabildiğin kadar biliyorsun 😂
Aynen sen öyle yaptın 😂
Yaparım ben doğrudur ✌️
Zor kadın ☺️
😁 basit olmaktan iyidir
Estağfurullah öyle görmedim
Şaka yapıyorum ya😂
😂😂😂
Sona bir sırıtma ekledim ondan bak 😂
Gördüm
Gözler kalbin aynasıdır ama nasıl baktığını anlamak ustalık gerektirir sehvetlemi, fıldır fıldır mı yoksa masum taa kalbina işleyen bir bakışmı. Anlamasını bilene çok şey anlatır bunuda herkes göremez işte. Bu günlük bu kadar felsefe yeter bana :)) hadi iyi geceler.
Ne gözler var sahibine layık değil, ne gözler var bakmaya doyum olmayan, ne gözler var sana baktığında içini yakan, ne gözler var sana nazar değdiren ve ne gözler var senin gelişini gözleyen...
Cevap
94Cevap
Hayır değildir. iyi bir yalancının gözleri de yalan söyler.
Bakmasına bilen için değil bence
Gözler olsa olsa cukur ayna veya tumsek ayna olur. Ne cok yakından, ne de cok uzaktan doğruyu görürsün gözde...
Cok yakından bakınca aldanirsin o bakışlara, cok uzaktan ise hissedemezsin anlamını...
Doğru yerde durup doğru açıdan bakacaksın ki kalbini bütün gerçekliğiyle berrak bir şekilde gosterebilsin
Konumuzla ilgili degil ama ben konu açamıyorum. Daha dogrusu soracagım soruyu yazıyorum hazırlıyorum gönderiyorum ama yayınlanmıyor neden? Foruma yeni üye oldugum için mi acaba?
şöyle efem :)

Tabiki ben pislikleri analiz ediyorum sezgilerim çok kuvvetlidir hemen anlıyorum o iğrenç niyeti
Sapıklar kendini hemen beli ediyor
Bakışlar nerde 👁👁 ama temiz gibi
Yani cümle kurma tarzı ifade falan bakınca oradan anladığım kadarı ile dedim temiz diye
Sözler yalan söyler dil yalan söyler dufaklar yalan söyler. Gözler bakışlar burada analtir herşeyi ben burdaym der ben bunu derim der...
İçine bakmasını bilene :)
gözler kalbin aynası ise, zekeriya beyaz'ın nasıl bir kalbi var diye düşündüğüm, şaşırdığım, sarsıldığım, dehlizlere düştüğüm, sonunda en iyisi sigaramla kahvemi içim ben dediğim tespittir.
yok ya artık gözler de yalan söylüyor konuşurken ayağı sana doğru mu duruyor diye bak ayağı başka tarafa bakıyorsa sal gitsin
Bakilan kisinin gozlerinden bahsediyorsak yanlis. Ne varsa bakan kiside var , nasil bakiyorsa oyle gorur.
görmemek çektirir de canı cefayı görmekte divane eder seni
bakarsan çeşmi dilin den görüsün o mahşerdeki güzellğini
bence değil çünkü bir bakışın o kadar çok anlamı var ki... o gözlerle ne yalan söyleyenler var şu dünyada :)
Bu gözlere sahipseniz adece kalbin diil;kainatın aynasınızdır. çünkü gözler ve yüz vücudun ipucudur.
O gözlerin sahibi benim ✌️
Dil yalan söyler ama gözler asla yalan söylemez.
Bence de öyle
Bazen gözler, sözlerden daha çok şey anlatır...
Evet öyle anlarda var
Sanatçı ise iyi rol yapıyorsa, gözlerin de faydası yok : )) Bu sitede çok vardır, çok iyi rol yaparlar ve oynarlar, sanatçılar yanlarında çömez kalır 😂
Sanal dünya çöp burayı demeye gerek yok
Gözler yalan söylemez ama karakter hususunda yanıltabilir
Gözlerin derinliklerine bakmak lazım
Derinliklerinde de doğruyu görürüz
En doğrular orada
☺️☺️
Sinsi insanlar da var ama niyetini pek belli etmiyorlar
Uzun süre bakmak lazım gözlerin içine
Ene tatlı fistigim soru sormus evet fistigim gözler kalbin aynasıdır
Evet can sıkıntısı
Senin gozlermi fistigim
Evet
Güzel gözlerin var tatlı fistigim
Teşekkür ederim 🥰🥰önemli olan bakışlardaki anlam ama
Rica ederim tatlı fistigim evet o da güzel
🥰🥰🥰🥰
Ve öpüyorum o güzel gozlerini tatlı yanacaklarini canim fistigim 😘💗
Bende bende ❤️❤️❤️🫶🫶😍😍
Nasilsin guzel renkli gozlu tatli fistigim
İyidir senden
Bende iim canim guzel fistigima öpücükler gonderiyorum 😘😘😘😘
@İzmirliPrenses00 iyi günler tatlı fıstığım gene sana yazanlar olmuş asılanlar olmuş fıstığım
Hep oluyor
güzelsin ya tatlı fıstığım bu bir avantaj abazalar ve öküzlerin yazması asılması dez avantaj fıstığım
Alıştım artık bir şey fark etmiyor görmezden gelip geçiyorum
anladım fıstığım mesela çevrende sana sevgili olmayı teklif edip sende olmaz demene rağmen nezaketsizce ısrar eden oldumu hiç fıstığım
Oluyor çok sinir bozanı tehdit edip yolluyorum
çok güzel olmanın dez avantajı bu fıstığım güzeller güzeli tatlı fıstığım ve en doğrusunu yapıyorsun tatlı fıstığım neyse fazla kafanı şirmiyim kendine diikkat et canım öpüyorum tatlı yanaklarından güzel gözlerinden benim için çok değerlisin ♥♥♥♥
✌️✌️❤️❤️❤️🫶🫶🫶🥰🥰🥰🥰öptüm
@İzmirliPrenses00 tünaydın tatlı fıstığım senden bide dudaklarınla ilgili soru bekliyorrum ruj renkleri ilgili fıstığım nude kırmızı mesela
Aradan 3 ay falan daha geçsin o zamana bağlı
tamam tatlı fıstığım karar senin ben teklif ettim kabul edecek olan sensin fıstığım bu arada nasılsın canım
İyiyim sen nasılsın
bende iim tatlı fıstığım görüşürüz canım öpücükler gönderiyorum fıstığıma ♥♥♥♥
@İzmirliPrenses00 iyi akşamlar tatlı fıstığım bu model nasıl www.defacto.com.tr/fall-in-love-regular-fit-bikini-alt-2755596 bütün renklere bak fıstığım
Güzel özelikle siyah
Bende siyahı begendim fistigim bu arada nasılsın canim
Ben iyiyim sen nasılsın
iyi olmaya calisiyorum tatlı fistigim biraz baş agrim var tatlım
Ağrı kesici iyi gelebilir
Attim fistigim saol ıyi geceler öpüyorum o tatlı yanaklarini 😘💗
@İzmirliPrenses00 nasılsın tatlı fıstığım bugün İzmir'de hava sıcakmı canım yoksa bulutlumu tatlım
@İzmirliPrenses00 nasılsın tatlı fıstığım bugün İzmir'de hava sıcakmı canım yoksa bulutlumu tatlım ♥
Ilık bulutlu ve iyiyim sen nasılsın
iyiyim fıstığım dışarda bunaltıcı hava var burada ve kalp bırakıyorum tatlı fıstığım ♥
@İzmirliPrenses00 https://youtu.be/vE5UHUaOrFM?si=JgbmGFP7uThPb6Bc tatlı fıstığım sana eskilerden şarkı gönderiyorum
@İzmirliPrenses00 teşekürler fıstığım öptüm seviliyosun canım öptüm tatlım ♥
@İzmirliPrenses00 günaydın tatlı fıstığım bugünde sana eski yabancı şarkılardan gönderiyorum
https://youtu.be/n_pLleIU41A?si=kaMJWBjdRnCkA-x2
@İzmirliPrenses00 www.obje.com/mavi-serit-desenli-kapli-bikini merhaba tatlı fıstığım şu modele bakarmısın
@İzmirliPrenses00 bide bu fıstığım www.obje.com/mavi-serit-desenli-ucgen-bikini
Benlik değil
tamam tatlı fıstığım benden sana bir şarkı gelsin @İzmirliPrenses00 youtu.be/InymYroypxg?si=9TSF4jL0gfgLiK-1dinle fıstığım
@İzmirliPrenses00 nasılsın tatlı fıstığım
İyidir senden seni sormalı
@İzmirliPrenses00 keyifler biraz yerinde fıstığım ampul patladı
Marketten yenisi al o zaman ✌️
@İzmirliPrenses00 ene tatlı fıstığım espri yapmış öpücükler fıstığıma ♥♥♥♥
Bende bende aynen 🫶
@İzmirliPrenses00 merhaba tatlı fıstığım şu modele bi bakarmısın www.obje.com/yaprak-desen-tulum-ucgen-bikini
www.obje.com/kadin-gul-detayli-cepli-leopar-desenli-bant-paca-pijama-alti günaydın tatlı fıstığım böyle pijama giyermisin
Deseni rengi modeli iğrenç
@İzmirliPrenses00 nasilsin tatlı fistigim
Her zaman ki gibi sen
Bende iim fistigim öpücükler sana 😘💗
@İzmirliPrenses00 günaydın tatlı fıstığım yeni güncelemeyi nasıl buldun canım
@İzmirliPrenses00 piecesofmelon.com/siyah-ucgen-bikini-ustu-910 bu yeni modelmiş tatlı fıstığım bi bak itersen tatlım
Sıradan
@İzmirliPrenses00 tamam fıstığım bu arada nasıl gidiyor İzmir'de durumlar
@İzmirliPrenses00 günaydın tatlı fıstığım yeni güncelemeyi nasıl buldun canım sence güzelmi bence eskisi daha iidi sanki
Fark etmez ne yapsalar bana
@İzmirliPrenses00 tamam fistigim bu arada yine sapıkça konusanlar olmus yok bacaklarina elletirirmisin tenine dokundururmusun v. s
KS de sıradan bir gün
katılıyorum fıstığım ve öpücükler gönderiyorum tatlı fıstığıma ♥♥♥♥ @İzmirliPrenses00
Oyle diyorlar, bu bakislar biraz tehlikeli duruyor
Tehlike gizem 😁
Pek değil. Melek yüzlü sahtekar, maskeli iblisler çok var
Gözlerden bakışlardan anlaşılır hep ama
Yanılanların bir çoğu da o gözlere ve yüze yanıldılar
Onlar yanılmak istemiş görmezden gelmiş
gözler, sahibinin tam olarak ne gördüğünün aynasıdır.
aynı öyleir onlar yalan nedir bilmez onlaaaaar :D
her zaman değil. eskiden gözler yalan söylemez derlerdi. şimdi közler fırıl fırıl ama buna kimsenin aldırdığı yok. herkesin işi günü kurtarmak. çorbayı kaynatmak.
bu sitede olgun insanları da görebilme güzel birşey.
O kadar çok sahte bakışla karşılaştım ki bence aynayı mimiklere kaydırmak gerek
Bakışların sahtesi olmaz bence
Peki aldanmışım dediğiniz de yeniden konuşuruz
Demem onu ✌️
kalbin düsünceleri gözlere yansir..
kalpsizler gözlerinde hiswsiz bakislar olur
Gözler herşeyi anlatır içerde ne varsa dışa yansıtır tabi bakmasını bilene :!
Kanka sen @ksalper in eşeğinin gözlerine bak sonra ne gördüğünü söyle test yapcam ;))) ona göre
gözler kalbin aynasidir yalan soyler mi yar yar yalan soyler mi ;))))) ahah boyle bir turku vardi o geldi aklima :D
Biz insanlar ne tuhafız...;
Aşka, acı katarız,
Acıyı, aşk sanarız
gözlerine baktıgım bir insanın hakkında düşündüklerim de hiç bir zaman yanılmadım, insanın kalbinin güzelliği de kötülüğü de gözlerine yansır açık ve net..
oooovv kesinlikle... kızların yalanını her türlü yakalarım. yalnızlığımın sebeplerinden biri de bu. hmmm ben buna yalan söyleyemem diyorlar kaçıolar işte bu kadar basit..
Yeşilçam filmlerinde oluyor öyle şeyler.
gözler kalbin aynası olamaz bence. Olsa olsa davranışlar olur.
Aval aval ya da boş boş bakan gözlere denk geldiğinizde "Aha bunun kalbi boş o zaman!" demeye sebep olacak düz mantık silsilesidir.
Gözlere baktığımızda kalbi neden göremiyoruz o zaman?
normal şartlarda gözler kalbin aynasıdır öyle diyorlar kalbi yoksa yaşamıyordur gözleri yoksa başka duyu organlarına bakmak lazım kesin orada bulunur bir şeyler :D
Kalbinden geçenleri gözlerin anlatır zaten. O yüzden yalan söylerken gözler belli eder ya.
genelde aşık insan bakışlarından anlaşılır dolayısıyla gözleri bunu ele verir..
duygununa gördüğüne bile inanma. devir çok değişti..
Goz degil dil ve dis gorunus kalbin aynasifir. sanirim senin kalbinde çôp tenekesi
anlayan için öyle anlamayana boş boş bakabilirsin sıkıntı olmaz
Benim için öyle çünkü bir insanı gözlerine bakarak nasıl birisi oldğunu çözebiliyorum
Eskiden gözler kalbin dostuydu. Şimdi ise gözler kalbin dostu değil yalancanın teki oldu
Göz falan hikaye iyi oyunculuk şahane. Gözler bile aldatıcı oluyor.
senin bunu çok iyi anlaya bilmen gerek karşındaki insan bazen beddn dili ile herşeyi dışa vuruyor aslında
Kaplte Ne Varsa Dilden O Dökülür. Yalan Söylendiğinde Göz Bebekleri Büyüyüp Küçülür. Yani Gözler Kalbin Aynasıdır!!
kalbi yoksa benim gibi tipsiz hakaret eder körse beni yakşıklı bir şey sanır benimlen sevgili olur
Mutlaka duygularını tamamlayan başka bir uzvu vardır iyice bak sen
Gözler ki aşk kapısının tokmağıdır, gözler ki aşkın kapısıdır...
Girmesini bilene...
"Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz " é bizde bu yolu deneriz cınım :))
kanka ben baktğım hiç bir gözde kalp şekli görmedm ya :S
:))))
olaya neresinden bakayım bilemedim etrafında dönüp durdum geniş mi biraz? :)
Kalbi olmasa gozu zaten olmaz bu birrr. d kör olsa bile onun duşleri renklidr buda ikii. d
bir insanın sevip sevmediğini veya karşısındaki kişiden nefret ettiğini gözlerine bakarak anlayabilirsin
gözler bence kalbın aynasıdır :) bakışlar insanı hem yer hem bıtırır :))
yok öyle birşey ozaman bütün renkli gözlüler iyi kalpli olmalıydı...
Gerek yok her sözü, laf ile beyana... Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Aynayi kurdular nefret var gözlerim de bakan telef olur
Gözü körse bir şekilde olurda kalbi yoksa zaten kötü
Kimi zaman bazı bakışlar tam da ben buradayım diyor evet.
Evet evet katlıyorum sana
Rengi önemli değil bence zaten ruhu önemli insanın
gözler sevdigini arar... kalpte ne varsa dilden o dökülür
Gözler kalbin aynasıdır ama marifet o gözlere bakabilmekte
Bu renkli gözlerin çok nazarı değiyor 😂
Ben nazar değdirmem 😂
Bana degdirebilirsin 😂
Yok değmez ✌️😂
İnşallah renkli gözlülerden hep korkarım 😂
Çekinecek bir şey yok zararsız insanlarız
😂😂 resimdeki gözler kimin peki
Ben denize 😂
Rengi çok değişik ne renk gözlerin tam olarak güzel gözlerin var 😂
Rengini bende seviyorum ve teşekkür ederim 🙏
Rica ederim İzmir'in denizini almissin sen ☺️
Yüzmek ayrı bir sevdam
Ben okadar iyi yuzemiyoeum ok havuzda güzel yuzerim ama deniz dedimmi o iş yaş 😂
Her yerde yüzeyim yeterki bir suyun içine bırakın 😂
Yok ya okadar iyisin Karadeniz yüzebilirmisin orada çok iyi yüzücüler bile boğuluyor 😂
Orada yüzmeyi istedim Trabzon gezisinde ama ben deyince bir kaç kişi daha bizde yüzecez deyince vazgeçtim ben yüzerim de onları bilmem 😂 ben lisanslı su altı dalgıcıyım
Sporcusun yani meslek olarak mı yapiyosun peki senden öğrenmek lazım
Eğitmen olmayı istiyorum ama daha o seviyede değilim sporu severim sadece kikboks, cimlastik , koşu , yüzme olarak gidiyor 😂
Bende fitness hocasiyim sporu sevmen güzel yapiyosundurfa 2 sene yaptım kick boks 😂 ama şu yüzme işini tam anlamıyla beceremedim
Yaparsın onuda kendini denize at tamamdır 😂
Sonra bogulacamda kurtarcanmi 😂 sonu nolcak o denizin 😂
Bi koyda başla dalga olmayan o zaman 😂
Olabilir dalga yutarsa beni napcaz bakım 😂
Koyda dalga olmaz ki ondan koy tercih edecen
Gene batmazmiyiz peki sen kurtarmican sanırım 😂
Tuzlu su havuzdan daha çok kaldırma gücü yapar rahat ol sakin ol yeter 😁
😂 sen kurtarcanmi ama onu söyle bana
Hayır işim olmaz boğulanların çoğu kurtarmaya geleni de kendi ile batırıyor
Korkma batırmam seni 😂 boy kaç senin gerçi beni kurtarabilcenmi 😂
179
Benden kisasin ama hiç beklemiyodum bu boyu sende yalan solemiyim
Yeterince uzunumun bence
Bencede sulak yerde yetistgin belli 😂
Bakalım 25 e kadar hedef 180 tamamlama 😂
Yok artık o yaştan sonra uzamassin 😂 sanmam dur yerinde 😂
Yoo 25 yaşa kadar uzama devam ediyor diye çok bilgi var
Yok bence olmaz daha uzunsun daha ne istiyosun kilon kaç peki
58
Boyuna göre biraz zayifmiyiz
Yooo iyi duruyorum bakınca kalemle çizmiş gibi ✌️
Kendimizi çok seviyoruz severim öyle insanları iyi kalemle çizerim seni 😂 prenses seni
En İyi Cevaplar